Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. شیمی
  4. شیمی تجربی /طیف نشری خطی
شیمی
E
سلام. جدول شارل ژانت برای کنکور مهم هست؟ ارزش زمان گذاشتن داره؟ دیدم بعضی از آزمون ها ازش سوال طرح کردن. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
شیمی
شیمی دوازدهم فصل ۱ مبحث چربی‌ها
7
سلام روزتون به‌خیر آیا می‌تونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته می‌شه؟ پاسخنامه‌ی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
شیمی
شیمی
د
Topic thumbnail image
شیمی
فصل4دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
شیمی
سدیم چنتا خط داره
د
7تا یا یکی؟؟
شیمی
الکتروشیمی
AquaA
Topic thumbnail image
شیمی
نمیفهمم چی میگه
د
Topic thumbnail image
شیمی
عدد اکسایشششش///////////:
د
Topic thumbnail image
شیمی
بازم تغییر جرم
د
Topic thumbnail image
شیمی
اختلاف جرم چرا اینجوری حساب کرد
د
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال از پلیمرا
Gharibe GomnamG
سلام بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر می‌گیریم؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
شیمی
PH.
د
Topic thumbnail image
شیمی
رابطه ی K با دما در اصل لوشاتلیه
Hg L 0H
Topic thumbnail image
شیمی
اوزون
AquaA
Topic thumbnail image
شیمی
فصل 2 دوازدهم
سونیا محمدپورس
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی
د
Topic thumbnail image
شیمی
فصل2دهم
سونیا محمدپورس
Topic thumbnail image
شیمی
سوال ساده شیمی
د
Topic thumbnail image
شیمی
شعاع یونی
Gharibe GomnamG
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی / نام گذاری
لیلی_ل
Topic thumbnail image
شیمی

شیمی تجربی /طیف نشری خطی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده شیمی
22 دیدگاه‌ها 7 کاربران 352 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S.M DadashS آفلاین
    S.M DadashS آفلاین
    S.M Dadash
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

لطفا میشه کسی مشکل من رو حل کنه من این متن ( هر نوار رنگی در طیف نشری خطی هر عنصر ، پرتوهای نشر شده هنگام بازگشت الکترون‌ها از لایه‌های بالاتر به لایه‌های پایین‌تر است ) می‌خونم و بعد به طیف نشری خطی عنصر‌ها نگاه می‌کنم مثلا طیف نشری خطی هیدروژن که در ناحیه مرئی چهار خط رنگی دارد و می‌گم مگه ما در هیدروژن یک الکترون نداریم این خط‌های رنگی که هر کدوم نشون دهنده الکترونی هستند که از لایه بالاتر به لایه پایین‌تر میاند اونوقت خطوط طیف نشری چندتا هستن چجوری تشکیل میشن ؟
    @دانش-آموزان-آلاء

miIad1M M 2 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • S.M DadashS S.M Dadash

لطفا میشه کسی مشکل من رو حل کنه من این متن ( هر نوار رنگی در طیف نشری خطی هر عنصر ، پرتوهای نشر شده هنگام بازگشت الکترون‌ها از لایه‌های بالاتر به لایه‌های پایین‌تر است ) می‌خونم و بعد به طیف نشری خطی عنصر‌ها نگاه می‌کنم مثلا طیف نشری خطی هیدروژن که در ناحیه مرئی چهار خط رنگی دارد و می‌گم مگه ما در هیدروژن یک الکترون نداریم این خط‌های رنگی که هر کدوم نشون دهنده الکترونی هستند که از لایه بالاتر به لایه پایین‌تر میاند اونوقت خطوط طیف نشری چندتا هستن چجوری تشکیل میشن ؟
      @دانش-آموزان-آلاء

miIad1M آفلاین
      miIad1M آفلاین
      miIad1

@S-M-Dadash اشتبات همین جاس دوست عزیزم که فکر میکنی هر طیف رنگی مربوط به یک الکترون ببین اگه الکترون از لایه بالاتر بره به لایه پایین تر طیف نشر میکنه خوب ؟ حالا همون 1 الکترون هیدروژن اگه از لایه مثلا 7 بیاد 5 1 نوع طیف اگه از 5بیاد 4 یه نوع دیگه و اگه از 7 بیاد مثلا 3 یه نوع دیگه
      اصلا تعداد طیف ربطی به تعداد الکترون نداره
      و طبق متن کتاب اسان ترین راه برای از دست دادن انرژی که الکترون گرفته نشر است
      امیدوارم مفید بوده باشه ...

S.M DadashS 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • S.M DadashS S.M Dadash

@دانش-آموزان-آلاء

M آفلاین
        M آفلاین
        Miss.Joker

@S-M-Dadash این خطوط موقعیت همون یک الکترون رو توی لایه های مختلف نشون میده

miIad1M 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • M Miss.Joker

@S-M-Dadash این خطوط موقعیت همون یک الکترون رو توی لایه های مختلف نشون میده

miIad1M آفلاین
          miIad1M آفلاین
          miIad1
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط miIad1 انجام شده
          این پست پاک شده!
          M 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • miIad1M miIad1

این پست پاک شده!

M آفلاین
            M آفلاین
            Miss.Joker
            این پست پاک شده!
            0
            • M Miss.Joker

این پست پاک شده!

miIad1M آفلاین
              miIad1M آفلاین
              miIad1
              این پست پاک شده!
              1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • miIad1M miIad1

@S-M-Dadash اشتبات همین جاس دوست عزیزم که فکر میکنی هر طیف رنگی مربوط به یک الکترون ببین اگه الکترون از لایه بالاتر بره به لایه پایین تر طیف نشر میکنه خوب ؟ حالا همون 1 الکترون هیدروژن اگه از لایه مثلا 7 بیاد 5 1 نوع طیف اگه از 5بیاد 4 یه نوع دیگه و اگه از 7 بیاد مثلا 3 یه نوع دیگه

S.M DadashS آفلاین
                S.M DadashS آفلاین
                S.M Dadash
                دانش آموزان آلاء

miIad1 / مشکل من اینه که وقتی نور نشر شده از عنصر هیدروژن رو از منشور عبور می دی یک طیف نشری ایجاد میشه که چند خط رنگی متفاوت داره من نمی فهمم توی همون زمان چطوری یک الکترون می تونه هم از لایه 3به 2 رفته باشه و هم از لایه 4 به 2 رفته باشه و....؟
                @تجربیا @ریاضیا @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار

AmirbernosiA miIad1M MonoM 3 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • miIad1M miIad1

S.M DadashS آفلاین
                  S.M DadashS آفلاین
                  S.M Dadash
                  دانش آموزان آلاء

miIad1 یه سوال اساس تشکیل این طیف نشری چیه ؟

0
                  • S.M DadashS S.M Dadash

miIad1 / مشکل من اینه که وقتی نور نشر شده از عنصر هیدروژن رو از منشور عبور می دی یک طیف نشری ایجاد میشه که چند خط رنگی متفاوت داره من نمی فهمم توی همون زمان چطوری یک الکترون می تونه هم از لایه 3به 2 رفته باشه و هم از لایه 4 به 2 رفته باشه و....؟
                    @تجربیا @ریاضیا @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار

AmirbernosiA آفلاین
                    AmirbernosiA آفلاین
                    Amirbernosi

@S-M-Dadash
                    یه سری از این جابجایا که تو انتقال به تراز 2 هست، تو محدوده نور مرئیه بقیش دیده نمیشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • S.M DadashS S.M Dadash

miIad1M آفلاین
                      miIad1M آفلاین
                      miIad1

@S-M-Dadash همزمان نیست عزیزم چون سریعه همزمان میبینیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • S.M DadashS S.M Dadash

miIad1 یه سوال اساس تشکیل این طیف نشری چیه ؟

miIad1M آفلاین
                        miIad1M آفلاین
                        miIad1

@S-M-Dadash اساسش حرکت الکترون از لایه که انرژی بیشتری داره به حالت پایس و اگه از ماکسیموم مقدار خودش انرژی بگیره الکترون از اتم میپره بیرون و یونزه میشه این جمله طلایی رو در همه چیز یادت بمونه
                        چیز هایی که انرژی زیادی دارند میخواهند انرژی از دست بدهند
                        حالا راحت ترین و بهترین باسه الکترون چیه ؟
                        اینکه نشر کنه و این نشر پرتوهای الکترون مغناطیسی است که ما فقط بخش مریو با چشم میبینم اون قسمت های سیاه که در طیف نشری میبنی اونا در واقع سیاه نیستن بلکه موج های دیگه ای هستن که با چشم دیده نمی شوند

