سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
استاد بی نظیری !
-
استاد محشری و حرف نداری خدا اجرت بده.
-
سلام بچه ها دربین دبیرای ریاضی الائ کسی هست که هندسه رو واقعا عالی تدریس کرده باشه اگه هست معرفی کنید
-
مشششتتتق
-
آقای امینی حرف نداریی بخدااا من میخواستم مثلثات رو حذف کنم واسه کنکور ولی واقعا مثلثات با خیلییی از مباحث ترکیب میشد..این روش تدریس شهودی شما حرف نداره..مثلثات آب خوردن شد..تازه روش حل معادلات مثلثاتی خیلی عالیی بود..دبیر ما میگفت ۱۲ تا فرمول حفظ کنین :| ولی با روش شهودی فقط یه فرمول کافی بود..خیلی ممنون از شما و مؤسسه آلا ایشالا همیشه سالم و سلامت باشید
-
سلام.آیا فقط با دیدن فیلما میشه ریاضیو ۳۰ زد
-
اخ جوووووووووووووووووووووووووون مشتق اومد اخیش مرسی استاد خخخخ مثل اینکه تیتاب دادن به من خخخ
-
سلام دوستان
من میخوام از ویدیوهای اقای امینی استفاده کنم بنظرتون یادداشت برداری کنم کافیه؟ البته درکنارش کتاب تست جامع مهر و ماه رو هم دارم.
همینا کافی اند آیا؟؟ -
good student در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
من میخوام از ویدیوهای اقای امینی استفاده کنم بنظرتون یادداشت برداری کنم کافیه؟ البته درکنارش کتاب تست جامع مهر و ماه رو هم دارم.
همینا کافی اند آیا؟؟خب هم کافیه هم نه.ریاضیات یه بار مفهوم رو باید بفهمی.بعدش فقط تست و تکرار تا زمانیکه مسلط مسلط بشی.و این زمان برای رسیدن به تسلط و تعداد تست لازم برای رسیدن به تسلط برای هر کسی متفاوته!من صد تست میزنم تو احتمال تا بتونم نشیص بدم چی به چیه دوستم بیست تا و یکی هم سیصد تا.
سی سال کنکور ریاضی به نظر من عالیه -
@master
این سی سال کنکور ریاضی برای تجربیه دیگه؟ راستی پاسخ تشریحی و روش سریع تستی داره؟ -
intllignt
به نظر شما واسه کسی که تقریبا داره تست ریاضی تجربی رو شروع میکنه کدوم کتاب تست خوبه؟
اصلا کتاب تستی سراغ دارید که اول باروش تشریحی توضیح بده بعد راه تستی سریع یاد بده؟!! -
good student اگه عین منی که واسه درصد ریاضی متعادل ینی در 30 یه چیزی بخر بیشتر سوالای کنکور و کتاب درسیو داشته باشه...واسه کتابی که اینجوری باشه کتابای ابی قلمچی...چون بیشتر تسته...اما سوال دومت.واسه ریاضی کلا یه راه حل تشریحی هس و یه راه حل جایگذاری عدد اونم در بعضی سوالا...پس کلا بیشتر راه حل هایی که واسه امتحانای مدرسه بکار میبردیم واسه کنکورم استفاده میشه..البته راه حل های میانبر هم هس که استادای الا کامل توضیح میدن...اگه بازم سوالی هس در خدمتم