مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan اقا جوابا اومدع کععع من هنوز منتظر بودم شم بذارین:face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy:
-
خخ افرین به مدرسه شما ولی خیلی ناراحتم دیگه حق من و شما خورده میشه ما کلی درس میخونیم و .. میشیم 18 19 اونا راحت 20 میشن
-
خخ افرین به مدرسه شما ولی خیلی ناراحتم دیگه حق من و شما خورده میشه ما کلی درس میخونیم و .. میشیم 18 19 اونا راحت 20 میشن
MahdiNOVE :face_with_tears_of_joy: توام ببر خاع البتععع ما شانس نداریم نمیخاد ببری ولش ی چی میشع عذاب وجدان خفم میکنع
-
MahdiNOVE :face_with_tears_of_joy: توام ببر خاع البتععع ما شانس نداریم نمیخاد ببری ولش ی چی میشع عذاب وجدان خفم میکنع
من میگم یه کف دست کاغذ تقلب شعر نوشتم از هولم خوردمش تو میگی گوشی ببرم سر جلسه !
-
reyhanehbayat واس چی تو رو عذاب وجدان خفه میکنه؟
-
من میگم یه کف دست کاغذ تقلب شعر نوشتم از هولم خوردمش تو میگی گوشی ببرم سر جلسه !
MahdiNOVE :face_with_tears_of_joy: اقا من دخترم انقد نمیترسم
-
reyhanehbayat واس چی تو رو عذاب وجدان خفه میکنه؟
81Sobhan :face_with_rolling_eyes: خا ازش تقلب بگیرن صفر بدن بش یه سالم محروم شع مع خودمو نمیبخشم
-
81Sobhan :face_with_rolling_eyes: خا ازش تقلب بگیرن صفر بدن بش یه سالم محروم شع مع خودمو نمیبخشم
reyhanehbayat دو امتحان محروم میشه
-
MahdiNOVE :face_with_tears_of_joy: اقا من دخترم انقد نمیترسم
اخه اگه بگیرن صفر میدن !
-
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
الان خوبی؟:face_with_tears_of_joy:
-
reyhanehbayat واس چی تو خوب خودش خواستته ببره /:expressionless_face:
-
اخه اگه بگیرن صفر میدن !
MahdiNOVE :face_without_mouth: ارع 10 بشی بهتر از صفره
-
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
الان خوبی؟:face_with_tears_of_joy:
-
reyhanehbayat دو امتحان محروم میشه
81Sobhan بما میگفتن یه سال محروم میشی کع
-
reyhanehbayat واس چی تو خوب خودش خواستته ببره /:expressionless_face:
81Sobhan :face_without_mouth: :face_without_mouth:
منننن کار ندارم اصن باهاش هر کار میخاد کنع بکنع:face_with_tears_of_joy: -
81Sobhan بما میگفتن یه سال محروم میشی کع
reyhanehbayat نه یسال نیست ما سر امتحا شیمی یکیو رو گرفتن دو جلسه محرومیت داشت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدم به کمیته اخلاقی تهویلش دادم براش صورت جلسه بشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
81Sobhan :face_without_mouth: :face_without_mouth:
منننن کار ندارم اصن باهاش هر کار میخاد کنع بکنع:face_with_tears_of_joy:reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: