اللهم عجل لولیک الفرج
-
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِاَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَوَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ
سلام بر مهدی موعود(ع)
با اجازه از zzz r امشب من سلام رو نوشتم
-
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِاَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَوَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ
سلام بر مهدی موعود(ع)
با اجازه از zzz r امشب من سلام رو نوشتم
دریا دریایی اجازه چیه خودت صاحب اختیاری
اگ راستش سختت نیس و وقتتو نمیگیره ازین ب بعد اینکارو تو انجام بده
من ب دلایلی ک خودتم میدونی نمی تونم دیگه شرمنده -
-
[
#کلیپ جدید و مهمِ
« او خیلی تنهاست »
این یک اعترافِ مهمه!
#نشر_حداکثری در اینستاگرام...
کانال مهدویت مهدیاران
t.me/joinchat/AAAAAD_J7HTbR_0l4EVujA ]( https://t.me/Mahdiaran/8134 )
️
لینک ویدئو
تا حالا دیدید کسی که پدر و مادر ثروتمند و مهربونی داره، دست نیاز جلوی دیگران، کسانی که از خودش فقیرترند دراز کنه؟ شاید شما ندیده باشید، اما من دیدم!
من شیعیان زیادی رو دیدم که با وجود امام زمان، برای هر مشکل کوچکی به این و اون رو میزنند و عاطفه گدایی میکنند. شیعیانی که به جای رفتن به محضر امام زمان و اهل بیت، آویزون هرکس و ناکسی میشن و برای رفع مشکلشون التماس میکنند.
خودتون رو بذارید جای امام زمان،
به نظرتون آقا از توکل و توسل ما به دیگران و التماسمون به اونها چه حالی میشن؟ امام زمانی که از مادرمون دلسوزتره و بدون اذن و امضای اون هیچ خیری به ما نمیرسه؛وقتی امام زمان رو داریم اما سراغش نمیریم، پس یه جای کارمون میلنگه:
یا به قدرت و ثروت و نقشِ امام زمان در کائنات ایمان نداریم، یا خودمون رو فرزند آقا نمیدونیم.«آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم/ یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم» حکایت حال و روز ما و غفلت مون از امام زمانه. باورش سخت و تلخه، اما ما امام زمان رو حتی بخاطر خودمون هم نمیخوایم...
حالا بهتر میشه فهمید که چرا آقا تنها و آواره و طرد شده است.
#تلنگر
کانال مهدویت مهدیاران
t.me/joinchat/AAAAAD_J7HTbR_0l4EVujA
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
بیاین با زبون هم دیگه برای هم دعا کنیم
خدایا توفیق شهادت در راهت و در رکاب حضرت موعود به ما عطا کن..
"آمین"
-
یامهدی