اللهم عجل لولیک الفرج
-
﷽❣ #سلام_امام_زمانم ❣﷽
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ❤اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ❤اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ❤اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ❤اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ❤
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ❤وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ ❤️
-
O_o بپرسید در خدمتیم!
-
O_o بپرسید در خدمتیم!
-
Kosar yalaliii 🙄من سنی هستم ازین چیزا زیاد سر درنمیارم
دوسدارم یکمی راجب اعتقاداتتون بپرسم مثلا اگه امام زمان ظهور کنه شما میگید چی میشه چ اتفاقی میوقته
راستی اگه من بخوام ب یکی پیام بدم چجوری میتونم تازه واردم -
O_o برید تو پروفایل روی سه نقطه بزنید و شروع چت جدید
و خیلی خیلی خوش اومدید، من که خیلی خوشحالم شما اینجائید -
Bio مرسی از لطفتون ممنونم😁این امتیازا برا چی هست؟
اگه امتیاز بگیرم چی میشه
الان یه صدایی امد گفت امتیاز گرفتی😐 -
Kosar yalaliii 🙄من سنی هستم ازین چیزا زیاد سر درنمیارم
دوسدارم یکمی راجب اعتقاداتتون بپرسم مثلا اگه امام زمان ظهور کنه شما میگید چی میشه چ اتفاقی میوقته
راستی اگه من بخوام ب یکی پیام بدم چجوری میتونم تازه واردمO_o خب اعتقاد ما در مورد حضرت مهدی و ظهور ایشان اینست که با ظهورشان جهان پر از عدل خواهد شد همونطور ک الان پر از ظلم شده. ببنید تو دنیای الان این همه قدرت و استکبار هس ک ادعا میکنن میخان با پیشرفت علم و تکنولوژی مردم جهان رو ب آرامش برسونن. اما در وقایع اخیر ببنیید یک بیماری چطور همه را ب زانو درآورده حتی همین قدرت های اول جهان. .ما اعتقاد داریم ک خدا همه کاره است و حضرت مهدی از جانب خدا و خلیفه الهی ست پس تنها ایشان است ک میتواند ما را از این همه ظلم ،کودک کشی،فقر،تجاوز،و ..نجات دهد..اگر جایی براتون مبهمه بازم بپرسید 🌹