بچه های کنکور تجربی99
-
Hesam Mohammadi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید من خودم یکی در آوردم که هست
عکاس شرم جاکه ع میشه عدد
ک میشه کیفیت
ا میشه اندازه
س میشه سن
ش میشه شکل
ر میشه رنگ
م میشه ملیت
ج میشه جنس
ا میشه اسم
همه رو دربر میگهHesam Mohammadi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
Hesam Mohammadi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید من خودم یکی در آوردم که هست
عکاس شرم جاکه ع میشه عدد
ک میشه کیفیت
ا میشه اندازه
س میشه سن
ش میشه شکل
ر میشه رنگ
م میشه ملیت
ج میشه جنس
ا میشه اسم
همه رو دربر میگه -
zahra_yp سلام دوستان از همگی معذرت میخوام ک اینجا مجبورم سوالم رو بپرسم
من 0تا 100 ریاضی و کارگاه نکته و تست ریاضی اقای امینی راد رو دیدم و راه ابریشم اقا ثابتی رو نتونستم تهیه کنم وببینم برای همین فک کردم شاید همایش ارش اقای امینی همون تکرار مکررات باشه و چون خیلی توانجمن از اقای ثابتی تعریف شنیدم همایش ارش اقای ثابتی رو خریدم . حالا میبینم از طرفی همایش اقا ثابتی هنوز نیومده معلوم نیست کی بیاد. حتی مثله اقای امینی نمونه جزوه ونمونه فیلم معرفی همایش رو هم نزاشتن وچون راه ابریشم رو خیلی کامل درسنامه ارائه دادن میترسم درسنامه ارش خیلی کامل نباشه من رو این مورد ضعف دارم .
من با اقای امینی ارتباط گرفته بودم و با روش ایشون اشناهستم و اقای امینی خیلی ازپیامای رضایت بخش بچه ها رو درمورد این همایش استوری میزارن یهو ناخوداگاه استرس و پریشونی وپشیمونی ونگرانی به دلم افتاد به نظرتون شماهایی ک دیدین وتجربه شو دارین چیکارکنم؟ برم با عوامل الا صحبت کنم اگه امکانش بود عوض کنم؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگممye Alaaei سلام
وای خدا من خودم همینطوری دو دل بودم حالا با نوشته شما بدترم شدم
من تدریس هر دو استاد رو دیدم و از لحاظ تدریس هر دو استاد عالین
اما برا خرید همایش قصد خرید همایش اقای ثابتی رو داشتم(تا قبل از خوندن پست شما)
اخه هم تعریف ایشون رو شنیدم و هم نسبت به اقا امینی پرکارتر هستن
اما دوباره به شک افتادم!!!خوب شد نخریدم وگرنه شاید حال و روزم مث شما میشد!!
یعنی اقای ثابتی تو همایش آرش رو درسنامه تمرکز زیادی نکردن؟؟؟ من به درسنامه نیاز دارم!!!! -
ye Alaaei سلام
وای خدا من خودم همینطوری دو دل بودم حالا با نوشته شما بدترم شدم
من تدریس هر دو استاد رو دیدم و از لحاظ تدریس هر دو استاد عالین
اما برا خرید همایش قصد خرید همایش اقای ثابتی رو داشتم(تا قبل از خوندن پست شما)
اخه هم تعریف ایشون رو شنیدم و هم نسبت به اقا امینی پرکارتر هستن
اما دوباره به شک افتادم!!!خوب شد نخریدم وگرنه شاید حال و روزم مث شما میشد!!
یعنی اقای ثابتی تو همایش آرش رو درسنامه تمرکز زیادی نکردن؟؟؟ من به درسنامه نیاز دارم!!!!حبه انگور_ من نمیدونم هیچ نمونه جزوه یا فیلمی از ایشون ندیدم
-
حبه انگور_ من نمیدونم هیچ نمونه جزوه یا فیلمی از ایشون ندیدم
-
حبه انگور_ من نمیدونم هیچ نمونه جزوه یا فیلمی از ایشون ندیدم
-
ye Alaaei کاش دوستانی ک همایش ارش اقای امینی و یا ثابتی رو خریدن ویا با روش های اقای ثابتی اشنایی دارن راهنمایی کنن
ye Alaaei دقیقا
اخه من به درسنامه نیاز دارم
هر کدوم از استادا که درسنامه قوی تری توی همایش آرش ارائه دادن رو معرفی کنن -
zahra_yp سلام دوستان از همگی معذرت میخوام ک اینجا مجبورم سوالم رو بپرسم
من 0تا 100 ریاضی و کارگاه نکته و تست ریاضی اقای امینی راد رو دیدم و راه ابریشم اقا ثابتی رو نتونستم تهیه کنم وببینم برای همین فک کردم شاید همایش ارش اقای امینی همون تکرار مکررات باشه و چون خیلی توانجمن از اقای ثابتی تعریف شنیدم همایش ارش اقای ثابتی رو خریدم . حالا میبینم از طرفی همایش اقا ثابتی هنوز نیومده معلوم نیست کی بیاد. حتی مثله اقای امینی نمونه جزوه ونمونه فیلم معرفی همایش رو هم نزاشتن وچون راه ابریشم رو خیلی کامل درسنامه ارائه دادن میترسم درسنامه ارش خیلی کامل نباشه من رو این مورد ضعف دارم .
من با اقای امینی ارتباط گرفته بودم و با روش ایشون اشناهستم و اقای امینی خیلی ازپیامای رضایت بخش بچه ها رو درمورد این همایش استوری میزارن یهو ناخوداگاه استرس و پریشونی وپشیمونی ونگرانی به دلم افتاد به نظرتون شماهایی ک دیدین وتجربه شو دارین چیکارکنم؟ برم با عوامل الا صحبت کنم اگه امکانش بود عوض کنم؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگممye Alaaei
سلام چطوری عزیز؟؟
ببین اگه با آقای امینی راد اومدی بالا ایشون از همون صفرتا 100 کامل پایه ایی و عالی تدریس میکنن و بنظرم همون همایش آقای ثابتی رو تهیه کردی بهتره چون اگه بخوای همون نکاتی رو که خوندی دوباره و توی حجم دیگه تکرار کنی فقط وقتت تلف میشه ولی آقای ثابتی هم لحن روون دارن و هم سریع جمع بندی میکنن
پس نگران نباش نکات رو میگن ولی در حد جمع بندی،اگرم میبینی جایی واقعا سنگینه برات مراجعه کن به جزوه و نگاه کن دوباره شاید یه نکته جدید هم پیدا کردی که توی 0تا 100 گفتن -
سلام اگه امتحان نهایی زبان دارید .
هر سوالی از زبان داشته باشین من درخدمتم اگرم بلد نبودم فامیلمم هست که در اسرع وقت پاسخ میده .
راستی نهایی زبان حل نمیکنید؟!Hesam Mohammadi خیلی ممنون اگه سوالی بود مزاحمتون میشم
-
Hesam Mohammadi خیلی ممنون اگه سوالی بود مزاحمتون میشم
-
AMH مزاحم چیه خوشحال میشم
Hesam Mohammadi مچکرم
-
ye Alaaei
سلام چطوری عزیز؟؟
ببین اگه با آقای امینی راد اومدی بالا ایشون از همون صفرتا 100 کامل پایه ایی و عالی تدریس میکنن و بنظرم همون همایش آقای ثابتی رو تهیه کردی بهتره چون اگه بخوای همون نکاتی رو که خوندی دوباره و توی حجم دیگه تکرار کنی فقط وقتت تلف میشه ولی آقای ثابتی هم لحن روون دارن و هم سریع جمع بندی میکنن
پس نگران نباش نکات رو میگن ولی در حد جمع بندی،اگرم میبینی جایی واقعا سنگینه برات مراجعه کن به جزوه و نگاه کن دوباره شاید یه نکته جدید هم پیدا کردی که توی 0تا 100 گفتنzahra_yp سلام ممنونم عزیز
من فک میکنم الان وقته تثبیت مطالبی هست ک خوندیم اگه دوباره بخوام با اقای ثابتی با یه لحن دیگه و روش دیگ یادبگیرم دچار دوگانگی نمیشم؟
منظور خط اخرتت رو متوجه نشدم به جزوه ی 0تا100 اقای امینی نگاه کنم یا اقای ثابتی؟ -
yalda 0 در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
با فراموشی سر آزمون چه کنیم
فراموشی سر آزمون و پرتی حواس بخاطر کمبود خوابه.
مدت زمان خواب شما باید ضریبی از ۱ و نیم ساعت باشه.
ترکیبی از پالس های ماکسیمم و مینیمم.
یک ماه اخر رو با دیر وقت خوابیدن خراب نکنید.
از حالا تمرین کنید که ۱۱ بخوابید ۶ بیدار شید -
yalda 0 در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
با فراموشی سر آزمون چه کنیم
فراموشی سر آزمون و پرتی حواس بخاطر کمبود خوابه.
مدت زمان خواب شما باید ضریبی از ۱ و نیم ساعت باشه.
ترکیبی از پالس های ماکسیمم و مینیمم.
یک ماه اخر رو با دیر وقت خوابیدن خراب نکنید.
از حالا تمرین کنید که ۱۱ بخوابید ۶ بیدار شیدبه سان خورشید ممنونم:)
-
@Amin-th
دو دقیقه پیش گرفتم -
@Amin-th
دو دقیقه پیش گرفتم -
-
yalda 0 من با نظر دوستمونم موافقم
ولی به نظرم دلیل اصلی تر و بُلد تر فراموشی و عدم تسلط کافی رو مبحث مورد نظره