تست قرابت
-
Vezra
یه بحثی هست اخه،،،ما یه بیت رو میبینیم اما کلاس هایی و دوره هایی گسترده هست ک بررسی میشه،،،حافظ از نظر یه فرد عادی مثل من ک بخاد دوبیتش رو بخونه یه لابی گر بی خیال بوده،،،اما شما ببینید توی اروپا سه سال دوره حافظ شناسی برگزار شد و گفتن الکی نیست حافظ کنار قران تو قفسه است،،،،بعله حافظ یهجایی کلا داره لب میگیره و دوا درد میدونخ آغوش رو یه جایی اینطور ادم هایی رو کلا میشوره،،،،یه جایی میگ انسان بدون می انسان نیست،،،یه جای میگه؛
چیست شراب و عیش کار بی بنیاد
یه جایی عشقش میکدس یه جایی میگه م حرفام همش بر اساس قرانه.....
نمیشه دو بیت دید برداشت کرد،مخصوص برای رندی مثل حافظ ک حرفاش به زندگیش نمیخوره....حالا ایرج میرزا بگی ارهmohammad99 منم واسه دو بیت برداشت نکردم وقتی کل غزل رو بخونیم که میشه برداشت کرد !!!
-
mohammad99 منم واسه دو بیت برداشت نکردم وقتی کل غزل رو بخونیم که میشه برداشت کرد !!!
Vezra
دمت گرم یه ساعت حرف زدم بالا. -
- زبان به یک دلیل اختراع شد بچه ها!
- برای برقرار کردن ارتباط؟ ...
- نه، برای اظهار عشق به زن ها ...
Dead Poets Society
تقدیم به تمام مهربانوان سرزمینم
banoo
میشه گزینه دومم به نظرم،،
طراحش حقوقش زیاد بوده.خخ -
banoo
میشه گزینه دومم به نظرم،،
طراحش حقوقش زیاد بوده.خخmohammad99
اگ دو نشه خودم و طراح رو باهم منفجر میکنم،ادبیات میذارم کنار کلا،و شرافتمندانه زمین رو ترک میکنم....:bowtie: -
mohammad99
اگ دو نشه خودم و طراح رو باهم منفجر میکنم،ادبیات میذارم کنار کلا،و شرافتمندانه زمین رو ترک میکنم....:bowtie:mohammad99 در تست قرابت گفته است:
mohammad99
اگ دو نشه خودم و طراح رو باهم منفجر میکنم،ادبیات میذارم کنار کلا،و شرافتمندانه زمین رو ترک میکنم....:bowtie:2 میشه دم عیدی خودتونو به کشتن ندین
-
mohammad99 در تست قرابت گفته است:
mohammad99
اگ دو نشه خودم و طراح رو باهم منفجر میکنم،ادبیات میذارم کنار کلا،و شرافتمندانه زمین رو ترک میکنم....:bowtie:2 میشه دم عیدی خودتونو به کشتن ندین
banoo
گولم نزنی....بگو اگ گزینه دیگ میشه م طاقتش رو دارم... -
banoo
گولم نزنی....بگو اگ گزینه دیگ میشه م طاقتش رو دارم... -
banoo
اخییییییییواقعا سخت بود
-
banoo
اخییییییییواقعا سخت بود
-
banoo
واقعا بیشتر از 2 دقیقه وقت میخاست -
mohammad99 در تست قرابت گفته است:
mohammad99
-
-
سلااام
گزینه ی 3 جواب درسته
آفرین آفرین
http://uupload.ir/files/2uxf_9.png