لغات سه سال کتاب فارسی نظام جدید و تاریخ ادبیات
-
mahsa26 سلام دوست عزیز این pdf ها که زحمت کشیدین باز نمیشن چرا؟؟
-
سلام کسی میدونه که تاریخ ادبیات نظام جدید پشت کنکوریا با دوازدهما تغییر کرده یا نه؟؟؟
حتی اگه یدونه هم اضافه شده باشه اگه کسی میدونه بگه لطفا -
سلام کسی میدونه که تاریخ ادبیات نظام جدید پشت کنکوریا با دوازدهما تغییر کرده یا نه؟؟؟
حتی اگه یدونه هم اضافه شده باشه اگه کسی میدونه بگه لطفا@nazi-salehi در لغات سه سال کتاب فارسی نظام جدید و تاریخ ادبیات گفته است:
حتی اگه یدونه هم اضافه شده باشه اگه کسی میدونه بگه لطفاسلام دوست عزیز...تاریخ ادبیات رو در جریان نیستم ولی بعضی از دوستان که کتاب سال قبل ادبیات دوازدهم رو داشتن دو تاسه مورد تفاوت داشت کتابشون با کتاب جدید و اون تفاوت هم در قلمرو ها بود بر این اساس میگم فکر نکنم تاریخ ادبیات تغییراتی داشته باشه..ولی اگر میخایم مطمن باشیم من از کتاب لغت و تاریخ ادبیات ویژه کنکور۹۹ عکسشون رو بفرست براتون از روی همونا بخونید که خیالتون راحت راحت باشه:dizzy: :rainbow:
-
@nazi-salehi در لغات سه سال کتاب فارسی نظام جدید و تاریخ ادبیات گفته است:
حتی اگه یدونه هم اضافه شده باشه اگه کسی میدونه بگه لطفاسلام دوست عزیز...تاریخ ادبیات رو در جریان نیستم ولی بعضی از دوستان که کتاب سال قبل ادبیات دوازدهم رو داشتن دو تاسه مورد تفاوت داشت کتابشون با کتاب جدید و اون تفاوت هم در قلمرو ها بود بر این اساس میگم فکر نکنم تاریخ ادبیات تغییراتی داشته باشه..ولی اگر میخایم مطمن باشیم من از کتاب لغت و تاریخ ادبیات ویژه کنکور۹۹ عکسشون رو بفرست براتون از روی همونا بخونید که خیالتون راحت راحت باشه:dizzy: :rainbow:
@Giggles خیلی ممنونم ازتون لطف میکنید
چون من لقمه ی لغات و تاریخ ادبیات رو داشتم والا یهو ب ذهنم رسید نکنه تغییر کنه بالاخره یه تستم یه تسته -
چون من لقمه ی لغات و تاریخ ادبیات رو داشتم والا یهو ب ذهنم رسید نکنه تغییر کنه بالاخره یه تستم یه تسته@nazi-salehi در لغات سه سال کتاب فارسی نظام جدید و تاریخ ادبیات گفته است:
چون من لقمه ی لغات و تاریخ ادبیات رو داشتم والا یهو ب ذهنم رسید نکنه تغییر کنه بالاخره یه تستم یه تستهخاهش میکنم ..بله کاملا درسته.. فرستادم براتون خانم صالحی...ان شاالله ک موفق باشین:dizzy: :sparkles:
-
@nazi-salehi در لغات سه سال کتاب فارسی نظام جدید و تاریخ ادبیات گفته است:
چون من لقمه ی لغات و تاریخ ادبیات رو داشتم والا یهو ب ذهنم رسید نکنه تغییر کنه بالاخره یه تستم یه تستهخاهش میکنم ..بله کاملا درسته.. فرستادم براتون خانم صالحی...ان شاالله ک موفق باشین:dizzy: :sparkles:
@Giggles سپاااااس..
همچنین :cherry_blossom: :cherry_blossom: -
@Giggles سپاااااس..
همچنین :cherry_blossom: :cherry_blossom: -
Mahbobeh Zare برا هیشکی باز نمیشه؟؟؟؟
-
Mahbobeh Zare با اپ میای یا مرورگر؟اونایی ک با اپ میان معمولا مشکل دارن توی باز کردن پی دی اف ها
-
mahsa26 در لغات سه سال کتاب فارسی نظام جدید و تاریخ ادبیات گفته است:
mahsa26 بچه ها این دوتا پی دی اف عالین . باز میشن براتون یا دوباره بفرستم؟
واسه منکه باز میشن ممنون