مآجرآهآی من و نهآیی
- 
81Sobhan  واقن 81 نیسی؟! واقن 81 نیسی؟!
 من فک کنم از همتون کوچیکتر باشم 
- 
@Kosar-Kelyabi شما متولد چه سالی هستین ؟ 
- 
سلام دوستان 
 یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
 در بیت"همان،کاوه آن بر سر نیزه کرد.......همان گه ز بازار برخواست گرد"
 (آن) بدله یا مفعول؟؟؟
 reyhanehbayat @Kosar-Kelyabi 81Sobhan Mbf حبه انگور_
- 
@f-noori7979 
 سلام دوست عزیز من پرس جو کردم ان تا حالا ندیدم بدل باشه بدل باید یه توضیحی در مورد یه اسم بده پس مفعول هست .
- 
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi شما متولد چه سالی هستین ؟ ۸۰ ولی این که میگی ۷۹ ای عجیبه برام   @Kosar-Kelyabi      
 حس کردم میخوا بکوبی تو سرم برا همین گفتم 79 وگرنه همون 81 درسته مامانبزرگ پیر   
- 
MahdiNOVE اوه مای گاش 
 دمت گرم با این ارادت من وقتی میام از ی صفحه بیشتر پیام اومده باشه نمیخونم
- 
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @zahra10 چه ربطی داره  خوشم از متولدین 81 میاد خوشم از متولدین 81 میاد
 مشکلیع؟       نو   
 اخه دوازدهمیا یا ۸۱ هستن یا ۸۰  @Kosar-Kelyabi نه 79 هی هم داریم 
- 
@Kosar-Kelyabi      
 حس کردم میخوا بکوبی تو سرم برا همین گفتم 79 وگرنه همون 81 درسته مامانبزرگ پیر   81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi      
 حس کردم میخوا بکوبی تو سرم برا همین گفتم 79 وگرنه همون 81 درسته مامانبزرگ پیر   81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi      
 حس کردم میخوا بکوبی تو سرم برا همین گفتم 79 وگرنه همون 81 درسته مامانبزرگ پیر   میگم بابا    
 کسی نمیتونه منو بپیچونه       
- 
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi      
 حس کردم میخوا بکوبی تو سرم برا همین گفتم 79 وگرنه همون 81 درسته مامانبزرگ پیر   میگم بابا    
 کسی نمیتونه منو بپیچونه       @Kosar-Kelyabi      
- 
@Kosar-Kelyabi نه هستن کسایی که یه سال دیر مدرسه رفتن یا بع سال موندن 

️
️