S.M DadashS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • miIad1M miIad1

@S-M-Dadash اساسش حرکت الکترون از لایه که انرژی بیشتری داره به حالت پایس و اگه از ماکسیموم مقدار خودش انرژی بگیره الکترون از اتم میپره بیرون و یونزه میشه این جمله طلایی رو در همه چیز یادت بمونه
                          چیز هایی که انرژی زیادی دارند میخواهند انرژی از دست بدهند
                          حالا راحت ترین و بهترین باسه الکترون چیه ؟
                          اینکه نشر کنه و این نشر پرتوهای الکترون مغناطیسی است که ما فقط بخش مریو با چشم میبینم اون قسمت های سیاه که در طیف نشری میبنی اونا در واقع سیاه نیستن بلکه موج های دیگه ای هستن که با چشم دیده نمی شوند

S.M DadashS آفلاین
                          S.M DadashS آفلاین
                          S.M Dadash
                          دانش آموزان آلاء

miIad1 ممنون بابت پاسختون / شما توی پست قبلی گفتین که اون خطوط رنگی توی طیف نشری مربوط به الکترون نیست پس مربوط به چیه ؟ / واینکه من پرسیدم الکترون چطوری می تونه همزمان از لایه 3به 2 و از لایه 4به 2 بره شما جواب دادین که این انتقال ها سریع هستن به همین دلیل ما همزمان توی طیف نشری میبینیمشون / آقا من با این خطوط رنگی طیف نشری مشکل دارم لطفا اگه میشه بهترین و واضح ترین توضیح رو راجب خطوط طیف نشری بهم بدید

AlphabetA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • S.M DadashS S.M Dadash

miIad1 ممنون بابت پاسختون / شما توی پست قبلی گفتین که اون خطوط رنگی توی طیف نشری مربوط به الکترون نیست پس مربوط به چیه ؟ / واینکه من پرسیدم الکترون چطوری می تونه همزمان از لایه 3به 2 و از لایه 4به 2 بره شما جواب دادین که این انتقال ها سریع هستن به همین دلیل ما همزمان توی طیف نشری میبینیمشون / آقا من با این خطوط رنگی طیف نشری مشکل دارم لطفا اگه میشه بهترین و واضح ترین توضیح رو راجب خطوط طیف نشری بهم بدید

AlphabetA آفلاین
                            AlphabetA آفلاین
                            Alphabet
                            ریاضی

@S-M-Dadash نه ایشون گفتن «تعداد» خطوط رنگی ربطی به تعداد الکترون نداره

S.M DadashS AlphabetA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • S.M DadashS S.M Dadash

AlphabetA آفلاین
                              AlphabetA آفلاین
                              Alphabet
                              ریاضی

@S-M-Dadash در واقع این جا به جایی الکترون این قدر سریعه که ما فکر میکنیم همزمان اتفاق می افته در حالی که همزمان نیست و به ترتیب و با سرعت زیاد انجام میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • AlphabetA Alphabet

S.M DadashS آفلاین
                                S.M DadashS آفلاین
                                S.M Dadash
                                دانش آموزان آلاء

Alphabet ممنون بابت پاسختون

AlphabetA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • AlphabetA Alphabet

AlphabetA آفلاین
                                  AlphabetA آفلاین
                                  Alphabet
                                  ریاضی

Alphabet مثلاً اگه الکترون از لایه ۳ بیاد به لایه ۲ یک موج خاص رو نشر میده، دوباره اگه همون الکترون از لایه ۵ به ۲ بیاد یه موج دیگه ای رو نشر میده که طول موجش با قبلی فرق داره ولی هر دو تا طول موج توسط یه الکترون به وجود اومدن

0
                                  • S.M DadashS S.M Dadash

Alphabet ممنون بابت پاسختون

AlphabetA آفلاین
                                    AlphabetA آفلاین
                                    Alphabet
                                    ریاضی

@S-M-Dadash خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • M آفلاین
                                      M آفلاین
                                      Mohsen Taheri

وقتی گاز هیدروژن رو توی لامپ تخلیه ملتهب می کنن چو شامل میلیاردها میلیارد اتم و درنتیجه تعداد بسیار زیادی الکترون هست و این الکترونها همگی به یک میزان انرژی دریافت نمی کنن و به یک میزان برانگیخته نمی شن پس ممکنه یک الکترون به تراز 5 رفته باشه و یکی دیگه به تراز 6 و ...(انواع حالات گذار رو داریم) حالا اینا وقتی میخوان برگردن وحی منزل نیومده که همه برگردن به لایه 2 ولی چون تعداد الکترون های برانگیخته بسیار زیاده بنابراین تعدادی شون شانس برگشت به لایه ی 2 را خواهند یافت که به نشر نور مرئی منجر میشه. مثلا از n=6 بهn=2 رگ بنفشه و n=5 به n=2 آبی.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • S.M DadashS S.M Dadash

