IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
Mahdi2001 در غول فیزیک باش گفته است:
negar salehi راهنمایی میکنم تا خودتون حل کنید و کامل یادبگیرید. ببینید تو سوال اولیه وقتی ۱۰ گرم یخ بمونه پس یعنی دما صفر درحه است یعنی یه مقدار یخ ذوب شده شده آب صفر درجه . حالا گرماشو از مس گرفته تا مس بشه صفر درجه.
آهاا یعنی الان کیو مس و یخ باهم برابر میشن جرم یخو به دست میاریم چون جرم اولیه رو خواسته با اون ده گرم جمع میکنیم
فهمیدم ممنون از لطفتون -
Mahdi2001 در غول فیزیک باش گفته است:
negar salehi سوال دوم هم حساب کنید برای ذوب کردن m گرم یا کیلوگرم یخ دو دقیقه که طول میکشه چه مقدار انرژی میخواد برحسب ام ؟ ۳۳۶ ام یعنی تو دو دقیقه ۳۳۶ ام ژول انرژی میده حالا تو نیم دقیقه ...
مرسی ازتون تشکر
-
سلام دوستان
وقتتون ب خیر باشه
کسی میتونه این سوال رو حل کنه؟!
نیرو محرکه الکتریکی 30 ولت
مقمقاومتمقاومت داخلی باتری صفر اهم
گزینه 1 ) 25
گزینه 3 ) 50
.
.
ممنون میشم راهنمایی کنید
Virus
دکتر علی ف
@Mohsen-M-T
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا
@ریاضیا -
my name حلقه سمت راست رو ببین
از مقاومت ۵ اهمی داره ۴ آمپر میگذره
پس از شاخه سمت راستش که مقاومت معادلشون ۲۰ میشه باید ۱ بگذره (مقاومت و جریان نسبت عکس دارن)
خب این ۴ با ۱ جمع میشه ۵ و از مقاومت R میگذره
حالا بیایم R رو از فرمول I=e/R پیدا کنیم که میشه ۲
خب توان مصرفیش میدونیم RI^2 هستش
ینی میشه 2در ۵ به توان ۲ که میشه ۵۰ -
باسلام بچه های الا دوستان بحث مکان. زمان توی نوسانه میفرمایید که با این که زمان T/8 هست چرا پس همیشه از مبدا تا مکان طولانی تر میشهچرااا؟! @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@R-Niafele سلام ، بنظرم این رو توی نمودار سینوسی خودش بکشید بهتر متوجه میشید
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ متوجه و تقریبا میشم
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Soleyman.h_o_ on آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ بحث من زمانه که مبدا تا هر مکانی بیشتره
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ بعد این اصن کسینوسیه اخه
-
@R-Niafele خب کسینوسی چه فرقی داره ، منطورم نمواره
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Soleyman.h_o_ on آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ نمیفهمم با نمودارم توضیحش انقد سخته براتون ای بابا
-
Virus سلام میشه سوال زیر و برام توضیحش بدین؟
توی مدار که گفته میشه شارش بار مثبت داریم یعنی چی مگه الکترونا دارن حرکت نمیکنن بار مثببتش برا چیه؟! -
@R-Niafele در غول فیزیک باش گفته است:
باسلام بچه های الا دوستان بحث مکان. زمان توی نوسانه میفرمایید که با این که زمان T/8 هست چرا پس همیشه از مبدا تا مکان طولانی تر میشهچرااا؟! @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
@R-Niafele در واقع من تصوری از بار مثبت توی رسانا ندارم ینی چی این موضوع ؟ بار منفی اکی الکترون اما مثبت چی؟پروتون؟توی رسانا پروتون چی میگه؟گیج شدم...یع ذره هم اون الکترون ازادو این یکی الکترونو قاتی کردم
-
-
@MryM-Shahidpour نظرشمارم بدونم خوشحال میشم...