سوال دارم در مورد برنامهریزی کمک لطفا!
-
Arian Mp
خب به خیلی دلایل من فکر میکردم تابستان آخر رو معمولا دهم رو میخونن یازدهم و دوازدهمم هم همینطور و تو دوران مدرسه پایه دوازدهمم میشینن تست میزنن
فکر میکردم همه اینطورین! -
از الان بخونی مطمعن باش پزشکی تهران میتونی بیاری . ما الان 3 ماه مونده کنکورمون هم امید داریم تو که هنوز ی سال وقت داری . و اینو بدون هرکه بهت میگه نمیتونی داره گولت میزنه تو اگه از همین الان با جدیت شروع کنی شک نکن موفق میشی
-
از الان بخونی مطمعن باش پزشکی تهران میتونی بیاری . ما الان 3 ماه مونده کنکورمون هم امید داریم تو که هنوز ی سال وقت داری . و اینو بدون هرکه بهت میگه نمیتونی داره گولت میزنه تو اگه از همین الان با جدیت شروع کنی شک نکن موفق میشی
81Sobhan
خیلی ممنون قوت قلب دادید
میدونم وقتتون محدوده ولی میشه یه کم در مورده برنامه ریزی توضیح بدید؟من اصلا تو تابستان از دهم باید شروع کنم؟یازدهم رو کامل کنم اول؟
با تشکر -
سلام به نظرمن این 3ماه تابستونو کل دهم یازدهمو فیکس ببندبن و تستشم بزنین و برا اول مهر شروع بع خوندن دوازدهم کنین و در کنارش پایه رو مرور کنید
-
81Sobhan
خیلی ممنون قوت قلب دادید
میدونم وقتتون محدوده ولی میشه یه کم در مورده برنامه ریزی توضیح بدید؟من اصلا تو تابستان از دهم باید شروع کنم؟یازدهم رو کامل کنم اول؟
با تشکر@Infinitie-A ببینید این معمولا سلیقه ای هست که کدوم پایه رو اول ببنیدی هر کدوم که براتون مطالبش شیرین تر رو اول انتخاب کنید اما اگر یازدهم رو بدلیل کرونا نتونستید تموم کنید پیشنهاد میکنم اول مطالب باقی مونده رو بخونید که ی ذهنیتی راجبشون داشته باشید بعد شروع کنید به اون پایه ای که میخوایید جمع کنید چون بعضی مطالب مشترک هستن
-
@Infinitie-A ببینید این معمولا سلیقه ای هست که کدوم پایه رو اول ببنیدی هر کدوم که براتون مطالبش شیرین تر رو اول انتخاب کنید اما اگر یازدهم رو بدلیل کرونا نتونستید تموم کنید پیشنهاد میکنم اول مطالب باقی مونده رو بخونید که ی ذهنیتی راجبشون داشته باشید بعد شروع کنید به اون پایه ای که میخوایید جمع کنید چون بعضی مطالب مشترک هستن
81Sobhan من خودم طبق گفته ی مشاور اول یازدهم رو شروع کردم بهش هم گفتم که دهم رو مشکل دارم ولی گفت نه از یازدهم شروع کن ولی یکی از دوستانم که مثل من بود پیش ی مشاور دیگه که رفته بود دهم رو شروع کرد و من اینجا ضربه مشاوره غلط اون شخص رو خوردم چون از اونجایی که قلمچی آزمون میدم نیم سال اول پایه دهم جز بودجه بندی بود و من چون نخونده بودم ضرر کردم و نیم سال دوم که پایه یازدهم رو میخواست آزمون بگیره چون تقریبا ی دوره 3 ماه یازدهم رو مرور نکردم اکثر مطالب رو فراموش کردم و ریکاوری مطالب و برگشتن به کورس برام خیلی سخت بود .
اها راستی من از اواسط تابستون شروع کردم برا همین ی پایه رو بیشتر نتونستم جمع کنم
این تجربه شخصی من بود امیدوارم با شناختی که از خودت داری بتونی برنامه خوبی واسه خودت بریزی -
-
تا جایی که شنیدم شما باید الان بشینی دهم و یازدهم جمع بندی کنی
-
سلام بله میتونید اما باید از الان شروع کنید اگر پایه یازدهمتون قویه تست بزنین و دهم رو مرور کنین وبعدش تست بزنید سعی کنید این کارو تا اوایل مرداد تموم کنید و از مرداد ماه بشینین دوازدهم پایه رو قوی کنین که تو سال دوازدهم شروع به تست هر سه سال کنین
-
سلام بله میتونید اما باید از الان شروع کنید اگر پایه یازدهمتون قویه تست بزنین و دهم رو مرور کنین وبعدش تست بزنید سعی کنید این کارو تا اوایل مرداد تموم کنید و از مرداد ماه بشینین دوازدهم پایه رو قوی کنین که تو سال دوازدهم شروع به تست هر سه سال کنین
marva سلام ببخشید حرفتون رو نقد میکنم میکنم . ولی با این کار مخالفم چون اینطور دانش اموز تا نیم سال اول سه پایه رو جمع میکنه و بعدش دیگه حس و حال تست زدن رو نداره . بنظر من با توجه به تجربه ای که دارم تو این ی سال و دیدن اوضاع دوستان داوزدهم رو با مرسه پیش بره بهتره و البته اگه میخواد دوازدم رو هم نگاهی کنه میتونه بعضی دروس اختصاصی رو که احساس ضعف میکنه کلاس کنکور بره یا از آلا استفاده کنه
-
marva سلام ببخشید حرفتون رو نقد میکنم میکنم . ولی با این کار مخالفم چون اینطور دانش اموز تا نیم سال اول سه پایه رو جمع میکنه و بعدش دیگه حس و حال تست زدن رو نداره . بنظر من با توجه به تجربه ای که دارم تو این ی سال و دیدن اوضاع دوستان داوزدهم رو با مرسه پیش بره بهتره و البته اگه میخواد دوازدم رو هم نگاهی کنه میتونه بعضی دروس اختصاصی رو که احساس ضعف میکنه کلاس کنکور بره یا از آلا استفاده کنه
-
-
-
marva این گفته شما اشتباهه .به نظر من تو تابستون یازدهم فقط باید درسای پایه رو جمع بندی کنی و برای دروس دوازدهم به اندازه کافی زمان هس البته اگر با مدرسه پیش بره
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی