بهترین زمان برای شروع مطالعه تابستانه؟
-
سلام به دوستای گل دهمی.عزیزای یازدهمی و کنکوری های با تجربه و سخت کوش
به نظر شما الان که مدارس تموم شدن و حدود سه ماه تعطیلات رو پیش رو داریم(هنوز مشخص نیست .ممکنه کمتر باشه):
به نظر شما از چه زمانی واسه یه دانش آموز دهمی(دهم به یازدهم) مناسبه که شروع به مطالعه تابستانه کنه
تکلیف یازدهمی هایی که میرن دوازدهم و کنکوری ها که مشخصه.یازدهمی ها باید تابستونشون رو واسه جمع بندی دروس دهم و یازدهم بزارن و کنکوری ها هم که باید چند هفته ای که هست رو بترکونن
و شیوه مطالعه واسه تابستون چطوریه؟؟
ویدیو های کنکوری الا(بخش سال دهم)رو ببینیم و جزوه بنویسیم؟
تست بزنیم؟؟
و...؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@حامیان-آلاء-مشاور -
من خودم یه برنامه دو هفته ای فشرده گذاشتم برای جمع بندی زیست و ریاضی و عربی و فیزیک ک بعدش یازدهم و بخونم و توی شهریورن جمع بندی شیمی و ادبیات و دارم
-
سلام به دوستای گل دهمی.عزیزای یازدهمی و کنکوری های با تجربه و سخت کوش
به نظر شما الان که مدارس تموم شدن و حدود سه ماه تعطیلات رو پیش رو داریم(هنوز مشخص نیست .ممکنه کمتر باشه):
به نظر شما از چه زمانی واسه یه دانش آموز دهمی(دهم به یازدهم) مناسبه که شروع به مطالعه تابستانه کنه
تکلیف یازدهمی هایی که میرن دوازدهم و کنکوری ها که مشخصه.یازدهمی ها باید تابستونشون رو واسه جمع بندی دروس دهم و یازدهم بزارن و کنکوری ها هم که باید چند هفته ای که هست رو بترکونن
و شیوه مطالعه واسه تابستون چطوریه؟؟
ویدیو های کنکوری الا(بخش سال دهم)رو ببینیم و جزوه بنویسیم؟
تست بزنیم؟؟
و...؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@حامیان-آلاء-مشاور@Mr-Fantastic
سلام هرچه زودتر بهتر
به نظرم درس ها رو یا از رو درسنامه کتاب تست مطالعه کنید یا با فیلما پیش برید و جزوه بنویسید هر کدوم که راحت ترید برای یادگیری مشکلی نیس
ولی چیزی که مهمه اینه که حتماااا کنارش حل تست داشته باشید
یادگیری سطحی با تست تبدیل به یادگیری عمقی میشه
تسلط با تست میاد
بدون تست زدن ماندگاری مطالب کمتره و بهترین شیوه برای کنکوری خوندن، تست زدنه
حالا برای این تست زدنه یه عده با فیلم بهتر یاد می گیرن یه عده درسنامه ها رو ترجیح میدن چون وقت کمتری می گیره
خلاصه اینکه از هر روشی درسی رو یادگرفتید کنارش تستاشم حل کنید -
@Mr-Fantastic
سلام هرچه زودتر بهتر
به نظرم درس ها رو یا از رو درسنامه کتاب تست مطالعه کنید یا با فیلما پیش برید و جزوه بنویسید هر کدوم که راحت ترید برای یادگیری مشکلی نیس
ولی چیزی که مهمه اینه که حتماااا کنارش حل تست داشته باشید
یادگیری سطحی با تست تبدیل به یادگیری عمقی میشه
تسلط با تست میاد
بدون تست زدن ماندگاری مطالب کمتره و بهترین شیوه برای کنکوری خوندن، تست زدنه
حالا برای این تست زدنه یه عده با فیلم بهتر یاد می گیرن یه عده درسنامه ها رو ترجیح میدن چون وقت کمتری می گیره
خلاصه اینکه از هر روشی درسی رو یادگرفتید کنارش تستاشم حل کنیدromisa نظرتون درباره تفتان چیه؟؟؟واسه من که تا الان تست کار نکردم مناسبه یا تفتان رو واسه تابستون یازدهم به دوازدهم استفاده کنم؟؟
-
Mono واسه منم لطف کن بفرس اگه امکانش هست
-
romisa نظرتون درباره تفتان چیه؟؟؟واسه من که تا الان تست کار نکردم مناسبه یا تفتان رو واسه تابستون یازدهم به دوازدهم استفاده کنم؟؟
@Mr-Fantastic در بهترین زمان برای شروع مطالعه تابستانه؟ گفته است:
romisa نظرتون درباره تفتان چیه؟؟؟واسه من که تا الان تست کار نکردم مناسبه یا تفتان رو واسه تابستون یازدهم به دوازدهم استفاده کنم؟؟
واقعیتش تجربه شخصی نداشتم در این زمینه ولی به نظرم سعیتون بر این باشه که قبلش خودتون تست حل کرده باشید
-
Mono واسه منم لطف کن بفرس اگه امکانش هست
-
Mono کلیپ های صفر تا صد؟؟
-
Mono کلیپ های صفر تا صد؟؟
-
@Mr-Fantastic عارع من اونا همرو دیدم الانم فقط یه همایشه فیزیک میبینم با چن تای اخر عربی البته در کنار تست ها تورق هارم میخام ببینم
اگ بخاین میتونم برای نوشتن برنامه کمکتون کنمMono مرسی.اگه سوالی برام پیش اومد ازتون مشورت میگیرم
-
Mono مرسی.اگه سوالی برام پیش اومد ازتون مشورت میگیرم
-
-
سلام
من پایه یازدهمم و دارم جمع بندی میکنم
برنامه م این بود ک روزانه ۱۴ساعت بخونم اما واقعا توانایی ندارم
ب نظرتون روزانه۱۲ساعت خوبه؟
یا همون ۱۴
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام منم پایه یازدهمم قراره تا جمع بندی داشته باشم یه برنامه فشرده 15ساعته گذاشتم واسه دوهفته البته فقط کمی موفق بودم توش ولی اگه دوروزی که عقب افتادم جبران کنم ریاضی 10و11و12 تموم دینی 10و11وزیست 10و11 زبان دهم یازده تموم میشه البته این برنامه تست کمی داره بیشتر جمع بندی و جزوه نویسی ولی بعدش کلی تست دارم
-
سلام
یا همون ۱۴
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاfatemeh8181 در بهترین زمان برای شروع مطالعه تابستانه؟ گفته است:
سلام منم پایه یازدهمم قراره تا جمع بندی داشته باشم یه برنامه فشرده 15ساعته گذاشتم واسه دوهفته البته فقط کمی موفق بودم توش ولی اگه دوروزی که عقب افتادم جبران کنم ریاضی 10و11و12 تموم دینی 10و11وزیست 10و11 زبان دهم یازده تموم میشه البته این برنامه تست کمی داره بیشتر جمع بندی و جزوه نویسی ولی بعدش کلی تست دارم
سلام فاطمه جان
شما که برنامه 15 ساعته ریختی بهش عمل هم کردی؟ میشه لطف کنید منو دنبال کنید تا بتونم بهتون تو خصوصی پیام بدم؟ -
سلام
یا همون ۱۴
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا