هیچی بلد نیستم!
-
سلام، من نهم خیلی خوب درس می خوندم و نمونه قبول شدم دهم یک افت تحصیلی شدید داشتم و یازدهم هم با همون فرمون اومدم و نوبت اول یازدهم دو تا تجدید آوردم. الان تقریبا چیزی از دهم و یازدهم بلد نیستم و میخوام شروع کنم برای کنکور از کجا شروع کنم؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون
-
-
از فیلم های پایه دهم شروع کن تا پایت قوی شه بعد یازدهم رو نگاه کن
-
تابستون بشین دهم و یازدهم رو مرور کن و تست بزن
البته این نظر منه.
دوستان با تجربه هم نظراتشون رو بگن ما هم استفاده کنیم -
تابستون بشین دهم و یازدهم رو مرور کن و تست بزن
البته این نظر منه.
دوستان با تجربه هم نظراتشون رو بگن ما هم استفاده کنیم@Mr-Fantastic ایشون باید آموزش ببینن به گفته خودشو نه اینکه مرور کنن
-
سلام
همونطور که 81Sobhan گفتن از دهم شروع کنین حتی اگه تو درسایی مثل ریاضی مشکل دارین از مباحث متوسطه اول شروع کنین خیلی وقت گیر نیست ولی مفیده
از الان تا کنکور خیلی وقت دارین و اگه خوب کار کنین مطمئنا نتیجه خوب میگیرین
در مورد تجدیدم که شده دیگهیکی از دوستام(البته از من خیلی بزرگتره)معتقده امتحان نهاییاشو ته نمره ای که از هر درس باید بهش میدادن7-8 بوده ولی دبیرای عزیز پاسش کردن
و الان یه پزشکه موفقه
-
سلام
همونطور که 81Sobhan گفتن از دهم شروع کنین حتی اگه تو درسایی مثل ریاضی مشکل دارین از مباحث متوسطه اول شروع کنین خیلی وقت گیر نیست ولی مفیده
از الان تا کنکور خیلی وقت دارین و اگه خوب کار کنین مطمئنا نتیجه خوب میگیرین
در مورد تجدیدم که شده دیگهیکی از دوستام(البته از من خیلی بزرگتره)معتقده امتحان نهاییاشو ته نمره ای که از هر درس باید بهش میدادن7-8 بوده ولی دبیرای عزیز پاسش کردن
و الان یه پزشکه موفقه
@f-noori7979 برگام یعنی الان پزشکه ؟
-
81Sobhan
بله
چرا تعجب کردین؟ -
-
81Sobhan
بله
چرا تعجب کردین؟@f-noori7979 آخه معمولا کسایی که پزشکی قبول میشن امتحان نهایی رو خوب یمدن
-
81Sobhan
خیلی از بچه ها که از اول هدفشون مشخصه و نمره براشون مهم نیست فقط کنکوری میخونن مثل این دوست من
مثال نقض این حرفتون آقای رستگار رحمانی رتبه یک کنکوره -
81Sobhan
خیلی از بچه ها که از اول هدفشون مشخصه و نمره براشون مهم نیست فقط کنکوری میخونن مثل این دوست من
مثال نقض این حرفتون آقای رستگار رحمانی رتبه یک کنکوره@f-noori7979 اوکی متوجه شدم چون من موردی این چنین برخورد نداشتم تعجب کردم
-
81Sobhan
من خودم قراره یکی از همینا باشم