اللهم عجل لولیک الفرج
-
جا داره يه تشكر ويژه از بروبچه هاي كف خيابون آمريكا داشته باشم كه امسال روز قدس كه بيرون نرفتيم زحمت آتيش زدن پرچم افتاد گردنشون،تو شادي هاتون جبران كنيم
️
N p در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
جا داره يه تشكر ويژه از بروبچه هاي كف خيابون آمريكا داشته باشم كه امسال روز قدس كه بيرون نرفتيم زحمت آتيش زدن پرچم افتاد گردنشون،تو شادي هاتون جبران كنيم
️
ایولللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
دمشون گرم
اینا که اصلا کاری ندارن به هیشکی
کسیو نمیزنن
بعد پلیساایناروتیر میکنن
زیر میگیرن -
-
بچه حال یکی از دوستانم خوب نیست خواااااهش میکنم دعا کنید براش
-
من نمیتونم نفس بکشم..... -
سیاهپوست بودن در آمریکا نباید به معنای حکم مرگ باشد …
وقتی که شما تقاضای کمک میشنوید،
باید کمک کنید!!!
این افسر در آزمون ابتداییترین احساس بشری مردود شد... -
السلام و علیک یا صاحب الزمان (عج)
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ
الهم عجل ولیک الفرج
-
السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
-
خیلی جالبه گاهی اوقات برای بیماری و ناراحتی یکی گریه میکنی که اون حتی حاضر نیست باهات حرف بزنه و فقط نابود میکنه، تحقیرت میکنه!
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
خیلی جالبه گاهی اوقات برای بیماری و ناراحتی یکی گریه میکنی که اون حتی حاضر نیست باهات حرف بزنه و فقط نابود میکنه، تحقیرت میکنه!
اره میدونم
هست
ولی تو مرد باش
منم دیدم
از خیلیا....
تو بزرگ باش
نوبت توهم میشه -
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
اره میدونم
هست
ولی تو مرد باش
منم دیدم
از خیلیا....
تو بزرگ باش
نوبت توهم میشهBad Fighter هیچ وقت نمیخوام نوبت من شه!
چون من اونا رو دوست دارم، حتی اگه اونا از من متنفر باشن؟! -
این پست پاک شده!
-
بچه ها برا دعا کنید! خیلی نیاز دارم به دعاهاتون!
N p @golenarges_81 zzz r Bad Fighter @jahad-20 MAHAk @nafas-m