مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan بیت بالاییش یکم شبیع این بود
-
reyhanehbayat من اولین امتحان الکل تو جیبم بود بعد بوق که زد دستم رو بردم الکلو درارم نشون بدم دستگه به ساعتم حساسیت
نشون داد یسرعه شد بوقش گفت هی نخواستم الکلو دراری دستتو ببر اونور بوق دستگاه سوخت -
کدوم استان کدوم شهر ؟
MahdiNOVE
مرکزی ساوه -
reyhanehbayat من اولین امتحان الکل تو جیبم بود بعد بوق که زد دستم رو بردم الکلو درارم نشون بدم دستگه به ساعتم حساسیت
نشون داد یسرعه شد بوقش گفت هی نخواستم الکلو دراری دستتو ببر اونور بوق دستگاه سوخت81Sobhan
توام بدتر از منیا -
81Sobhan اقا جوابا اومدع کععع من هنوز منتظر بودم شم بذارین
-
خخ افرین به مدرسه شما ولی خیلی ناراحتم دیگه حق من و شما خورده میشه ما کلی درس میخونیم و .. میشیم 18 19 اونا راحت 20 میشن
-
خخ افرین به مدرسه شما ولی خیلی ناراحتم دیگه حق من و شما خورده میشه ما کلی درس میخونیم و .. میشیم 18 19 اونا راحت 20 میشن
MahdiNOVE
توام ببر خاع البتععع ما شانس نداریم نمیخاد ببری ولش ی چی میشع عذاب وجدان خفم میکنع
-
MahdiNOVE
توام ببر خاع البتععع ما شانس نداریم نمیخاد ببری ولش ی چی میشع عذاب وجدان خفم میکنع
من میگم یه کف دست کاغذ تقلب شعر نوشتم از هولم خوردمش تو میگی گوشی ببرم سر جلسه !
-
MahdiNOVE
reyhanehbayat واس چی تو رو عذاب وجدان خفه میکنه؟
-
من میگم یه کف دست کاغذ تقلب شعر نوشتم از هولم خوردمش تو میگی گوشی ببرم سر جلسه !
MahdiNOVE
اقا من دخترم انقد نمیترسم
-
reyhanehbayat واس چی تو رو عذاب وجدان خفه میکنه؟
81Sobhan
خا ازش تقلب بگیرن صفر بدن بش یه سالم محروم شع مع خودمو نمیبخشم
-
81Sobhan
reyhanehbayat دو امتحان محروم میشه
-
MahdiNOVE
اقا من دخترم انقد نمیترسم
اخه اگه بگیرن صفر میدن !
-
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
الان خوبی؟
-
81Sobhan
reyhanehbayat واس چی تو خوب خودش خواستته ببره /
-
اخه اگه بگیرن صفر میدن !
MahdiNOVE
ارع 10 بشی بهتر از صفره
-
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
الان خوبی؟