b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
xaniar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:
حداقل این ها رو می خواد-
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون) -
میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه) -
دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق)
شما با آقا سهراب هماهنگ کردین درباره این موضوع؟
آخه تو کانال گذاشتن که ضبط نمیشه -
-
سلام دوستان پشت کنکوری یه سوال دوستان استاد اقاجانی شیمی صفر تا صد کنکور تا خرداد به طور کامل درس میدهند عایا چون من با صفر تاصد کنور 96 شروع کردم و میخوام بدونم اگه تموم نمیکنند من از فیلم پارسالشون استفاده کنم وگرنه منتظر بمونم خواهش میکنم یکی جواب من رو بده دکه ازاین بلاتکلیفی در بیام خدا خیرتون بده
-
khorshid1998 فیلمای پارسالشون عالیه بخدا...همه ی تغییرات کتابم توشه...
-
شما بافیلمهای پارسال استاد خوندید تست هارو عالی میزنید
-
khorshid1998 آآرههه....مخصوصا شیمی پیشش
-
اوکی... سپاس
-
دوستان یه سوالی داشتم لطفا راهنماییم کنید
جزوه استاد خیلی کامله، اگه برای شیمی2 بجای نگاه کردن به فیلما فقط جزوه شون رو بخونم کافیه یا حتما باید فیلمارو نگاه کنم؟ خودمم یه آمادگی نسبی دارم، قبلا هرچند مختصر ولی خوندم -
xaniar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
erfan199 بله هماهنگ شده ،دلیل ضبط نشدن همایش نبود این امکانت هست . اگر بچه ها همت کنند و کمک کنند قطعا ضبط میشه
یه تاپیک جدا بزنی بیشتر دیده میشه به نظرم
-
دوستای عزیز الان دیگ نوبت ماست ی همت کنین هرکس درتوانش ب الا کمک کنه ب خاطر خودمون...
-
elika سلام.اگه منظورتون مطالب تئوری است که استاد اصلا مطالب تئوری را درس نمی دهند.به همین خاطر اگه در رسم آرایش الکترونی مشکلی ندارید نیازی به دیدن فیلم ندارید. راستی الیکا جان حتما حتما حتما دو جلسه اول تدریس استاد که مربوط به نکات جدول تناوبی است را گوش کنید...
-
بچه ها من میخام سومو از پارسال ببینم پیش دو رو از امسال ببینم چون واقعن نميتونم منتظر بمونم بنظرتون فرقی میکنه یکی منو از آمپاز در بياره بخدا الان دارم با بغض تایپ میکنم اینجا دبیر خوبی نیست که بخام برم پیشش کلاس اگه بخام برمم باید شش ساعت تا شهر برم برسم به دبیر كه نميدونم خوب هست یا نه یکی بهم کمک کنه
-
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها من میخام سومو از پارسال ببینم پیش دو رو از امسال ببینم چون واقعن نميتونم منتظر بمونم بنظرتون فرقی میکنه یکی منو از آمپاز در بياره بخدا الان دارم با بغض تایپ میکنم اینجا دبیر خوبی نیست که بخام برم پیشش کلاس اگه بخام برمم باید شش ساعت تا شهر برم برسم به دبیر كه نميدونم خوب هست یا نه یکی بهم کمک کنه
فرقی نداره
-
سلام استادفصل اخرشیمی دوم روتدریس نمی کنید؟کسی این فصل روازپارسال دیده؟