مآجرآهآی من و نهآیی
-
@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: این از اونا بدتر بی عرضه نبود الان دوتا بچه داشت:rolling_on_the_floor_laughing:
reyhanehbayat من خودم نمیخواستم :face_with_tears_of_joy:
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy: -
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: این از اونا بدتر بی عرضه نبود الان دوتا بچه داشت:rolling_on_the_floor_laughing:
اره بابا الان ما بجا خودش با پسرش چت میکردیم 😂😂😂
@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: ایح ایح
-
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy:@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy:اها بله بله 😬🌸
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اره بابا الان ما بجا خودش با پسرش چت میکردیم 😂😂😂
@Kosar-Kelyabi خخخخخخخخخخخخخ
-
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy:@immortally داداش تعارف نکنی ی وقت ها :face_with_tears_of_joy:
-
81Sobhan :rolling_on_the_floor_laughing: اینم شانس مایه واس ما میره مدارس استثنایی:rolling_on_the_floor_laughing:
reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy:
-
بی عرضه نیستم :face_with_tears_of_joy:@immortally :rolling_on_the_floor_laughing: اخه ن این که دخترا صف کشیدن برات دارن جون میدن واست تووو ناز میکنی:rolling_on_the_floor_laughing:
#شوخی -
81Sobhan نه ممنون :face_with_tears_of_joy:
-
@immortally :rolling_on_the_floor_laughing: اخه ن این که دخترا صف کشیدن برات دارن جون میدن واست تووو ناز میکنی:rolling_on_the_floor_laughing:
#شوخیreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@immortally :rolling_on_the_floor_laughing: اخه ن این که دخترا صف کشیدن برات دارن جون میدن واست تووو ناز میکنی:rolling_on_the_floor_laughing:
#شوخی😂😂😂😂😂😂😂😂❤❤
-
#شوخیreyhanehbayat حالا اینا بخشیشه :face_with_tears_of_joy:
جدا اینجور چیزا کارای بچه هاست -
reyhanehbayat حالا اینا بخشیشه :face_with_tears_of_joy:
جدا اینجور چیزا کارای بچه هاست@immortally :rolling_on_the_floor_laughing: کمرم شکست
-
#شوخیreyhanehbayat اگه هشتگ نمیزدی یعنی صف کشیدن :expressionless_face: :face_with_raised_eyebrow:
-
جدا اینجور چیزا کارای بچه هاست@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
جدا اینجور چیزا کارای بچه هاستخارج از شوخی باهات موافقم
-
reyhanehbayat اگه هشتگ نمیزدی یعنی صف کشیدن :expressionless_face: :face_with_raised_eyebrow:
81Sobhan :grinning_face_with_sweat: :fearful_face: نههه اونو زدم ناراحت نشه چون نمیدونسم باجنبه اس یا نع
-
@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
جدا اینجور چیزا کارای بچه هاستخارج از شوخی باهات موافقم
@Kosar-Kelyabi بنظرم من بچه غلط میکنه از این کارا کنه :expressionless_face:
-
81Sobhan :grinning_face_with_sweat: :fearful_face: نههه اونو زدم ناراحت نشه چون نمیدونسم باجنبه اس یا نع
-
81Sobhan :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: پیشگیری بهتر از درمان است