[تست]- زبان پارسی
-
وااای اون سوال منو یه نفر دیگه از یه معلم دیگه(آقای افخمی پرسید)
#دستور #واج
سلام خسته نباشید آقای افخمی.
واج نگاری حیوان به چه صورتیه ؟ باید بگیم حَیَوان ؟ چون جَوَلان تو کنکور زبان 85 اینجوری واج نگاری شده بود.
تشکراصلا جولان هم تو کنکور 85 نبود همون جریان بود منتهی آقای عبدالمحمدی جولان هم به عنوان نکته گفتن .(نگفت ببینه سوالو
)
حالا بگذریم
جواب ایشون
[In reply to حنیف افخمی |ادبیات کنکور]
کلا تو واج شماری هر چی بیشتر بهتر
دنبال راه حل های علمی هم نباش -
banoo من بودم
همین الان میخواستم جوابش رو بفرستم که ..
آره جولان و جریان رو هم اشتباهی گفتم بهش -
ARTHUR در [تست]- زبان پارسی گفته است:
banoo من بودم
حالا یه چیز جالب من هر دفعه اومدم از ایشون سوال بپرسم لست سینشون واسه چند ساعت پیش بوداز آقای عبدالمحمدی زودتر جواب میگرفتم
banoo در [تست]- زبان پارسی گفته است:
ARTHUR در [تست]- زبان پارسی گفته است:
banoo من بودم
حالا یه چیز جالب من هر دفعه اومدم از ایشون سوال بپرسم لست سینشون واسه چند ساعت پیش بوداز آقای عبدالمحمدی زودتر جواب میگرفتم
اولین سوالم بود از آقای افخمی : ) گفتم اینو هم امتحان کنم ببینم جوابمو میده یا نه : )
-
سراسری ریاضی 95
http://www.upload-photos.ir/images/96372888100885166250.png -
سراسری ریاضی 95
http://www.upload-photos.ir/images/96372888100885166250.png -
Reza.Tah در [تست]- زبان پارسی گفته است:
سراسری ریاضی 95
http://www.upload-photos.ir/images/96372888100885166250.pngوایی شعر حمید مصدقِ.چه طراح خوش سلیقه ای
-
Reza.Tah در [تست]- زبان پارسی گفته است:
ARTHUR
آها ببخشید پس نمیدونستم برنامه این تاپیک رونه آقا رضا برنامه ای نیست.
هر کی هر سوالی داره بپرسه. مشکلی نیست. من خودم هنوز ساختمان واژه بلد نیستم برای همین گفتم. وگرنه هر سوالی از زبان فارسی باشه بذارید مشکلی نداره
فقط میخواستم اونایی که زبان فارسی رو نخون یا کم خوندن رو با خودم همراه کنم و سریع یه دور کامل زبان فارسی رو بخونیم بعد هر شب بیاییم و این مباحث رو تمرین کنیم و تست بزنیم تا مباحث ملکه ی ذهنمون بشه. -
تکنیک عبدول متود رو کیا بلدن ؟
-
-
-
Vampire_Hunter در [تست]- زبان پارسی گفته است:
من یادمه معلم سوم دبیرستانمون( 2 سال پیش) یه تست زبان فارسی که تکواژ واژه رو پرسیده بود اینجوری حل کرد : ) منتهی چون من اون سال کلاً زبان فارسی نمیخوندم متوجه نشدم : )
اول باید کامل مبحث تکواژ واژه رو یاد بگیریم بعد سراغ روش های سریع بریم ... آخه تا وقتی که ندونیم مثلاً "ساختمان" سه تکواژه چطور می تونیم اختلاف تکواژ واژه رو حساب کنیم ؟ -
من یادمه معلم سوم دبیرستانمون( 2 سال پیش) یه تست زبان فارسی که تکواژ واژه رو پرسیده بود اینجوری حل کرد : ) منتهی چون من اون سال کلاً زبان فارسی نمیخوندم متوجه نشدم : )
اول باید کامل مبحث تکواژ واژه رو یاد بگیریم بعد سراغ روش های سریع بریم ... آخه تا وقتی که ندونیم مثلاً "ساختمان" سه تکواژه چطور می تونیم اختلاف تکواژ واژه رو حساب کنیم ؟ARTHUR ساختمان ؟؟؟ سه تکواژ؟؟؟
ساخت + م + ان ؟؟؟ یا ساخت + ــــِـــ + مان ؟؟؟
یا ساخت + مان -
ARTHUR ساختمان ؟؟؟ سه تکواژ؟؟؟
یا ساخت + مانVampire_Hunter در [تست]- زبان پارسی گفته است:
یا ساخت + مانساخت+ ـه + مان
تو کتاب الگو دیدم فکر کنم. حالا بچه هایی که الگو دارن لطف کنن بگن تو چه کنکوری اومده بود چون من یادم نیست
-
یا ساخت + مانساخت+ ـه + مان
تو کتاب الگو دیدم فکر کنم. حالا بچه هایی که الگو دارن لطف کنن بگن تو چه کنکوری اومده بود چون من یادم نیست
ARTHUR من کلن تکواژ رو میزارم کنار..بقیه مباحثو بخونی فک کنم بیشتر بشه نتیجه گرفت ! تکواژ بزاری آخر سر بخونی
-
ARTHUR من کلن تکواژ رو میزارم کنار..بقیه مباحثو بخونی فک کنم بیشتر بشه نتیجه گرفت ! تکواژ بزاری آخر سر بخونی
آهان پیدا کردم آقا ببخشید واژه ی گذشتگان بود نه ساختمان اما ساختمان هم فکر کنم همونطوری میشه.کنکور 92 تجربی. گذشتگان = گذشت+ـه+ان
تکواژ واژه توی ساختمان واژه هم کاربرد داره ها !
-
آهان پیدا کردم آقا ببخشید واژه ی گذشتگان بود نه ساختمان اما ساختمان هم فکر کنم همونطوری میشه.کنکور 92 تجربی. گذشتگان = گذشت+ـه+ان
تکواژ واژه توی ساختمان واژه هم کاربرد داره ها !
ARTHUR خدا نگم چیکارت کنه نگرانم کردی
پس ساختمان همون دو تکواژ؟