گزارش ساعت مطالعه ✺ ویژه ی هر سال ✺
-
:blossom: سلام عزیزان الایی:blossom:
:cherry_blossom: بیداری 4
:cherry_blossom: شروع 4.15
اما بیداریم به شدت سخت بود -
سسسلام:hugging_face: ب شدت ب دعای قشنگتون نیاز دارم دوست های گلم:smiling_face_with_heart-eyes: شروع ۱۱/۳۰
هدف بالای ۸ ساعت:skull: :skull:
:dim_button: :dim_button:
:eight-pointed_star: :double_exclamation_mark: بهوووونه ممنووووع:double_exclamation_mark: :eight-pointed_star:
راستی دیروز دوتا لمسر خوردم مامانم گفت اصلا صرفه اقتصادی نداری تو همون قهوه رو بخور:rolling_on_the_floor_laughing: عشق مآدرانه :relieved_face: دیگ بریم با قهوه استارت بزنیم:smiling_cat_face_with_heart-eyes: بهترین خوودت باش -
سلام/:
رفتم چک کردم دیدم اگه گزارش ندم روبه زوال میرم:/
برگشتم
امروز11ساعت
392تست -
سلام :face_without_mouth:
بالاخره منی که راضی شد گزارش بده :face_with_rolling_eyes:
هرچند کم و ناکافی ولی بالاخره بعد از کلنجارها راضی شد :face_with_raised_eyebrow:
راستی همین چند دقیقه پیش یه دوستم پیداکردم گربه اس اومده دم پنجره اتاقم هی خودشو لوس میکنه به فال نیک میگیرم برای افزایش تلاشم:flexed_biceps_medium-light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
خواب:2:15:flushed_face:
کار با مجازی:تقریبا 2 ساعت :face_with_steam_from_nose:
ساعت مطالعه تقریبا 5 ساعت :face_with_symbols_on_mouth: :face_with_thermometer:مهم نیست که چقدر دیر میخوام با قدرت بدرخشم
هدف فردا :7 ساعت مینیمم -
سلام شب خوش😇
خوب امروز که امتحان دینی بود
از ساعت ۱۴:۳۵ شروع کردم به خوندن شیمی تا الان
😊(پیوسته نبود با احتساب استراحت بینش)
الان هم میرم استراحت تا ۱۲ شب
از ۱۲ به بعد هم میرم واسه تمام کردن فصل سه و شروع فصل دو 😐
🍭🍭🍭🍭
به امید موفقیت همه ی بچه ها تو امتحانات نهایی😀 -
سلام دلبندان{خواب موندم بدم خواب موندم}:confounded_face: :confounded_face: :disappointed_face: :disappointed_face:
:sun: بیداری8
:sparkles: شروع8/30 -
%(#ff00ff)[سلام وصبح بخیر به بچه های پرانرژی الا و سخت کوشان]:grinning_face_with_big_eyes:
دکترا و مهندسا و وکلا و ... آینده:grinning_face_with_smiling_eyes:
%(#00ffcc)[خسته نباشید واقعا خیلی خوب دارید پیش میرید البته من حقیرتر ازاونیم ک بخام نظر بدم یا تایید کنم فقط خواستم روحیه بدم به همتون که اینقد عاالی دارین میخونین با این جو رقابتی سالم... دیگه بهتر از این نمیشه:ok_hand: :smiling_face_with_heart-eyes:]
من دیروز افزایش ساعت مطالعه داشتم ولی هنوز به ایده آلم نرسیدم و اروم اروم دارم زیادش میکنم:victory_hand:
دیروز:7hو30min و 57T
امروز بیداری 6:45
شروع :7:30
ببخشد متنم یکم طولانی شد:beaming_face_with_smiling_eyes: -
سلام
شروع:9:47 -
سلام شب همگی خیر❤
ساعت مطالعه امروز ۷h شیمی ۳ دقیق خوندم برای نهایی 😞دلم میخواست تست هم بزنم ولی چون دیر شروع کردم وقت نکردم😭😭😭ولی خوبی امروز این بود که یکمی از راکدی در اومدم
الحمدالله قدمه گربه عه خیر بود😝😘انشالله فردا میرسونم ۸ ساعت😻
الانم برم که پکیج شبانه هم بزنم و بخوابم که فردا با انرژی عالی شروع کنیم 🌞
فردا قراره بهتر بشه همینطور روزای دیگه 💙🌈 -
سلام
شروع :9:45
اتمام:21:50
درمجموع:8/5ساعت
تعداد تست:50
درصد عمل به برنامه:70 %
شبتون بخیر -
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یری
.
سلام دوستان خداقوت ب همگی
این دو روز دست پر نبودم ب دلایلی 😣😣😣 ولی فردا حتما جبران میشه...👊
.
%(#004200)[یا الهنا الرحمن ارزقنا علم نافع واسع کثیرة، و انصرنا فی طریق العلم] 🙏📚
.

.
%(#00ffff)[افوض امری الی الله / ان الله بصیر بالعباد] 🌱
.
موفق باشین دوستان 💫 -
سلام
شروع9:41 -
بازم سلام به همه پرانرژی های آلا:grinning_face_with_big_eyes: :hand_with_fingers_splayed:
آفرین چقدر خوب خوندید ها:flexed_biceps:
خوب من دیروز خیلی خوب نخوندم چون رفتم سفاسیتی :grinning_face_with_sweat:
در کل دیروز:5ساعت مفید خوندم +39T:love-you_gesture:
از امروز بطور خیلی جدی شروع کردم و امیدوارم بتونم ساعت بالایی و اون حجم از مطالبی ک میخوام بخونم:victory_hand:
بیداری:7ونیم:upside-down_face:
شروع 7:55
موفق باشید:woman_gesturing_no_light_skin_tone: :woman_gesturing_ok_light_skin_tone: :balloon: -
سلام
امروز 5 ساعت فارسی خوندم
بعدش هم درگیر برنامه ریزی بودم و نتونستم بخونم ینی کلا 5 ساعت خب اشکال نداره جبرانش میکنم فقط کافیه کمتر فکر کنم کار سختی که نیس فقط کافیه یه کار کمتر انجام بدم
پیش به سوی فردایی بهتر:fireworks: :crystal_ball: