نقش دستوری در یک بیت
-
سلام....
در بیت زیر نادان رو چرا نمیتونیم صفت در نظر بگیریم...
تویی رزاق هر پیدا و پنهان تویی خلاق هر دانا و نادانخب مگه نادان یک صفت نیست!؟میدونم از طرفی میتونه نقشش توی ابیات مختلف تغییر کنه ولی خب توی این بیت چی شده کع نادان صفت محسوب نمیشع!؟
-
به نظرم صفت نیست چون اینجا نادان اسم یا ضمیری رو توصیف نکرده فقط یه کلمه هست. مثلاً اگه گفته باشه شخص نادان، یا گفته باشه نادان مرد (مثل پیر مرد
) اونوقت میشد صفت بگیریم چون اسمی که همراهشه رو توصیف کرده
Alphabet خب اون وخ نقشش چیع...!؟
-
Alphabet خب اون وخ نقشش چیع...!؟
-
Mahan Xodayi فکر کنم مضاف الیه باشه. البته مطمئن نیستم
Alphabet تو پاسخ نامش که گفته جانشین اسم شدع که خب من چیزی متوجه نشدم!!!!!!
-
Mahan Xodayi فکر کنم مضاف الیه باشه. البته مطمئن نیستم
Alphabet بنظر من که مضاف الیه نمیشع..البته منم مثل شما مطمئن نیستم....
-
سلام....
در بیت زیر نادان رو چرا نمیتونیم صفت در نظر بگیریم...
تویی رزاق هر پیدا و پنهان تویی خلاق هر دانا و نادانخب مگه نادان یک صفت نیست!؟میدونم از طرفی میتونه نقشش توی ابیات مختلف تغییر کنه ولی خب توی این بیت چی شده کع نادان صفت محسوب نمیشع!؟
Mahan Xodayi اينجا دانا و نادان مضاف اليه هستن در نقش اسم و هرجور حساب كني صفت نميتوني بگيريشون.صفت رو به چي اطلاق ميكني ؟به خلاق؟اينكه اصلا معني نميده.واينكه كلمه هر خودش نشونه ايه كه نشون ميده اين دو كلمه اسمن.
-
Mahan Xodayi اينجا دانا و نادان مضاف اليه هستن در نقش اسم و هرجور حساب كني صفت نميتوني بگيريشون.صفت رو به چي اطلاق ميكني ؟به خلاق؟اينكه اصلا معني نميده.واينكه كلمه هر خودش نشونه ايه كه نشون ميده اين دو كلمه اسمن.
masy avan اها ممنون اون وخ منظور از جانشین اسم شدع چیع...!؟ ینی نقش صفت بودن و کنار گزاشته و به جای اسم نشسته درسته!؟
-
masy avan اها ممنون اون وخ منظور از جانشین اسم شدع چیع...!؟ ینی نقش صفت بودن و کنار گزاشته و به جای اسم نشسته درسته!؟
Mahan Xodayi در نقش دستوری در یک بیت گفته است:
شما دوازدهمي؟
-
شما دوازدهمي؟
masy avan نه
-
نه اصلا صفت نيست.اينو تو دوازدهم ميخوني كه مضاف اليهيه كه به جاي اسم نشسته
-
شما دوازدهمي؟
masy avan این ینی اینکه قراره خونددع بشع!؟
-
نه اصلا صفت نيست.اينو تو دوازدهم ميخوني كه مضاف اليهيه كه به جاي اسم نشسته
masy avan خیلی تشکر....
-
والا از اين مثالا توي كتاب دوازدهم من زياد ديدم
-
masy avan خیلی تشکر....
Mahan Xodayi خواهش ميكنم