غول فیزیک باش
-
سلام دوستان
وقتتون ب خیر باشه
کسی میتونه این سوال رو حل کنه؟!
نیرو محرکه الکتریکی 30 ولت
مقمقاومتمقاومت داخلی باتری صفر اهم
گزینه 1 ) 25
گزینه 3 ) 50
.
.
ممنون میشم راهنمایی کنید
Virus
دکتر علی ف
@Mohsen-M-T
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا
@ریاضیاmy name حلقه سمت راست رو ببین
از مقاومت ۵ اهمی داره ۴ آمپر میگذره
پس از شاخه سمت راستش که مقاومت معادلشون ۲۰ میشه باید ۱ بگذره (مقاومت و جریان نسبت عکس دارن)
خب این ۴ با ۱ جمع میشه ۵ و از مقاومت R میگذره
حالا بیایم R رو از فرمول I=e/R پیدا کنیم که میشه ۲
خب توان مصرفیش میدونیم RI^2 هستش
ینی میشه 2در ۵ به توان ۲ که میشه ۵۰ -
my name حلقه سمت راست رو ببین
از مقاومت ۵ اهمی داره ۴ آمپر میگذره
پس از شاخه سمت راستش که مقاومت معادلشون ۲۰ میشه باید ۱ بگذره (مقاومت و جریان نسبت عکس دارن)
خب این ۴ با ۱ جمع میشه ۵ و از مقاومت R میگذره
حالا بیایم R رو از فرمول I=e/R پیدا کنیم که میشه ۲
خب توان مصرفیش میدونیم RI^2 هستش
ینی میشه 2در ۵ به توان ۲ که میشه ۵۰ -
Virus خیلی ممنون
من فک کردم جریانش 24 آمپره
ولی ی سوالی
چ جوری وقتی جریان 5 آمپره و e سی ولته مقاومت میشه 2 اهم ؟!! -
باسلام بچه های الا دوستان بحث مکان. زمان توی نوسانه میفرمایید که با این که زمان T/8 هست چرا پس همیشه از مبدا تا مکان طولانی تر میشهچرااا؟! @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
باسلام بچه های الا دوستان بحث مکان. زمان توی نوسانه میفرمایید که با این که زمان T/8 هست چرا پس همیشه از مبدا تا مکان طولانی تر میشهچرااا؟! @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@R-Niafele سلام ، بنظرم این رو توی نمودار سینوسی خودش بکشید بهتر متوجه میشید
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ متوجه و تقریبا میشم
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ بحث من زمانه که مبدا تا هر مکانی بیشتره
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ بعد این اصن کسینوسیه اخه
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ بعد این اصن کسینوسیه اخه
@R-Niafele خب کسینوسی چه فرقی داره ، منطورم نمواره
-
@R-Niafele خب کسینوسی چه فرقی داره ، منطورم نمواره
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ نمیفهمم با نمودارم توضیحش انقد سخته براتون ای بابا
-
Virus سلام میشه سوال زیر و برام توضیحش بدین؟
توی مدار که گفته میشه شارش بار مثبت داریم یعنی چی مگه الکترونا دارن حرکت نمیکنن بار مثببتش برا چیه؟! -
@R-Niafele در غول فیزیک باش گفته است:
-
توی مدار که گفته میشه شارش بار مثبت داریم یعنی چی مگه الکترونا دارن حرکت نمیکنن بار مثببتش برا چیه؟!@R-Niafele در واقع من تصوری از بار مثبت توی رسانا ندارم ینی چی این موضوع ؟ بار منفی اکی الکترون اما مثبت چی؟پروتون؟توی رسانا پروتون چی میگه؟گیج شدم...یع ذره هم اون الکترون ازادو این یکی الکترونو قاتی کردم
-
@@MaryaM-_-sh
-
@@MaryaM-_-sh
@MryM-Shahidpour نظرشمارم بدونم خوشحال میشم...
-
توی مدار که گفته میشه شارش بار مثبت داریم یعنی چی مگه الکترونا دارن حرکت نمیکنن بار مثببتش برا چیه؟!@R-Niafele در غول فیزیک باش گفته است:
توی مدار که گفته میشه شارش بار مثبت داریم یعنی چی مگه الکترونا دارن حرکت نمیکنن بار مثببتش برا چیه؟!اینو فرضی در نظر میگیرن
در واقع فقط شارش بار منفی (الکترون) داریم
ولی میان جریان رو بصورت قراردادی در خلاف جهت حرکت الکترونا در نظر میگیرن و میگن بار مثبت داره شارش پیدا میکنه -
@R-Niafele در غول فیزیک باش گفته است:
-
@R-Niafele دلیلش اینه که تو حرکت نوسانی هرچقدر به مبدا نزدیک بشیم سرعت بیشتر میشه و هرچقدرم که سرعت در جهت حرکت بیشتر شه جابه جایی بیشتر میشه
Virus پس ینی بار مثبتی وجود نداره؟!