MonoM آفلاین
                                        MonoM آفلاین
                                        Mono
                                        اخراج شده

@S-M-Dadash ببین اون طیف ها توسط انتقال الکترون از لایه ای به سایر لایه هاس
                                        حالا با توجه به اینکه از کدوم لایه به کدوم لایه میره رنگ متفاوتی هم داره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • AlphabetA Alphabet

Alphabet مثلاً اگه الکترون از لایه ۳ بیاد به لایه ۲ یک موج خاص رو نشر میده، دوباره اگه همون الکترون از لایه ۵ به ۲ بیاد یه موج دیگه ای رو نشر میده که طول موجش با قبلی فرق داره ولی هر دو تا طول موج توسط یه الکترون به وجود اومدن

miIad1M آفلاین
                                          miIad1M آفلاین
                                          miIad1

Alphabet خدای وکیلی چیزی که من گفتم غیر این بود که تو گفتی ؟ خخخخ این لامصب عجب چیزیای میندازه دهن ادم ای خدا
                                          @S-M-Dadash داداشششششش الکترون یکم سرعتش از سرعت نور کمتره
                                          بعد تو میخوای خطوطی که میبینی گسسته ببینی و بعد 2 ثانیه قرمز ببینی خخخ
                                          الکترون از هر لایه به لایه دیگر بره مقداری انرژی ازاد میکنه
                                          ببین طبق قبل صحفه طیف نشری خطی میگه انرژی کوانتمیه یعنی چین این حرف
                                          یاته کلاس دهم بودیم میگفتیم 54 5بسته 10 تایی است و 4 تا عدد ..؟
                                          یا مثلا میگن 1دونه تخم مرغ ؟ یا میگن 24 دانش اموز هیچ وقت نمیگن 24.5 دانش اموز ؟ میدونی ؟ درک کردی اینو ؟
                                          خوب عزیز دلم حالااااااااااااااا اینو بدون هر لایه از الکترون انرژی خاصی داره
                                          و هرچه لایه ها از هسته دور تر بشه انرژی بیشتری داره مثلا سطح انرژی لایه 7
                                          40 ژول باشه لایه 2 پنج ژوله
                                          حالا میگی چرا اینجوریه ؟ دلیلیش اینکه الکترون توسط هسته جذب میشه و انرژی از سوی پرتون دریافت میکنه طبق قانون کولن که یازدهم خوندی
                                          خوب ؟ تا اینجا به حمد قوه الهی فهمیدی ؟
                                          خوب برای اینکه الکترون از پروتون دور بشه 1 انرژی میخواد قبول داری ؟ که بتونه از اون نیرو پروتون بگریزه قبولللللل؟ خوب وقتی میخوای دورتر بشه باید انرژی بیشتری بده و به همین دلیل لایه 7م انرژی پایه ایش از لایه 2 بیشترهه و الکترون در لایه 7 در حالت برانگیخته قرار داره و با ادامه اضافه کردن الکترون از اتم الکترون میپره بیرون و یونیزاسیون یا همون یون به وجود میاد
                                          خوب حالا الکترون وقتی انرژی میگیره میخواد به حالت پایه خود یعنی بدون انرژِی بشه تو وقتی انرژی داری میخوای بترکی ولی جاش میری مثلا ورزش میکنی یا درس میخونی انرژیت تخلیه میشه الکترون برخلاف تو جای اینکه ورزش کنه به صورت پرتوالکترو مغناطیسی انرژیشو نشر میکنه و تو اون طیف ها رو میبینی حالا میگی چرا ما پیوسته میبینیم انگار 50 تا الکترون تو هسته س ؟ جوابش اینکه الکترون سرعتش یه خورده از سرعت نور کمتره و اینقدر سریع هست که نمی تونی تشخیص بدی اون سرعتو در نظر بگیر بعد 1 اتم چقدر اندازه داره مگه با اون سرعت زیاد بخواد طی کنه دیگه خودت تصور کن چقدر زمانش کمه این ساده ترین و اسون ترین روش بود میتونسم بگم اگه نفهمیدی دیگه امیدوارم بترکی :|

S.M DadashS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه