مآجرآهآی من و نهآیی
-
@nafas-m تشکر
-
بچها پنچر شدم کمکم کنید این اسون ترین درسی بود که میشد توش نمره گرفت من میشم 18 خیلی ناراحتم ))):
MahdiNOVE مگه چقدر غلط داری ؟
البته فک کنم منم ۱۸ شم -
MahdiNOVE مگه چقدر غلط داری ؟
البته فک کنم منم ۱۸ شمیدونه از اون احکام نوشتم مکروه همون خرید وسایل از خارجی ها /:
-
یدونه از اون احکام نوشتم مکروه همون خرید وسایل از خارجی ها /:
-
یدونه از اون احکام نوشتم مکروه همون خرید وسایل از خارجی ها /:
MahdiNOVE اون خو خیلی واضح بود چرا مکروه نوشتی آخه
-
81Sobhan دقیقا اصلا ما مکروه نداشتیم
-
بچه ها یه نفر یه لطفی میکنه تمام واکنش هایی ک مربوط ب فصل دو دوازده هست و باید حفظ کنیم رو برام بنویسه بفرسته
لطفااااا
یا اگ کتابی دارع ک شسته رفته خلاصه و مفید همه رو کنار هم نوشته عکس بفرسته؟ممنوووووون
@SETRH
شیمی چهار فصل هم میخونی؟! :(((
-
میدونی من خوب نخونده بودم خودم فکر کردم مکروه جایی نوشته نشده بود برا همین نوشتم حرام ولی اون دوستم گفتم مکروهه منم چون کلا 2 بار خونده بودم فک کردم حق با اونه عوض کردم /:
-
میدونی من خوب نخونده بودم خودم فکر کردم مکروه جایی نوشته نشده بود برا همین نوشتم حرام ولی اون دوستم گفتم مکروهه منم چون کلا 2 بار خونده بودم فک کردم حق با اونه عوض کردم /:
-
MahdiNOVE باو شما خوب من دوستم 2 متر ازم فاصله داشت نمیشد چیزی هم بگی شیش تا مراقبت بالا سرت بود
-
پریروز شما 5:45 خوندین من 6 ساعت دیروز هم شب میگم چون باید حساب کنم .
MahdiNOVE فقط سر ربع ساعت
قبول نیست دیگه
من گزارش دادم ولی شما نه پس اون ربع ساعت اهمیت نخواهد داشت -
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
MahdiNOVE باو شما خوب من دوستم 2 متر ازم فاصله داشت نمیشد چیزی هم بگی شیش تا مراقبت بالا سرت بود
ما خیلی فاصله نداشتیم ولی مراقب کشت مارو
@Kosar-Kelyabi تقلب جهنم اقا ماسک و دستکش ادمو کلافه میکرد مردم و زندع شدم تااا تموم شد
-
-
MahdiNOVE فقط سر ربع ساعت
قبول نیست دیگه
من گزارش دادم ولی شما نه پس اون ربع ساعت اهمیت نخواهد داشتخوب روز اول هم شما سر یه ربع بود فک کنم یا نیم ساعت جلو افتادی دیگه .
-
فاصله ماهم خیلی زیاد بود ولی نمیدونم مراقبه خودش کاری نداشت هرزگاهی میرفت بیرون که ما حرف بزنیم منم یدونه همینو تقلب کردم که اشتباه شد به چوخ رفتم /:
-
MahdiNOVE نه ما ی سالن بزرگ بود هر طرفش 6 تا مراقب بود و اصلا به هیچ وجه هم اجازه نداشتی ماسکتو داری خفه شدیم زیر ماسک هی