صفر تا صد فیزیک دهم تو تابستون!! ولی چجوی؟؟ دهمی ها بیاید
-
-
-
من برای امسال ک دهم بودم تمامه فیزیکمو با آقای داداشی جلو رفتم و خیلی هم خوب یاد گرفتم چون تمامه نکات کتابه درسیو میگن و تمام مسئله های کتابو و افزون بر اون ها رو حل میکنند☺
-
من برای امسال ک دهم بودم تمامه فیزیکمو با آقای داداشی جلو رفتم و خیلی هم خوب یاد گرفتم چون تمامه نکات کتابه درسیو میگن و تمام مسئله های کتابو و افزون بر اون ها رو حل میکنند☺
-
@Ghazaleh-r ولی من میخوام تو تابستون این کارو کنم به نظرتون موفق میشم وفیزیک رو یاد میگیزم با ایشون لطفا راهنمایی کنید👑❤❤🙏🙏🙏
@Student-s
خب اشکالی نداره که میخواید تابستون کار کنید خیلیم خوبه ک به فکر هستید
فیلم هاشونو نگا کنید نکاتیم ک میگن رو یاداشت کنید و حتما حتما مرور داشته باشید فیزیکو همیشه مسئله هارو بعد از اینکه یاد گرفتید دوباره هر چند وقت یکبار برای خودتون حل کنید که کامل براتون کتاب درسی جا بیفته و از ذهنتون نپره فرمولا و راه حل ها -
@Ghazaleh-r ولی من میخوام تو تابستون این کارو کنم به نظرتون موفق میشم وفیزیک رو یاد میگیزم با ایشون لطفا راهنمایی کنید👑❤❤🙏🙏🙏
@Student-s
اگر تلاش و پشته کار داشته باشید واقعا با جون و دل درس بخونید قطعااا موفق خواهید شد😊 -
@Student-s
خب اشکالی نداره که میخواید تابستون کار کنید خیلیم خوبه ک به فکر هستید
فیلم هاشونو نگا کنید نکاتیم ک میگن رو یاداشت کنید و حتما حتما مرور داشته باشید فیزیکو همیشه مسئله هارو بعد از اینکه یاد گرفتید دوباره هر چند وقت یکبار برای خودتون حل کنید که کامل براتون کتاب درسی جا بیفته و از ذهنتون نپره فرمولا و راه حل ها -
@Student-s
خب کتاب تست هم واقعا نیازه و خوبه مخصوصا برا شما ک میگی فیزیکتون ضعیفه درسنامه ها خیلی کمکتون میکنه و قطعا برای کنکور نیاز دارید که خیلییی تست بزنید منتها به نظر من شما باید اول مسائل ساده ی کتابو قورت بدید تا بتونید برید سراغ تست به نظرم فیلم های آقای داداشیو ک هر جلسه نگاه کردید و مسایل کتابم خوب یاد گرفتید تست های همون مبحثم بزنیدو روشون کار کنید که براتون تثبیت شه -
یعنی شما از آقای داداشی راضی بودین ؟؟ اخه من در طول مدرسه از آقای یاری استفاده کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
@Student-s
من از ایشون راضی بودم چون اصلا مدرسه فیزیکو سره کلاس گوش نمیدادم ولی کله فیزیک امسالو تو خونه با آقای داداشی یاد گرفتم این یک
دوما شما ک میگید از آقای یاری یاد نگرفتید من خیلی هارو میشناسم ک از آقای یاری هم فوق العاده راضی بودند پس دو تا جواب اینجا هست یا اینکه شما خوب و با دقت به فیلم هاشون نگاه نکردید و یعنی اصلا فقط فیلم هارو نگاه کردید یا اینکه کلا خب شیوه ی تدریسی ایشون به شما نمیخوره ک یه چیزه طبیعی هم هست...
ولی شما وقتی فیلم نگاه میکنید باید فیلم هارو تجزیه و تحلیل کنید برا خودتون نکات مهمش رو جزوه کنید مسئله هایی که توش حل میشرو بنویسید اول ببینید خودتون میتونید حل کنید یا نه بعدش روش حله دبیر رو نگاه کنید تا خوب یاد بگیرید و حتی اگر اون موقع هم مسئله رو خوبه خوب یاد گرفتید با خودتون نگید ک خب پس یاد گرفتمشو کلا به خیاله اینکه بلدید بیخیالش شید بلکه باید هر چند وقت یکبار مسائل رو دوباره برای خودتون حل کنید تا فرمول ها و راه و روش ها ار ذهنتون نپره... -
@Student-s من خیلی اطلاعی ندارم در باره اساتید مربوط ب فیزیک دهم ولی ب هر حال با هر استادی ک جلو رفتین مخصوصا تو دروسی مث ریاضی فیزیک منفعل عمل نکنید
یعنی اینطوری نباشه ک فقط فیلم رو ببیند و بعد نکات رو از رو تخته کپی کنین تو جزوه تون ب هر سوال ک استاد میرسه برا حل کردن پاز کنید فیلم رو و خودتون با اون مسئله درگیر شید و سعی کنید حلش کنید ی 5 دقیقه ایی روش فکر کنید حتی اگ فرمولی بود ک فراموش کرده بودید بعد اینکه سعی کردین ب خاطر بباریدش ولی مثلا فراموشتون شده بود برگردید تو کتاب یا صفحات قبلی جزوه و فرمول زو پیدا کنید و چن دیقه ایی خلاصه قبل حل استاد با سوال و فرمول درگیر بشین بعد ادامه فیلم رو پلی کنید و تدریس و نحوه حل استاد رو ببینید
این کار چن تا خوبی داره
یکی اینکه شما منفعلانه عمل نمیکنید و خودتون رو ب چالش میکشید
دو اینکه همین ب چالش کشیدن ها باعث میشه دستتون راه بیفته و سرعت تست زنی و یادگیریتون و بازدهیتون بره بالا
س اینکه ی وقتایی پیش میاد ک شما از راه سریع تری نسبت ب استاد جواب رو پیدا کردین یا شاید روشتون سریع تر از استاد نباشه ولی ب هر حال اینکه شما از ی زاویه دید متفاوت از استاد ب سوال نگاه کردین و ب جواب درست رسیدین اینا خودش کلی ب آدم اعتماد ب نفس میده
قبول دارم اینطوری روند پیشروی کند میشه ولی در عوض مطمئن هستین ک نهایت استفاده رو از کلاس بردین و مبحث رو خیلی خوب یاد گرفتین... -