سلام وقتتون بخیر
میخواستم بدونم در چه مواقعی وقتی x رو ساده میکنیم باید این x را مخالف صفر قرار بدیم؟میشه لطفا همه حالتش رو بگید
مثلا۱ـ اگه x (یا یک عبارت یکسان)در صوت و مخرج قرار داشت، بعد از ساده کردن باید بگیم که این عبارت ساده شده مخالف صفر هست؟
۲ـ اگه در صورت، در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت، بعد از ساده شدن باز هم باید مخالف صفر قرار بدیم؟
۳ـ اگه در مخرج،در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت،بعد از ساده شدن باید مختلف صفر قرار بدیم؟
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
این پست پاک شده!
-
Dr.Zeinab79
میشه به مام بدیدش؟؟؟ -
amir ariaei دوست عزیز درسته که الا خیلی به گردن ما لطف داره ولی توی سایت نوشتن همه درسا تا عید تموم میشه ما هم میایم با استادا پیش میریم بعد یهو عقب میوفتیم ! خب این خیلی واسه یه کنکوی بده...بعدشم cr7 هم راست میگه !میگه صفر تا 100 رو تموم کنیم خیلی بهتره برامون تا همایش و همایش الان زیاد برامون مفید نیستش !
-
این پست پاک شده!
-
@dr.sobhan
خواهشن ب حرفای CR7 گوش نکن -
CR7 آدمی ک میخواد ناخوداگاه شمارو تخریب کنه و ایمانی ک ب آلا دارید رو ازتون بگیره تا خودش بتونه از دیگران نتیجه بهتر بگیره
دوست ازیر CR7 این کاری ک شما میکنی ی مولا اسمش رقابت نیست
تلاشتو بجاش بهتر کن
-
ب حرفام خوب فکر کنید
-
سلام.دوتا سوال داشتم:
1.چطور میتونم فیلم های درس ریاضی رو دان کنم؟
2.جلسه 65 به بعد وجود نداره؟ -
کسی برنامه 4 ماهه مکتبستان نداره؟
-
ramin-1377
یکی از دوستان فرمودن دارم من ازشون خواستم واسه منم بزارنش ولی متاسفانه جواب ندادن -
کسی آزمون های ماز هم شرکت میکنه؟
-
ramin-1377 من میخواستم بگیرم ولی گفتم شاید با برنامه من جور درنیاد.ولی برنامه خوبی باید باشه
-
ramin-1377 ماز خیلی خوبه ولی الان دیگه تستهای سراسری مهمتره
-
ramin-1377 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کسی آزمون های ماز هم شرکت میکنه؟
بلی
-
...........
-
.............
-
این پست پاک شده!