[تست]- زبان پارسی
-
ARTHUR در [تست]- زبان پارسی گفته است:
ساختمان رو به شک افتادم !
کسی جایی این واژه رو ندید چند تکواژ میشه ؟
چی شدهه؟؟
تکواژ های ساختمان؟banoo در [تست]- زبان پارسی گفته است:
چی شدهه؟؟
تکواژ های ساختمان؟آره .
همون 3 تکواژ میشه. یه نقل از خیلی سبز:
به تجزیه ی واژه ی «شیرخوارگی» دقت کنید ؛ « ــه» در واژه هایی مثل شیرخوارگی ، هفتگی ، آزادگی ، وابستگی ، دلبستگی و .... پنهان است اما چون تاثیر مفهومش بر واژه وجود دارد و تلفظ می شود، باید شمرده شود. -
banoo در [تست]- زبان پارسی گفته است:
چی شدهه؟؟
تکواژ های ساختمان؟آره .
به تجزیه ی واژه ی «شیرخوارگی» دقت کنید ؛ « ــه» در واژه هایی مثل شیرخوارگی ، هفتگی ، آزادگی ، وابستگی ، دلبستگی و .... پنهان است اما چون تاثیر مفهومش بر واژه وجود دارد و تلفظ می شود، باید شمرده شود.ARTHUR در [تست]- زبان پارسی گفته است:
چی شدهه؟؟
تکواژ های ساختمان؟آره .
به تجزیه ی واژه ی «شیرخوارگی» دقت کنید ؛ « ــه» در واژه هایی مثل شیرخوارگی ، هفتگی ، آزادگی ، وابستگی ، دلبستگی و .... پنهان است اما چون تاثیر مفهومش بر واژه وجود دارد و تلفظ می شود، باید شمرده شود.الان پرسیدم
-
بچه ها مشابه این کلمه هایی که تو کتاب گفته ساده هستن رو اگه پیدا کردین به این لیست اضافه کنید
دشوار-تابستان-زمستان-دبستان-ساربان-خلبان-شبان-زنخدان-ناودان-خاندان-سیاوش-سهراب-رستم-تهمینه-شیرین-دستگاه-استوار-بنگاه-پگاه-غنچه-پارچه-کلوچه-کوچه-مژه-دیوار-دیوانه-وادار -
شنیدین؟
گفتن ساختمان دو نکواژه
ساخت+مان
و مشتقپس کی باید ـه رو حساب کنیم؟
من الان گیج شدم .
شنیدین؟
گفتن ساختمان دو نکواژه
ساخت+مان
و مشتقپس کی باید ـه رو حساب کنیم؟
من الان گیج شدم .
من امشب این قسمتا رو باید خوب بخونم چون یادم رفته
ولی خوندم میام میگم.فوقش از آقای عبدالمحمدی میپرسم -
شنیدین؟
گفتن ساختمان دو نکواژه
ساخت+مان
و مشتقبه طور کلی هر کلمه ای که بن فعل در ان باشد جدا میشود:
مثل همین ساختمان=ساخت+مان
یا: سازمان=ساز+مان -
شمارش تکواژ خیلی ریسکه
حتی اگه عالی هم کار کرده باشید بازم تو کنکور یه دونه از چشمتون جا بمونه تست رو غلط میزنید
خیلی هم وقت گیر میشه برای اینکه چک کنید اشتباه نکردید باید یه وقت اضافه هم بذارید
من که به شخصه نگاهشم نمیکنمReza.Tah در [تست]- زبان پارسی گفته است:
شمارش تکواژ خیلی ریسکه
حتی اگه عالی هم کار کرده باشید بازم تو کنکور یه دونه از چشمتون جا بمونه تست رو غلط میزنید
خیلی هم وقت گیر میشه برای اینکه چک کنید اشتباه نکردید باید یه وقت اضافه هم بذارید
من که به شخصه نگاهشم نمیکنموقت گیرهه
-
شمارش تکواژ خیلی ریسکه
شمارش تکواژ خیلی ریسکه
من که به شخصه نگاهشم نمیکنمآره وقت گیره . منم توی دور اول اصلاً نگاهش نمی کنم ولی اگه توی تایم خود ادبیات وقت اضافه داشتم برمیگردم به اون تست. شمارشی ها رو هم میذارم آخر حالا هرچی باشه.
تو امتحان نهایی سوم شانسی تکواژ رو درست نوشته بودم ذوق مرگ شدم
-
-
شمارش تکواژ خیلی ریسکه
شمارش تکواژ خیلی ریسکه
من که به شخصه نگاهشم نمیکنمینی حذف میکنید ؟؟؟؟
نکنید اینکارو ...بخونید شاید شانس ما یه خط بیشتر متن نبود !!! اونوقت حیف میشه ها !!! -
Reza.Tah در [تست]- زبان پارسی گفته است:
شمارش تکواژ خیلی ریسکه
من که به شخصه نگاهشم نمیکنمینی حذف میکنید ؟؟؟؟
نکنید اینکارو ...بخونید شاید شانس ما یه خط بیشتر متن نبود !!! اونوقت حیف میشه ها !!!Vezra
اصلا آسون هم باشه ریسکه فقط کافیه یه اشتباه بشه هم وقت آدم میره هم منفی براش محسوب میشه
بیشتر درس هایی هم که من حذف میکنم بخاطر سخت بودن نیست بخاطر مدیریت زمان تو کنکوره
مثلا من ادبیات بین 40 تا 50 میخوام بزنم,دیگه حداکثر تو کنکور16 تا سوال رو فقط میخونم نمیام همه 25 تا سوال رو بخونم
یا مثلا شیمی کلا 20 تا سوال رو میخونم و 14 تارو جواب میدم تو کنکور
اگه وقت اضافه آوردم بر میگردم بقیه رو نگاه میکنم
ولی قطعا اگه وقت اضافه هم بیارم شمارش تکواژ رو نمیزنم عمرا
چون اصلا جزو تست های سرکاریه کنکوره
بجاش میرم سراغ اون 8 تا سوال دیگه که اصلا تو کنکور نخوندمش -
تو کانال برید یه سر بزنید گفتن بیهقی مشتقه
بیهق نام قدیم سبزوار بوده
مگه تو کتاب نگفته از پیشینه تاریخی کلمات باید صرف نظر بشه؟Reza.Tah در [تست]- زبان پارسی گفته است:
تو کانال برید یه سر بزنید گفتن بیهقی مشتقه
بیهق نام قدیم سبزوار بوده
مگه تو کتاب نگفته از پیشینه تاریخی کلمات باید صرف نظر بشه؟آره منم فوری یاد همین افتادم ولی این یه جریانی داشت
وایسین کتابا رو یه چک کنم