مشکل جدی،کمک فوری
-
بعله،من پارسال به صورت کاملا غیرحرفه ای نشستم درسنامه های مهروماه رو بدون توجه به بودجه بندی ها از ابتدا خوندم،نه از بودجه بندی خبر داشتم نه از چیزی،،،،وقتی ادم میخواد به یه درصد خاص برسه حتی کم(برای من 10 درصد کافیه،چون روی زیست وشیمی خیلی سرمایه گذاری کردن) توی ده روز (شاید از اول تیر شروع کنم ریاضی و..)واقعا باید کمی حرفه ای تر عمل کرد چون ممکنه تبدیل به یه درصد منفی بشه.مثل زمین خیلیا...دقیقا اول اردیبهشت یکسال از خوندن ریاضی میگذره طبیعیه اثراتش رو باید پذیرفت
Delete account در مشکل جدی،کمک فوری گفته است:
بعله،من پارسال به صورت کاملا غیرحرفه ای نشستم درسنامه های مهروماه رو بدون توجه به بودجه بندی ها از ابتدا خوندم،نه از بودجه بندی خبر داشتم نه از چیزی،،،،وقتی ادم میخواد به یه درصد خاص برسه حتی کم(برای من 10 درصد کافیه،چون روی زیست وشیمی خیلی سرمایه گذاری کردن) توی ده روز (شاید از اول تیر شروع کنم ریاضی و..)واقعا باید کمی حرفه ای تر عمل کرد چون ممکنه تبدیل به یه درصد منفی بشه.مثل زمین خیلیا...دقیقا اول اردیبهشت یکسال از خوندن ریاضی میگذره طبیعیه اثراتش رو باید پذیرفت
کسی که ریاضیو 64 زده با یه مرور میتونه برگرده ب همون 64 حتی!!
پدرام قلعه شاخانی 89 زد ریاضیو.الان میگفت هر هفته فقط یکساعت میذارم، اونم برای مرورش -
کسی که ریاضیو 64 زده با یه مرور میتونه برگرده ب همون 64 حتی!!
پدرام قلعه شاخانی 89 زد ریاضیو.الان میگفت هر هفته فقط یکساعت میذارم، اونم برای مرورشDr.Saraaa
فکر میکنی،اگه یکسال نخونی نتیجه اش میشه عبرتی مثل من.... -
Dr.Saraaa
فکر میکنی،اگه یکسال نخونی نتیجه اش میشه عبرتی مثل من....Delete account ایشون کی هستند با این رتبه درصد پس الان باید پزشکی بخونه،بقیه درصداش رو میگی
-
Delete account ایشون کی هستند با این رتبه درصد پس الان باید پزشکی بخونه،بقیه درصداش رو میگی
Delete account ایشون کی هستند با این رتبه درصد پس الان باید پزشکی بخونه،بقیه درصداش رو میگی
1990شد..درصداشو نمیدونم.زیستش کم بوده ک قبول نشده
امسال ترازش 8 هزاره -
درصداشو توی قلمچی نگاه کردم،ریاضی خیلی بالاس بع نطرتون با هفته ای یه ساعت جور میاد..
-
درصداشو توی قلمچی نگاه کردم،ریاضی خیلی بالاس بع نطرتون با هفته ای یه ساعت جور میاد..
وقتی پارسال 89 زده آره
-
وقتی پارسال 89 زده آره
Dr.Saraaa
پسر باهوشیه پس دمش گرم... -
مشکل بعد فیزیک و ریاضیه که کلا روی هم میخام 20 درصد بزنم.....چ پیشنهادی دارید؟از اردیبهشت به بعد میتونم هر کدوم رو به 10 برسونم یا نه به نطرتون چ بخونم
شما همونی نبودین ک میگفتین ریاضیو پارسال 64 زدین؟!
Dr.Saraaa در مشکل جدی،کمک فوری گفته است:
مشکل بعد فیزیک و ریاضیه که کلا روی هم میخام 20 درصد بزنم.....چ پیشنهادی دارید؟از اردیبهشت به بعد میتونم هر کدوم رو به 10 برسونم یا نه به نطرتون چ بخونم
-
این اشتباه تجربیاس ک فیزیک وریاضی رو کنار میزارن ....10 درصد؟
مطمعن باشین رتبه هایه زیر 1000 بیشتر از 10 درصد فیزیک وریاضیشونو میزنن
سعی کنین همه درساتون تو یه درصد باشه@bi
رتبه اگ اشتباه نکنم 990،ریاضی منفی 1.1 بود،،،زیست و شیمی هشتاد،،،،م هزینه وقتی زیادی برای زیست و شیمی کردم نمیتانم ... -
ممنون از همه ختم جلسه ...............:bowtie:
-
سلام برا عمومی ها تمام ویدیو های اقای رنجبر زاده نگاه کن 80 به بالا میزنی عربی اقای ناصح زاده نگاه کن ادبیات اقای راوش و بشین لغت زبان حفظ کن اگه فشرده نگاه کنی 10 روزه تموم میشه "من اینجوری نتیجه گرفتم
-
-
royaaa
ترور شخصیتی میگن رو کاملا حس کردم:bowtie: -
royaaa
ترور شخصیتی میگن رو کاملا حس کردم:bowtie:خخخخخخخخ
-
اگ بتونم ریاضیمو 50بزنم هنر کردم
-
@bi
رتبه اگ اشتباه نکنم 990،ریاضی منفی 1.1 بود،،،زیست و شیمی هشتاد،،،،م هزینه وقتی زیادی برای زیست و شیمی کردم نمیتانم ...Delete account سلام چطوری شیمی رو میخونین ؟از کجا میخونین ؟که عالی هستین؟
-
Delete account سلام چطوری شیمی رو میخونین ؟از کجا میخونین ؟که عالی هستین؟
narjes96
من علاقه ای به تست زدن بجز سوالای کنکور ندارم،،،بع همین دلیل بیشتر جزوه معلمو و کناب چندبار خوندم،اما هر شب خودمو میزارم جای طراح کنکور و فک میکنم اگ طرا . باشم چی طرح میکنم؟اینطوری ذهن ادم بازتر میشه«حیف ک نیستم...خخ»