کتاب خوان
-
دوستان این تاپیک رو زدم که هرکس کتاب خوبی رو که خونده معرفی کنه همه استفاده کنیم همدیگه رو از گرمای کتاب محروم نکنیم
تجربیا انسانیا ریاضیا دانش آموز فارغ-التحصیلان-آلاء -
دوستان این تاپیک رو زدم که هرکس کتاب خوبی رو که خونده معرفی کنه همه استفاده کنیم همدیگه رو از گرمای کتاب محروم نکنیم
تجربیا انسانیا ریاضیا دانش آموز فارغ-التحصیلان-آلاءAlireza Yousofvand شما چن سالتونه
-
تجربیا انسانیا ریاضیا دانش آموز فارغ-التحصیلان-آلاءAlireza Yousofvand تاپیک مشابه وجود داره
-
4 تیر 17 ساله میشم
Mbf -
4 تیر 17 ساله میشم
MbfAlireza Yousofvand عه شما هم تیری هسین!!!
چقد تیری داره انجمن -
من خودم مجموعه ی در جستوجوی دلتورا رو توصیه میکنم
-
Mbf قشنگه
-
مسخ
ترجمه صادق هدایت
-
سلام کتاب هایی که خوندم و خیلی دوستشون داشتم:
مجموعه کتاب های چهارگانه ی جان کریستوفر به نام های: کوه های سفید،شهرطلاوسرب،برکه ی اتش، وقتی سه پایه ها به زمین امدند
مجموعه کتاب های علوم ترسناک اثر نیک ارنولد و تونی دوسالز(فکرکنم همشونو خوندم خیلی جذابن)
مجموعه کتابهای هری پاتر(عاشقشوونممم)
عقاید یک دلقک،بابالنگ دراز، سیاه دل، دروازه کلاغ، راز سیرن ها، غارهای فراموشی(اینم از جان کریستوفره)، سلام بر ابراهیم، مسافر کربلا، شاهرخ(یه شهیدی بود به این اسم ولی یادم نیست اسم کتاب همین بود یا نه) ، سیره شهدای دفاع مقدس امر به معروف و نهی از منکر، نهج البلاغه، تمام انچه که به تو نگفتم(اثر سلست ان.جی)، مائده های زمینی و مائده های تازه(نمیدونم درست میگم اسماشونو یا نه چون یادم نیست دقیق)اثر آندره ژید، آبنبات هل دار(خیلی کتاب شیرینیه حتما بخونین)، و خیلی کتابای دیگه که الان خاطرم نیست،
کتابخون بودنمو مدیون مامانمم که قربونش برم همون روز جشن البفامون منو برد کتابخونه شهرمون عضوم کرد:)
من از خوندن این کتابا خیلی لذت بردم امیدوارم شماهم بخونین و خوشتون بیاد. -
Alireza Yousofvand عه شما هم تیری هسین!!!
چقد تیری داره انجمن -
ناظم
اگه میشه این تاپیک رو قفل کنید