مآجرآهآی من و نهآیی
-
@nafas-m تشکر
-
بچها پنچر شدم کمکم کنید این اسون ترین درسی بود که میشد توش نمره گرفت من میشم 18 خیلی ناراحتم ))):
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE مگه چقدر غلط داری ؟
البته فک کنم منم ۱۸ شم -
81Sobhan خواهش میکنم
-
MahdiNOVE مگه چقدر غلط داری ؟
البته فک کنم منم ۱۸ شمنوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط MahdiNOVE انجام شدهیدونه از اون احکام نوشتم مکروه همون خرید وسایل از خارجی ها /:
-
یدونه از اون احکام نوشتم مکروه همون خرید وسایل از خارجی ها /:
MahdiNOVE ی سوال مکروه کجای کتاب بود که شما نوشتید ؟
-
یدونه از اون احکام نوشتم مکروه همون خرید وسایل از خارجی ها /:
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE اون خو خیلی واضح بود چرا مکروه نوشتی آخه
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan دقیقا اصلا ما مکروه نداشتیم
-
بچه ها یه نفر یه لطفی میکنه تمام واکنش هایی ک مربوط ب فصل دو دوازده هست و باید حفظ کنیم رو برام بنویسه بفرسته
لطفااااا
یا اگ کتابی دارع ک شسته رفته خلاصه و مفید همه رو کنار هم نوشته عکس بفرسته؟ممنوووووون
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SETRH
شیمی چهار فصل هم میخونی؟! :(((
-
میدونی من خوب نخونده بودم خودم فکر کردم مکروه جایی نوشته نشده بود برا همین نوشتم حرام ولی اون دوستم گفتم مکروهه منم چون کلا 2 بار خونده بودم فک کردم حق با اونه عوض کردم /:
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
میدونی من خوب نخونده بودم خودم فکر کردم مکروه جایی نوشته نشده بود برا همین نوشتم حرام ولی اون دوستم گفتم مکروهه منم چون کلا 2 بار خونده بودم فک کردم حق با اونه عوض کردم /:
MahdiNOVE باو شما خوب من دوستم 2 متر ازم فاصله داشت نمیشد چیزی هم بگی شیش تا مراقبت بالا سرت بود
-
MahdiNOVE باو شما خوب من دوستم 2 متر ازم فاصله داشت نمیشد چیزی هم بگی شیش تا مراقبت بالا سرت بود
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
ما خیلی فاصله نداشتیم ولی مراقب کشت مارو
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون سوالی ک گفته بود چرا پیامبر میگ
خدا منو هیچوقت رها نکن
واس اون سوال صفر ندن خیلیه -
پریروز شما 5:45 خوندین من 6 ساعت دیروز هم شب میگم چون باید حساب کنم .
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE فقط سر ربع ساعت
قبول نیست دیگه
من گزارش دادم ولی شما نه پس اون ربع ساعت اهمیت نخواهد داشت -
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
ما خیلی فاصله نداشتیم ولی مراقب کشت مارو
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Kelyabi تقلب جهنم اقا ماسک و دستکش ادمو کلافه میکرد مردم و زندع شدم تااا تموم شد
-
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اون سوالی ک گفته بود چرا پیامبر میگ
خدا منو هیچوقت رها نکن
واس اون سوال صفر ندن خیلیه -
MahdiNOVE فقط سر ربع ساعت
قبول نیست دیگه
من گزارش دادم ولی شما نه پس اون ربع ساعت اهمیت نخواهد داشتنوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخوب روز اول هم شما سر یه ربع بود فک کنم یا نیم ساعت جلو افتادی دیگه .
-
فاصله ماهم خیلی زیاد بود ولی نمیدونم مراقبه خودش کاری نداشت هرزگاهی میرفت بیرون که ما حرف بزنیم منم یدونه همینو تقلب کردم که اشتباه شد به چوخ رفتم /:
MahdiNOVE نه ما ی سالن بزرگ بود هر طرفش 6 تا مراقب بود و اصلا به هیچ وجه هم اجازه نداشتی ماسکتو داری خفه شدیم زیر ماسک هی
-
MahdiNOVE نه ما ی سالن بزرگ بود هر طرفش 6 تا مراقب بود و اصلا به هیچ وجه هم اجازه نداشتی ماسکتو داری خفه شدیم زیر ماسک هی