سایت و اپ
-
سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم
من چند تا همایش و جزوه خریدم ولی اینا فقط تو گوشیم توی قسمت فیلم های و جزوه های من وجود داره و وقتی با لبتاب وارد میشم و کد ملی و شمارمو میزنم و اسمم رو میاره تو قسمت فیلما و جزوهام هیچی نیست و میگه شما هیچی نخریدین ، حالا من باید چیکار کنم ؟؟۲
این مال گوشیمه
اینم لبتابممنون میشم راهنمایی کنین
@ادمین
@M-an -
سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم
من چند تا همایش و جزوه خریدم ولی اینا فقط تو گوشیم توی قسمت فیلم های و جزوه های من وجود داره و وقتی با لبتاب وارد میشم و کد ملی و شمارمو میزنم و اسمم رو میاره تو قسمت فیلما و جزوهام هیچی نیست و میگه شما هیچی نخریدین ، حالا من باید چیکار کنم ؟؟۲
این مال گوشیمه
اینم لبتابممنون میشم راهنمایی کنین
@ادمین
@M-an -
@Abolfazl11 بارها وارد شدم فرقی نکرده ولی
-
سلام خب تو اپ قسمت پروفایل شماره موبایل و کد ملی که باهاش وارد میشی رو نگاه کن و
موقع ورود با سایت حتما همون ها رو وارد کن بعیده مشکلی داشته باشه
@M-an همون شماره هست چون که اسم خودم رو میاره کد ملی رو هم درست زدم
-
این کاری که گفتم رو انجام بدین اگر نشد از صفحه پروفایلتون در گوشی و سایت اسکرین بفرستین
قسمتی که مشخصاتتون رو نمایش میده@M-an نتیجه ای نداشت ولی میفرستم براتون چشم
-
درست شد خداروشکر ممنونم ازتون
-
سلام من هم همین مشکل رو دارم
کد تخفیف آرش رو با گوشی خردیم و با کامپیوتر یا هر گوشی دیگه که وارد پروفایل میشم چیزی از خرید کد تخفیف نشون نمیده
الان که تاریحچه مرورگر گوشی که باهاش کد رو خریدم پاک کردم با اون گوشی هم دیگه در قسمت سفارش خرید خبری از گزارش خرید کد تخفیف نیست. الان حتی کد تخفیف رو همی میزنم میگه اشتباهه -
سلام من هم همین مشکل رو دارم
کد تخفیف آرش رو با گوشی خردیم و با کامپیوتر یا هر گوشی دیگه که وارد پروفایل میشم چیزی از خرید کد تخفیف نشون نمیده
الان که تاریحچه مرورگر گوشی که باهاش کد رو خریدم پاک کردم با اون گوشی هم دیگه در قسمت سفارش خرید خبری از گزارش خرید کد تخفیف نیست. الان حتی کد تخفیف رو همی میزنم میگه اشتباههسلام کدوم قسمت پروفایلتون میرید؟
باید با همون مشخصاتی که خرید کردین وارد سایت بشید ربطی نداره که با چه گوشی خرید کردین مهم اکانت شما هست که با مشخصات درست وارد بشید
بعد از ورود قسمت پروفایل و سفارش ها میرید جزئیات سفارش رو بزنید کد رو می بینید هر کد هم فقط یکبار قابل استفاده هست