مآجرآهآی من و نهآیی
-
2245Zahra
خیلیم زیاده لنتی
چقد خوندی؟
من این بخش اخر فصل 3 رو نمیفهممبخش پرتوها تدریسش هم ب شکر خدا پیدا نمیکن
-
2245Zahra بارمش هم خیلی باالاست بیشتر رو اون سرمایه گذاری باید بشع بنظرم
-
@M-an ببخشید من هر چقد میگردم تدریس بخش بازتاب امواج مکانیکی و الکترومغناطیسی رو پیدا نمیکنم ..هم اقای دادااشی هم اقای کازرانیان:(
تدریس نشده یا من پیدا نمیکنم مخم دیگ نمیکشع -
2245Zahra
خیلیم زیاده لنتی
چقد خوندی؟
من این بخش اخر فصل 3 رو نمیفهممبخش پرتوها تدریسش هم ب شکر خدا پیدا نمیکن
reyhanehbayat یک رو خودم چهار هم ی نگاه کردم سه رو نمیفهمم مخصوصا تفاوت تن وبا اون یکی رو میگم خود کتاب رو بخونم حله دیگه!؟باز تاب رو خوب نمیفهمم سر تو درد نیارم فصل سه خیلییی برام سخته خیلی هم نمره داره
-
reyhanehbayat یک رو خودم چهار هم ی نگاه کردم سه رو نمیفهمم مخصوصا تفاوت تن وبا اون یکی رو میگم خود کتاب رو بخونم حله دیگه!؟باز تاب رو خوب نمیفهمم سر تو درد نیارم فصل سه خیلییی برام سخته خیلی هم نمره داره
2245Zahra تفاوت تن با چیو نمیفهمی؟
-
2245Zahra تفاوت تن با چیو نمیفهمی؟
reyhanehbayat ارتفاع و بلندی رو ببخشید اشتباه گفتم بار اول
-
reyhanehbayat ارتفاع و بلندی رو ببخشید اشتباه گفتم بار اول
2245Zahra ارتفاع صوت مربوط ب بسامد اما بلندی مربوط ب شدت صوته
کتابم خیلی ساده توضیحش داده یا اگ بازم نمیفهمی کلیپ کارزانیان رو ببینی متوجهش میشی چیز سختی نی دوتا کمیتو گفته زیاد درگیرش نشو ..اگ الان نمیفهمی مغزت خسته شده کنار بذار برو سراغ ی مطلب دیگ بعدا بیا روش فکر کن انشالله ک متوجه مییشی گلم -
2245Zahra ارتفاع صوت مربوط ب بسامد اما بلندی مربوط ب شدت صوته
کتابم خیلی ساده توضیحش داده یا اگ بازم نمیفهمی کلیپ کارزانیان رو ببینی متوجهش میشی چیز سختی نی دوتا کمیتو گفته زیاد درگیرش نشو ..اگ الان نمیفهمی مغزت خسته شده کنار بذار برو سراغ ی مطلب دیگ بعدا بیا روش فکر کن انشالله ک متوجه مییشی گلمreyhanehbayat سپاسس میدونم سادس قبلا خوب خوندمش ولی الان احتمالا مغزم خستس بازم ممنونم عزیزجان
-
reyhanehbayat سپاسس میدونم سادس قبلا خوب خوندمش ولی الان احتمالا مغزم خستس بازم ممنونم عزیزجان
2245Zahra سوالی داشتی بپرس بلد بودم حتما جواب میدم
-
سلااااااااممممممممم لیدیز اند جنتلمن آلایی^^
شما میخواین چجور سلامت رو بخونید
پ.ن ۱: من خودم هنوز فیزیک رو کامل نکردم
پ.ن۲:میخوام برنامه بریزم زورم میاد سلامت لامصبو بخونم
راستی چیکارا میکنید؟**Zahra 2 صعلام ت فیزیکو ول کردی چسبیدی ب سلامت؟
فوقش چرت و پرت مینویسیم اونو دیگ سلامت دندان و مو و خوابو خودمونون هم بلدیم چیکار کنیم
فیزیک لنتیو چقد خوندی مگ فکر سلامت کردی؟
اصن حرصی شدم اینطو گفتی
-
سلام
تا کجا خوندید؟ -
سلااااااااممممممممم لیدیز اند جنتلمن آلایی^^
شما میخواین چجور سلامت رو بخونید
پ.ن ۱: من خودم هنوز فیزیک رو کامل نکردم
پ.ن۲:میخوام برنامه بریزم زورم میاد سلامت لامصبو بخونم
راستی چیکارا میکنید؟**Zahra 2 من خودمم نخوندم سلامتو اما میخوام این کارو بکنم که برم سوالات امتحان نهایی ساله پیشو و شبه نهایی رو در ارم بد سوالارو تو کتاب مشخص کنم و فقط اونا رو بخونم بدش سلامت اینجور درسی نیس که تمام خطاشو ریز به ریز بخونی باید تیتر وار خوند و تعریفی ها رو حفظ کرد همین بع نظرم این کار خوبه
-
سلام
تا کجا خوندید؟@جهاد فصله 1و3
-
سلام
تا کجا خوندید؟@جهاد شما چی؟؟؟
-
Zahra 2 صعلام ت فیزیکو ول کردی چسبیدی ب سلامت؟
فوقش چرت و پرت مینویسیم اونو دیگ سلامت دندان و مو و خوابو خودمونون هم بلدیم چیکار کنیم
اصن حرصی شدم اینطو گفتی
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Zahra 2 صعلام ت فیزیکو ول کردی چسبیدی ب سلامت؟
اصن حرصی شدم اینطو گفتی
فیزیک که عشقه
منو اینجور تصور کن
من سلامت لنتی رو الان نمیخونم میگم اصن واسه اون باید چیکار کرد؟
عصبی نشو ریحانه خانومی^^
-
Zahra 2 من خودمم نخوندم سلامتو اما میخوام این کارو بکنم که برم سوالات امتحان نهایی ساله پیشو و شبه نهایی رو در ارم بد سوالارو تو کتاب مشخص کنم و فقط اونا رو بخونم بدش سلامت اینجور درسی نیس که تمام خطاشو ریز به ریز بخونی باید تیتر وار خوند و تعریفی ها رو حفظ کرد همین بع نظرم این کار خوبه
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Zahra 2 من خودمم نخوندم سلامتو اما میخوام این کارو بکنم که برم سوالات امتحان نهایی ساله پیشو و شبه نهایی رو در ارم بد سوالارو تو کتاب مشخص کنم و فقط اونا رو بخونم بدش سلامت اینجور درسی نیس که تمام خطاشو ریز به ریز بخونی باید تیتر وار خوند و تعریفی ها رو حفظ کرد همین بع نظرم این کار خوبه
-
-
Zahra 2 فیزیک خوندی؟؟
نه کامل هم اکنون در حال برگزاری ازمون قلم چی میباشم
اقا هزار تا کار با هم ریخته سرم
الان نیاز دارم یه کپی از خودم بسازم