مآجرآهآی من و نهآیی
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi :beaming_face_with_smiling_eyes: بدبختی اینه بی عرضه هم بودن راه مخ زدنو بلد نبودن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
😂😂😂👌اخه اونا نباید که مخ بزنن این باید مخشونو می زد 😬🌸
@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: این از اونا بدتر بی عرضه نبود الان دوتا بچه داشت:rolling_on_the_floor_laughing:
-
81Sobhan فکر میکنم از دنیای موازی من اومده یکم بیشتر درس خونده رفته سمپاد ::face_without_mouth:
-
@immortally :beaming_face_with_smiling_eyes: داف پلنگ ملنگ میباشیم ما:beaming_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
reyhanehbayat یا خدا :face_with_tears_of_joy:
-
81Sobhan فکر میکنم از دنیای موازی من اومده یکم بیشتر درس خونده رفته سمپاد ::face_without_mouth:
81Sobhan :rolling_on_the_floor_laughing: اینم شانس مایه واس ما میره مدارس استثنایی:rolling_on_the_floor_laughing:
-
reyhanehbayat یا خدا :face_with_tears_of_joy:
@immortally :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :squinting_face_with_tongue:
-
@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: این از اونا بدتر بی عرضه نبود الان دوتا بچه داشت:rolling_on_the_floor_laughing:
اره بابا الان ما بجا خودش با پسرش چت میکردیم 😂😂😂
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
خوش به حالت برا من طرف خنگه 😂😂😂❤
@Kosar-Kelyabi :face_with_tears_of_joy:
-
reyhanehbayat من خودم نمیخواستم :face_with_tears_of_joy:
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy: -
@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: ایح ایح
-
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy:@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy:اها بله بله 😬🌸
-
@Kosar-Kelyabi خخخخخخخخخخخخخ
-
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy:@immortally داداش تعارف نکنی ی وقت ها :face_with_tears_of_joy:
-
81Sobhan :rolling_on_the_floor_laughing: اینم شانس مایه واس ما میره مدارس استثنایی:rolling_on_the_floor_laughing:
reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy:
-
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy:@immortally :rolling_on_the_floor_laughing: اخه ن این که دخترا صف کشیدن برات دارن جون میدن واست تووو ناز میکنی:rolling_on_the_floor_laughing:
#شوخی -
81Sobhan نه ممنون :face_with_tears_of_joy:
-
@immortally :rolling_on_the_floor_laughing: اخه ن این که دخترا صف کشیدن برات دارن جون میدن واست تووو ناز میکنی:rolling_on_the_floor_laughing:
#شوخیreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@immortally :rolling_on_the_floor_laughing: اخه ن این که دخترا صف کشیدن برات دارن جون میدن واست تووو ناز میکنی:rolling_on_the_floor_laughing:
#شوخی😂😂😂😂😂😂😂😂❤❤
-
#شوخیreyhanehbayat حالا اینا بخشیشه :face_with_tears_of_joy:
جدا اینجور چیزا کارای بچه هاست -
reyhanehbayat حالا اینا بخشیشه :face_with_tears_of_joy:
جدا اینجور چیزا کارای بچه هاست@immortally :rolling_on_the_floor_laughing: کمرم شکست
-
#شوخیreyhanehbayat اگه هشتگ نمیزدی یعنی صف کشیدن :expressionless_face: :face_with_raised_eyebrow: