ترس از تنهایی
-
Javid سلام ببخشید ولی شما چجوری ایمانتونو قوی کردید؟ من ایمانمو نمیدونم چجوری قوی کنم ؟به اندک چیزی ترس وجودمو میگیره ..با اینکه اینهمه دوستان کمکم کردن بازم از تنهایی میترسم ..از اینکه بخواد خدا نزدیکامو ازم بگیره میترسم...دیشب همش خواب بد دیدم ...خدامو خیلی دوست دارم ولی از حکمتاش میترسم از کارایی که میخواد و من طاقتشو ندارم میترسم...نمیدونم چرا دارم اینارو میگم ولی همش به ایمانم شک دارم منی که خدامو دوست دارم چرا این فکرا همش میاد سراغم؟
@_fatemeh_
دلم نیومد اینم ننویسم. راجع به شک داشتنت هم باید بگم اصلا به ایمانت شک نداری! شک و وسواس و این جور چیزا همش کار شیطانه اون داره تموم سعیش رو میکنه که ما رو از راه درست منع کنه. ولی هر وقت شک اومد سراغت محکم جلوش وایس و ادامه بده. یا علی -
@_fatemeh_
درسته. نگران نباش تو الآن فکر میکنی خداتو دوست داری ولی توی عمل باید ثابت بشه! این که موقع ترس فقط حرفی بگی خدایا دوستت دارم فایده نداره.
خب ببین راه های زیادی برای افزایش تقوا وجود داره. پس خوب به حرف هام گوش کن.اولین کاری که باید بکنی اینه که نماز بخونی اونم اول وقت. باور کن زندگیت عوض میشه اینو جدی میگم چون خودم با عمق وجودم حس کردم!
نماز که بخونی دیگه گناه نمیکنی همین گناه ها هست که باعث میشه دل آدم سنگ بشه و از خدا دور بشه سعی کن از هر گناهی دوری کنی. هر گناهی! حتی گناه هایی که خیلی بنظرت کوچیک و پیش پا افتاده میان، میدونی چون خدا تورو اینجوری بیشتر دوست داره. شک نکن یه آرامش و ثبات قلبی بعد یه مدت پیدا میکنی که باور نکردنیه! میدونم که توی وجودت عشق به خدا هست البته همه ما اینطوری هستیم فقط گاهی اوقات فراموش میکنیم که کجا هستیم. توقع نداشته باش یه شبه تموم ترست برطرف بشه یکمی طول میکشه ولی تو این مدت باید صبر و حوصله به خرج بدی.
میدونی یکی از راه های به دست آوردن دوستی خدا دوستی با دوستان خداست! بنابراین این که بری پیش امام خودت حضرت مهدی (عج) میتونه واقعا کمکت کنه. ما خیلی خوش شانسیم که شیعه هستیم و دعا های امام معصوم پشتمونه پس هر جا خواستی جا بزنی بگو من شیعه ام! هیچی و هیشکی نمیتونه به من آسیب بزنه.امسال که گذشت نمیدونم روزه گرفتی یا نه ولی سال بعد رو سعی کن از دست ندی.
روزه واقعا تاثیرش بینظیره. میدونی؛ ما خیلی توی کار خدا دخالت میکنیم اگه زندگی و سرنوشتمونو به خودش بسپاریم قشنگ ترین و بهترین حالت ممکن رو برامون رقم میزنه. شاید یه جاهایی فکر کنیم بهمون آسیب رسیده ولی اونی که آگاه به همه علوم هست فقط میدونه که حتی اون چیز به نفع ما بوده! پس اگه واقعا بخای و تموم کار هایی که بهت گفتم رو انجام بدی دیگه عقلا به این نتیجه میرسی که خدا زندگیتو برات بد رقم نمیزنه. ولی گفتم باید بخای. قرارم نیست کار سختی بکنی که بخای منت بزاری سر کسی عبادت و محبت خدا انقدر شیرین هست که ادم رو جذب میکنه.این رو هم بدون که برگ بدون اراده ی خدا از درخت نمیفته! پس وقتی خدارو داری ترس بی معنیه. بهت قول میدم یه روز به تموم این ترس هات میخندی و میگی من چقدر بیخودی میترسیدم. حرف ها خیلی زیاده هرچی میگم تموم نمیشه چون برای رسیدن به خدا بینهایت راه هست.خودت باز تحقیق کن .
قرآن خوندن هم راه بینظیری به شمار میاد. وقتی توی اتاقت یا خونه قران بخونی حضور اجنه کمتر میشه و فرشته ها رفت و آمد میکنن. ان شاء الله هممون برای ظهور آقا اونقدر آماده باشیم که بدون هیچ ترسی وقتی اومد مثل پروانه دورش بگردیم و جونمون رو فداش کنیم. پس با وجود یه همچین یاری چرا باید احساس تنهایی کنیم؟ باور کن اون توی دنیا بیشتر از همه به فکر ما هست. پس اگه تو مسیر احساس تنهایی کردی بدون طبیعیه بین این جماعتی که نسبت به این چیزا بی تفاوت هستن. پس کافیه یه قدم برداری تا ببینی چقدر خدا دلش برات تنگ شده بود. امیدوارم موفق باشی یا علی
Javid من نماز میخونم ولی نه اول وقت روزه ام همیشه میگیریم اینا نگفتم که بگم بچه مسلمونم وخوب ولی راستش من هر وقت به دوستان خدا مخصوصا شهدا توسل کردم محلم ندادن بخاطر همینم هیچ وقت دیگه چیزی ازشون نخواستم ..من امام زمانمونو دوست دارم اما هیچوقت برای اومدنش گریه کردم هیچوقت حضورشونو درک نکردم میگم اگه خدا بخواد میارش و دنیا رو خوب میکنه ..برای مصیبت امام حسین هیچوقت دلم نمیسوزه و گریم نمیگیره چون میدونم خدا اینقدری دوسش داشته که این جایگاهو بهش داده و الانم خیلی حالش خوبهه.. نمیدونم چرا ولی فکر میکنم این طرز فکرا درستن ...ولی من حضور حضور هیچ کسی غیر خدارو درک نمیکنم که بخوام بهش متوسل شم
.
-
Javid من نماز میخونم ولی نه اول وقت روزه ام همیشه میگیریم اینا نگفتم که بگم بچه مسلمونم وخوب ولی راستش من هر وقت به دوستان خدا مخصوصا شهدا توسل کردم محلم ندادن بخاطر همینم هیچ وقت دیگه چیزی ازشون نخواستم ..من امام زمانمونو دوست دارم اما هیچوقت برای اومدنش گریه کردم هیچوقت حضورشونو درک نکردم میگم اگه خدا بخواد میارش و دنیا رو خوب میکنه ..برای مصیبت امام حسین هیچوقت دلم نمیسوزه و گریم نمیگیره چون میدونم خدا اینقدری دوسش داشته که این جایگاهو بهش داده و الانم خیلی حالش خوبهه.. نمیدونم چرا ولی فکر میکنم این طرز فکرا درستن ...ولی من حضور حضور هیچ کسی غیر خدارو درک نمیکنم که بخوام بهش متوسل شم
.
-
سلام دوستان الایی یه موضوعی رو میخوام چند وقت بیام بگم اما ترسیدم شاید بعضیا به شوخی بگیرنش و مسخرم کنن ولی گفتم شاید یه نفر از شما بتونه کمکم کنه این بود که تصمیم گرفتم بیام و بگم.....بچه ها من از تنهایی شب و سکوت شب وقتی همه غیر از من خوابن میترسم همش فکر میکنم صدا میاد و از این حرفا...اینجوری نبودما اما شدم...شرایطمم یجوریه اگه شبا و بعد سحر نخونم انگار هیچی دیگه تو طول روز نمیخونم کلا همه چی بهم ریخته
کاشکی یکی بیاد و بگه چیکار کنم دوباره درست شه...
@_fatemeh_ سلام
تازگی ها فیلم ترسناک ندیدن ؟ یا کتاب ترسناک نخوندین ؟
یا مثلا کابوس دیده باشین ؟
.
.
من چن وقت پیشا ی کابوسی دیدم ک خیلی بد بود واقعا بعد اون هر وی میخواستم بخوابم نا خودآگاه کل کابوس دوباره پلی میشدمنم تصمیم گرفتم هر وقت حس کردم دوباره داره ترس میاد سراغم همینطوری ک چشام بسته اس بزرگ اسم خدا رو تصور میکنم وسط ی جای پر از آرامش مثلا ی دشت
یا کنار دریا
و...
یعنی مثلا ی دشت رو تصور میکنم ک وسطش بزرگ با ی خط قشنگ و ی رنگ آرامش بخش مث آبی روشن نوشته خدا
.
.
.
چن سال پیشام ی فیلم ترسناک دیدم تا چن وقت وهم گرفته بودم ولی خود ب خود خوب شدم -
@Z-H-Z بهش خیلی ایمان دارم اما همش پیشم کمرنگی میکنه اخه همش فکر میکنم خدا هوای ادمایی که خوبن و عیبی ندارن رو داره...حداقلش اونایی که فقط پیش خداشون شرمنده ان و حقه کسیو نخوردن رو داره...اینا رو نمیگم که بگم با این سن کم مثلا اختلاس کردم و اینا نههه ولی همش فکر میکنم خدا یوقتایی دوست نداره که بخواد دستمو بگیره
@_fatemeh_
سلام یه چیزی رو میدونی؟خدا همه رو دوست داره مهم نیست که اون شخص با ایمان باشه یا کافر خدا اون رو آفریده و به نظرم خدا موظفه هواش رو داشته باشه و خدا وظیفه شناس تر از هر موجودیه ببین اکر آدم های خوب فقط آدم های خوب رو دوست داشته باشن آدم های بد هیچ وقت دوست داشته نمیشن و من تو منطق خودم به این اعتقاد دارم که کسی که نور رو ندیده دنبالش نمیگرده یعنی تو تاریکی مطلق میمونه چون از نور خبر نداره پس اگر خدا بخواد محبتش رو به یکی بده به یکی نده که دنیا به هم میریزه پس به خدا ایمان داشته باش
برا ترس از تنهایی و این ها راستش منم یکم درگیرش هستم و نمیتونم کمک کنم امید وارم آرامشت رو پیدا کنی -
به نظرم اهنگ گوش دادن اونم از نوع بی کلامش خیلی تاثیر داره من خودم برا راحت خوابیدن و دور شدن از استرس گوش میدم
اینکه بخوام بگم نترس یا مطمئن باش چیزی نیس قانع کننده نیس این نترسیدنه چیزیه که خودت باید بهش برسی و مطمئن باش کسی نمیتونه کمکت کنه جز خودت🤍
-
@zahra10 سلام
-
@_fatemeh_
سلام یه چیزی رو میدونی؟خدا همه رو دوست داره مهم نیست که اون شخص با ایمان باشه یا کافر خدا اون رو آفریده و به نظرم خدا موظفه هواش رو داشته باشه و خدا وظیفه شناس تر از هر موجودیه ببین اکر آدم های خوب فقط آدم های خوب رو دوست داشته باشن آدم های بد هیچ وقت دوست داشته نمیشن و من تو منطق خودم به این اعتقاد دارم که کسی که نور رو ندیده دنبالش نمیگرده یعنی تو تاریکی مطلق میمونه چون از نور خبر نداره پس اگر خدا بخواد محبتش رو به یکی بده به یکی نده که دنیا به هم میریزه پس به خدا ایمان داشته باش
برا ترس از تنهایی و این ها راستش منم یکم درگیرش هستم و نمیتونم کمک کنم امید وارم آرامشت رو پیدا کنیخموش ممنونم از حرفات واقعا تاثیرگذار و مفید بودم برام...لطف کردی
-
به نظرم اهنگ گوش دادن اونم از نوع بی کلامش خیلی تاثیر داره من خودم برا راحت خوابیدن و دور شدن از استرس گوش میدم
اینکه بخوام بگم نترس یا مطمئن باش چیزی نیس قانع کننده نیس این نترسیدنه چیزیه که خودت باید بهش برسی و مطمئن باش کسی نمیتونه کمکت کنه جز خودت🤍
Mono من الان دیگه شبا همراه خونواده میخوابم و بیدار میشم
...دیگه هر چی هست رفع شده
-
Mono من الان دیگه شبا همراه خونواده میخوابم و بیدار میشم
...دیگه هر چی هست رفع شده
-
خموش ممنونم از حرفات واقعا تاثیرگذار و مفید بودم برام...لطف کردی
@_fatemeh_
خواهش میکنم -
سلام دوستان الایی یه موضوعی رو میخوام چند وقت بیام بگم اما ترسیدم شاید بعضیا به شوخی بگیرنش و مسخرم کنن ولی گفتم شاید یه نفر از شما بتونه کمکم کنه این بود که تصمیم گرفتم بیام و بگم.....بچه ها من از تنهایی شب و سکوت شب وقتی همه غیر از من خوابن میترسم همش فکر میکنم صدا میاد و از این حرفا...اینجوری نبودما اما شدم...شرایطمم یجوریه اگه شبا و بعد سحر نخونم انگار هیچی دیگه تو طول روز نمیخونم کلا همه چی بهم ریخته
کاشکی یکی بیاد و بگه چیکار کنم دوباره درست شه...
@_fatemeh_ سلام دوست عزیزم حالت خوبه
ببین مشکل شما تا حدودی قبلا تجربه کردم و میتونم درکت کنم
ببین اگه واقعا میخوای حل کنی مشکلتو باید شجاع باشی شجاع از این نظر که بخوای واقعا تغیر کنی و این وضعو تموم کنی دوما اینو بدون که خیلی عادیه و میتونی به ساده گی حلش کنی مشکلو
احتمال میدم تا حدودی بسیار زیاد اینکه کنکوری هستی :| درسته ؟
خوب مشکل اولت خوب صدا میاد بزار بیاد که چی ؟ تا حالا این همه ترسیدی جنی جلوت ظاهر شده ؟ یا غول افسانه ای اومده تورو بکشه ؟ یا قاتلی تو این وضع کرونا هوس کرده بیاد تورو سر ببره ؟ که میترسی ؟ این جمله هارو به خودت بگو به خودت بفهمون که بله ترس من الکیه خواهش میکنم این کارو بکن اگه میخوای تغیری رخ بده اگه باز هم ترسیدی اگه به خدا باور داری بگو اون پیشمه و لازم نیست از چیزی بترسم و اگه سوره قرانی بلدی بخون و اگه هم به خدا باور نداری این حرفا خودت به خودت توجیه کن که بله ترس من الکیه و غیر منطقی و واقعا چیزی نیست و در اخر چیزی که الان تون میدونی با چیزی که شب هستی فرق میکنه
دومین ترستم اگه تا اون موقع نخونی ... اینم یکی از روش های گول زدنه مغزته ببین مغز انسان ذاتا دنبال تمبلیه چون میخواد انرژی در خودت ذخیره کنی و بیشتر زنده بمونی که این جملم از نظر زیستیه ولی واقعی چون زمان های قدیم غذا کم بوده برای اینکه .... مغز این ویژگی هارو از قدیم در دی ان ایش داره حالا خواسی بیشتر بخونی برو تو سایت سرچ کن .... و حالا شرطی سازی میکنه برات تو صبح درس نخوندی فلان وقت نخوندی فلان کار انجام دادی پسسسسسسسسسسسسسسسس نباید درس بخونی همیشه خدا همیشه خدا این مغز لعنتی بهانه هایی باست میاره که اون کارو که میخوای بکنی و درسته رو نمیزاره و بی حوصله میشی در واقع و جوری باست جلوه میده بله خیلی هم منطقیه من الان در فلان کار کردم خدایی کی این کارو بکنه درس میخونه فلان فلان اینقدر بهونه الکی زیاده فقط 1 جلمه از من یادت بمونه مغز کلکت رو میدونم ... و تا مدتی با خودت مثل فرمانده ارتش رفتار کن وقتی میگی امشب قراره ساعت فلان درس بخونم اگه تیر بارید اگه بمب باران اتمی شد تو باید اون موقع بری درستو بخونی دیگه مهم نیست بعد 50 سال این فیلم داره پخش میشه یا میرن مهمونی خونواده یا فلانی ازدواج کرده اون ساعت باید تو درس بخونی و تمام هیچ غذر و بهونه ای قبول نیست اینجوری باش با خودت و در اول حرفام گفتم شجاع باش این کارهایی که بهت گفتم حتما انجام بده شاید امیدوارم موفق بشی -
@_fatemeh_ سلام دوست عزیزم حالت خوبه
ببین مشکل شما تا حدودی قبلا تجربه کردم و میتونم درکت کنم
ببین اگه واقعا میخوای حل کنی مشکلتو باید شجاع باشی شجاع از این نظر که بخوای واقعا تغیر کنی و این وضعو تموم کنی دوما اینو بدون که خیلی عادیه و میتونی به ساده گی حلش کنی مشکلو
احتمال میدم تا حدودی بسیار زیاد اینکه کنکوری هستی :| درسته ؟
خوب مشکل اولت خوب صدا میاد بزار بیاد که چی ؟ تا حالا این همه ترسیدی جنی جلوت ظاهر شده ؟ یا غول افسانه ای اومده تورو بکشه ؟ یا قاتلی تو این وضع کرونا هوس کرده بیاد تورو سر ببره ؟ که میترسی ؟ این جمله هارو به خودت بگو به خودت بفهمون که بله ترس من الکیه خواهش میکنم این کارو بکن اگه میخوای تغیری رخ بده اگه باز هم ترسیدی اگه به خدا باور داری بگو اون پیشمه و لازم نیست از چیزی بترسم و اگه سوره قرانی بلدی بخون و اگه هم به خدا باور نداری این حرفا خودت به خودت توجیه کن که بله ترس من الکیه و غیر منطقی و واقعا چیزی نیست و در اخر چیزی که الان تون میدونی با چیزی که شب هستی فرق میکنه
دومین ترستم اگه تا اون موقع نخونی ... اینم یکی از روش های گول زدنه مغزته ببین مغز انسان ذاتا دنبال تمبلیه چون میخواد انرژی در خودت ذخیره کنی و بیشتر زنده بمونی که این جملم از نظر زیستیه ولی واقعی چون زمان های قدیم غذا کم بوده برای اینکه .... مغز این ویژگی هارو از قدیم در دی ان ایش داره حالا خواسی بیشتر بخونی برو تو سایت سرچ کن .... و حالا شرطی سازی میکنه برات تو صبح درس نخوندی فلان وقت نخوندی فلان کار انجام دادی پسسسسسسسسسسسسسسسس نباید درس بخونی همیشه خدا همیشه خدا این مغز لعنتی بهانه هایی باست میاره که اون کارو که میخوای بکنی و درسته رو نمیزاره و بی حوصله میشی در واقع و جوری باست جلوه میده بله خیلی هم منطقیه من الان در فلان کار کردم خدایی کی این کارو بکنه درس میخونه فلان فلان اینقدر بهونه الکی زیاده فقط 1 جلمه از من یادت بمونه مغز کلکت رو میدونم ... و تا مدتی با خودت مثل فرمانده ارتش رفتار کن وقتی میگی امشب قراره ساعت فلان درس بخونم اگه تیر بارید اگه بمب باران اتمی شد تو باید اون موقع بری درستو بخونی دیگه مهم نیست بعد 50 سال این فیلم داره پخش میشه یا میرن مهمونی خونواده یا فلانی ازدواج کرده اون ساعت باید تو درس بخونی و تمام هیچ غذر و بهونه ای قبول نیست اینجوری باش با خودت و در اول حرفام گفتم شجاع باش این کارهایی که بهت گفتم حتما انجام بده شاید امیدوارم موفق بشیmiIad1 ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین....حتما به حرفاتون فکر میکنم و توصیه هاتون رو عملی میکنم
-
miIad1 ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین....حتما به حرفاتون فکر میکنم و توصیه هاتون رو عملی میکنم
-
وقتی به خدا اعتقاد داشته باشی دیگه چی میخواد تو رو بترسونه قدرت واقعی اونه