تست قرابت
-
banoo اخه سخته مفهومش...
رتبه های برتر که اصلن فک نکنم بفهمن -
Vampire_Hunter در تست قرابت گفته است:
banoo اخه سخته مفهومش...
رتبه های برتر که اصلن فک نکنم بفهمننه بابا حرف دلِ.اونا هم میفهمن
banoo بعید میدونم سابقه دار باشن
-
banoo بعید میدونم سابقه دار باشن
-
banoo اخه میخان چیو رو کنن
همون بین خودشون بمونه سنگین تره -
banoo اخه میخان چیو رو کنن
همون بین خودشون بمونه سنگین تره -
امسال من بعد از کنکور ادبیاتم درصدش پایین باشه تا آخر عمر هر جا اسم شاعر ها بیاد یه دونه (ل) مینویسم بغلش
-
امسال من بعد از کنکور ادبیاتم درصدش پایین باشه تا آخر عمر هر جا اسم شاعر ها بیاد یه دونه (ل) مینویسم بغلش
Reza.Tah اکثر همه اینجورین...کسایی که مسائل ریاضی و فیزیک حل میکنن...عادت دارن همه چیو با اثبات بفهمن...ولی ادبیات اصلن اثباتی نیس...من خودم سال اول ادبیات رو 60 زدم..ولی الان رو که فیزکی و ریاضی رفته بالا ادبیاتم به زور رو چهله
-
اگر شاعر نبود,شعری هم نبود,آرایه ای هم نبود,قرابتی هم نبود,تاریخ ادبیاتی هم نبود,زبان فارسی هم سنگین نبود,لغات چرتو پرت با معانی چرت و پرت هم نبود,در نتیجه طراحی هم نبود
بنابر این ریشه تمام بدبختی ها همون شاعر ها هستنReza.Tah در تست قرابت گفته است:
اگر شاعر نبود,شعری هم نبود,آرایه ای هم نبود,قرابتی هم نبود,تاریخ ادبیاتی هم نبود,زبان فارسی هم سنگین نبود,لغات پرتو پرت با معانی چرت و پرت هم نبود,در نتیجه طراحی هم نبود
بنابر این ریشه تمام بدبختی ها همون شاعر ها هستنوااای بعد مثلا چه جوری میگفتن همو دوست دارن؟نمیشه کههه
اونا که نخواستن شاعر بشن یهو دیدن شاعرن والا -
Reza.Tah اکثر همه اینجورین...کسایی که مسائل ریاضی و فیزیک حل میکنن...عادت دارن همه چیو با اثبات بفهمن...ولی ادبیات اصلن اثباتی نیس...من خودم سال اول ادبیات رو 60 زدم..ولی الان رو که فیزکی و ریاضی رفته بالا ادبیاتم به زور رو چهله
موافقم همین طوریه واقعا
-
Reza.Tah در تست قرابت گفته است:
اگر شاعر نبود,شعری هم نبود,آرایه ای هم نبود,قرابتی هم نبود,تاریخ ادبیاتی هم نبود,زبان فارسی هم سنگین نبود,لغات پرتو پرت با معانی چرت و پرت هم نبود,در نتیجه طراحی هم نبود
بنابر این ریشه تمام بدبختی ها همون شاعر ها هستنوااای بعد مثلا چه جوری میگفتن همو دوست دارن؟نمیشه کههه
اونا که نخواستن شاعر بشن یهو دیدن شاعرن والاReza.Tah در تست قرابت گفته است:
banoo
بیکار بودن خو نشستن یه گوشه 4 تا کلمه گذاشتن کنار هم دیدن یه چیز باحالی در اومده
مث آدم برو بگو به خدا نوکرتم دیگه این کارا چیه
تازه نصف شعر هاشونم منشوریه یه سری لغات هست که برای +18 سالهReza.Tah دیوان ایرج میرزا رو خوندی؟
-
Reza.Tah دیوان ایرج میرزا رو خوندی؟
-
Vampire_Hunter
میگم از ادبیات فراری ام -
Vampire_Hunter
میگم از ادبیات فراری امReza.Tah خب نمیشه که به هرحال باید حداقل تو کنکور 50 بزنی
-
Reza.Tah خب نمیشه که به هرحال باید حداقل تو کنکور 50 بزنی
Reza.Tah خب نمیشه که به هرحال باید حداقل تو کنکور 50 بزنی
داداش به نظرم اشتباه تایپی شد.منظور ایشون حداکثر 50 بود
-
-
banoo
بیکار بودن خو نشستن یه گوشه 4 تا کلمه گذاشتن کنار هم دیدن یه چیز باحالی در اومده
مث آدم برو بگو به خدا نوکرتم دیگه این کارا چیه
تازه نصف شعر هاشونم منشوریه یه سری لغات هست که برای +18 سالهخب گفته نوکرتم طرف ناز کرده اینا هم دیگه هی شلوغش کردن
نه آقا اون موقع ها این جور ادا ها نبود...میگفتند ضعیفه آب بیاور
حالا وقتی میخواستن سراغ گزینه های بعدی بروند از این شعرا میگفتند و الا اول کاری از این خبرا نبود