مآجرآهآی من و نهآیی
-
سلااااااااممممممممم لیدیز اند جنتلمن آلایی^^
شما میخواین چجور سلامت رو بخونید😐😐😐😐😐
پ.ن ۱: من خودم هنوز فیزیک رو کامل نکردم
پ.ن۲:میخوام برنامه بریزم زورم میاد سلامت لامصبو بخونم
😂😂😂
راستی چیکارا میکنید؟**Zahra 2 صعلام ت فیزیکو ول کردی چسبیدی ب سلامت؟
فوقش چرت و پرت مینویسیم اونو دیگ سلامت دندان و مو و خوابو خودمونون هم بلدیم چیکار کنیم
فیزیک لنتیو چقد خوندی مگ فکر سلامت کردی؟
:astonished_face: :astonished_face: اصن حرصی شدم اینطو گفتی:beaming_face_with_smiling_eyes: -
سلام
تا کجا خوندید؟ -
سلااااااااممممممممم لیدیز اند جنتلمن آلایی^^
شما میخواین چجور سلامت رو بخونید😐😐😐😐😐
پ.ن ۱: من خودم هنوز فیزیک رو کامل نکردم
پ.ن۲:میخوام برنامه بریزم زورم میاد سلامت لامصبو بخونم
😂😂😂
راستی چیکارا میکنید؟**Zahra 2 من خودمم نخوندم سلامتو اما میخوام این کارو بکنم که برم سوالات امتحان نهایی ساله پیشو و شبه نهایی رو در ارم بد سوالارو تو کتاب مشخص کنم و فقط اونا رو بخونم بدش سلامت اینجور درسی نیس که تمام خطاشو ریز به ریز بخونی باید تیتر وار خوند و تعریفی ها رو حفظ کرد همین بع نظرم این کار خوبه
-
سلام
تا کجا خوندید؟@جهاد فصله 1و3
-
سلام
تا کجا خوندید؟@جهاد شما چی؟؟؟
-
Zahra 2 صعلام ت فیزیکو ول کردی چسبیدی ب سلامت؟
فوقش چرت و پرت مینویسیم اونو دیگ سلامت دندان و مو و خوابو خودمونون هم بلدیم چیکار کنیم
:astonished_face: :astonished_face: اصن حرصی شدم اینطو گفتی:beaming_face_with_smiling_eyes:reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Zahra 2 صعلام ت فیزیکو ول کردی چسبیدی ب سلامت؟
:astonished_face: :astonished_face: اصن حرصی شدم اینطو گفتی:beaming_face_with_smiling_eyes:فیزیک که عشقه
منو اینجور تصور کن 😍😍😍😍
من سلامت لنتی رو الان نمیخونم میگم اصن واسه اون باید چیکار کرد؟
عصبی نشو ریحانه خانومی^^
❤ -
Zahra 2 من خودمم نخوندم سلامتو اما میخوام این کارو بکنم که برم سوالات امتحان نهایی ساله پیشو و شبه نهایی رو در ارم بد سوالارو تو کتاب مشخص کنم و فقط اونا رو بخونم بدش سلامت اینجور درسی نیس که تمام خطاشو ریز به ریز بخونی باید تیتر وار خوند و تعریفی ها رو حفظ کرد همین بع نظرم این کار خوبه
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Zahra 2 من خودمم نخوندم سلامتو اما میخوام این کارو بکنم که برم سوالات امتحان نهایی ساله پیشو و شبه نهایی رو در ارم بد سوالارو تو کتاب مشخص کنم و فقط اونا رو بخونم بدش سلامت اینجور درسی نیس که تمام خطاشو ریز به ریز بخونی باید تیتر وار خوند و تعریفی ها رو حفظ کرد همین بع نظرم این کار خوبه
❤❤❤
-
❤❤❤
-
Zahra 2 فیزیک خوندی؟؟
نه کامل هم اکنون در حال برگزاری ازمون قلم چی میباشم
اقا هزار تا کار با هم ریخته سرم
الان نیاز دارم یه کپی از خودم بسازم
😂😂😂 -
کجایی عصبی خانوم reyhanehbayat ☆🌈🌈🌈❤
یهو نرو دلم تنگت میشه 😂😂😂😂
الان بیا دعوام کن
😂❤ -
کجایی عصبی خانوم reyhanehbayat ☆🌈🌈🌈❤
یهو نرو دلم تنگت میشه 😂😂😂😂
الان بیا دعوام کن
😂❤Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: زهرمار میزنم اینجا تلویزیون میشیا
-
AMH عابجی 1 و3 رو هر کدوم تو چن ساعت خوندی
-
Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: زهرمار میزنم اینجا تلویزیون میشیا
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: زهرمار میزنم اینجا تلویزیون میشیا
ای بابا بی اعصاب جان
:))))))) -
AMH عابجی 1 و3 رو هر کدوم تو چن ساعت خوندی
یکو تو 3reyhanehbayat