تست قرابت
-
@master در تست قرابت گفته است:
نه آقا اون موقع ها این جور ادا ها نبود...میگفتند ضعیفه آب بیاور
نههه مولانا مثلا وقتی به یکی میگه
تو میدانی که من بی تو
نخواهم زندگانی را
چطور دلش میاد اینطوری دستور هم بده@master در تست قرابت گفته است:
تو میدانی که من بی تو
نخواهم زندگانی را
چطور دلش میاد اینطوری دستور هم بدهبقیشم بخونید اخه...
میگه
تو میدانی که من با تو
ندارم هیچ کاری
ولم کن جان مولا
نمیخوامت نمیخوامت
مولا مجاز از مولانا!! -
تو میدانی که من بی تو
نخواهم زندگانی را
میگه
تو میدانی که من با تو
ندارم هیچ کاری
ولم کن جان مولا
نمیخوامت نمیخوامت
مولا مجاز از مولانا!!@master در تست قرابت گفته است:
تو میدانی که من بی تو
نخواهم زندگانی را
میگه
تو میدانی که من با تو
ندارم هیچ کاری
ولم کن جان مولا
نمیخوامت نمیخوامت
مولا مجاز از مولانا!!اگه دروغ میگم لال بشم.
.
.
.
.بع بعا بع بع بع هه بعبع مم مع
-
-
Reza.Tah در تست قرابت گفته است:
از بچگی دارن به ما میگن منظور عشق به خداست والا
به قول آقای عبدالمحمدی اگه این شاعرا از قبر هم در بیان بگن منظور ما عشق زمینیه این معلمای ادبیات میگن نههه منظور خداست
بابا دیگه تو بعضی شعرا کاملا واضحه از لب و دهن و اندام یار گفتن خب توهم که نداشتن بنده های خدا
من دیگه بهتره برم
بحث جدی شد
خدافز -
به قول آقای عبدالمحمدی اگه این شاعرا از قبر هم در بیان بگن منظور ما عشق زمینیه این معلمای ادبیات میگن نههه منظور خداست
بابا دیگه تو بعضی شعرا کاملا واضحه از لب و دهن و اندام یار گفتن خب توهم که نداشتن بنده های خدا
من دیگه بهتره برم
بحث جدی شد
خدافز@master در تست قرابت گفته است:
من دیگه بهتره برم
بحث جدی شد
خدافزوالا
اصلا الان از ادبیات تعلیمی تست میزارم
تاپیکو کفر گرفته -
-
یبار به دبیر ادبیاتمون گفتم خانوم فلان بیت که دیگه خیلی ضایس طرف عاشق یه خانومی بوده چرا میگین عشق به خداا....
اروم گفت ....من اشتباه میگم تو همونجوری برداشت کن ولی تو امتحان همونی که میگم بنویس نمره بگیری !!!Vezra
یه بحثی هست اخه،،،ما یه بیت رو میبینیم اما کلاس هایی و دوره هایی گسترده هست ک بررسی میشه،،،حافظ از نظر یه فرد عادی مثل من ک بخاد دوبیتش رو بخونه یه لابی گر بی خیال بوده،،،اما شما ببینید توی اروپا سه سال دوره حافظ شناسی برگزار شد و گفتن الکی نیست حافظ کنار قران تو قفسه است،،،،بعله حافظ یهجایی کلا داره لب میگیره و دوا درد میدونخ آغوش رو یه جایی اینطور ادم هایی رو کلا میشوره،،،،یه جایی میگ انسان بدون می انسان نیست،،،یه جای میگه؛
چیست شراب و عیش کار بی بنیاد
یه جایی عشقش میکدس یه جایی میگه م حرفام همش بر اساس قرانه.....
نمیشه دو بیت دید برداشت کرد،مخصوص برای رندی مثل حافظ ک حرفاش به زندگیش نمیخوره....حالا ایرج میرزا بگی اره -
Vezra
یه بحثی هست اخه،،،ما یه بیت رو میبینیم اما کلاس هایی و دوره هایی گسترده هست ک بررسی میشه،،،حافظ از نظر یه فرد عادی مثل من ک بخاد دوبیتش رو بخونه یه لابی گر بی خیال بوده،،،اما شما ببینید توی اروپا سه سال دوره حافظ شناسی برگزار شد و گفتن الکی نیست حافظ کنار قران تو قفسه است،،،،بعله حافظ یهجایی کلا داره لب میگیره و دوا درد میدونخ آغوش رو یه جایی اینطور ادم هایی رو کلا میشوره،،،،یه جایی میگ انسان بدون می انسان نیست،،،یه جای میگه؛
چیست شراب و عیش کار بی بنیاد
یه جایی عشقش میکدس یه جایی میگه م حرفام همش بر اساس قرانه.....
نمیشه دو بیت دید برداشت کرد،مخصوص برای رندی مثل حافظ ک حرفاش به زندگیش نمیخوره....حالا ایرج میرزا بگی ارهmohammad99 منم واسه دو بیت برداشت نکردم وقتی کل غزل رو بخونیم که میشه برداشت کرد !!!
-
mohammad99 منم واسه دو بیت برداشت نکردم وقتی کل غزل رو بخونیم که میشه برداشت کرد !!!
Vezra
دمت گرم یه ساعت حرف زدم بالا. -
- زبان به یک دلیل اختراع شد بچه ها!
- برای برقرار کردن ارتباط؟ ...
- نه، برای اظهار عشق به زن ها ...
Dead Poets Society
تقدیم به تمام مهربانوان سرزمینم
banoo
میشه گزینه دومم به نظرم،،
طراحش حقوقش زیاد بوده.خخ -
banoo
میشه گزینه دومم به نظرم،،
طراحش حقوقش زیاد بوده.خخmohammad99
اگ دو نشه خودم و طراح رو باهم منفجر میکنم،ادبیات میذارم کنار کلا،و شرافتمندانه زمین رو ترک میکنم....:bowtie: -
mohammad99
اگ دو نشه خودم و طراح رو باهم منفجر میکنم،ادبیات میذارم کنار کلا،و شرافتمندانه زمین رو ترک میکنم....:bowtie:mohammad99 در تست قرابت گفته است:
mohammad99
اگ دو نشه خودم و طراح رو باهم منفجر میکنم،ادبیات میذارم کنار کلا،و شرافتمندانه زمین رو ترک میکنم....:bowtie:2 میشه دم عیدی خودتونو به کشتن ندین
-
mohammad99 در تست قرابت گفته است:
mohammad99
اگ دو نشه خودم و طراح رو باهم منفجر میکنم،ادبیات میذارم کنار کلا،و شرافتمندانه زمین رو ترک میکنم....:bowtie:2 میشه دم عیدی خودتونو به کشتن ندین
banoo
گولم نزنی....بگو اگ گزینه دیگ میشه م طاقتش رو دارم... -
banoo
گولم نزنی....بگو اگ گزینه دیگ میشه م طاقتش رو دارم... -
banoo
اخییییییییواقعا سخت بود