مآجرآهآی من و نهآیی
- 
@Kosar-Kelyabi افتضاح به زور 20بگیرم 
- 
asma kiani با بهترین نمره ایشالله قبول میشین .... من خیلی نمرم بد شد زدم اعتراضی بد تر دو نمره ازم کم کردن      @nafas-m      
 پس اعتراضم نکنیم
- 
@Kosar-Kelyabi نمیدونم 
 خداکنه پاس شم چون من انقد زبانم ضعیفه که اگه امتحاناش اینجوری باشه کلا دیپلمم نمیگیرمasma kiani در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi نمیدونم 
 خداکنه پاس شم چون من انقد زبانم ضعیفه که اگه امتحاناش اینجوری باشه کلا دیپلمم نمیگیرمخدا نکنه ... انشاالله پاس میشی  
- 
@immortally کلا فک کنم منو شما آب و روغنیم هرچی من میگم نیست شما میگید هست هرچی شما میگید هست من میگم نیست   دریا دریایی خخخخخخخخخ 
- 
دوستان من فعلا 
- 
_Sun_ اره مث من دقیقا 
 ما تو سالن ورزشی امتحان میدیم
 یه ذره صداش یجوری منعکس طور میشد
- 
asma kiani در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi نمیدونم 
 خداکنه پاس شم چون من انقد زبانم ضعیفه که اگه امتحاناش اینجوری باشه کلا دیپلمم نمیگیرمخدا نکنه ... انشاالله پاس میشی  @Kosar-Kelyabi مرسی عزیزم    
- 
_Sun_ اها 
 کدوم لطف؟
- 
@nafas-m      
 پس اعتراضم نکنیمasma kiani بستگی داره مثلا یکی اعراض زد 3 نمره اضافه شد 
- 
@Kosar-Kelyabi افتضاح به زور 20بگیرم 
- 
_Sun_ خواهش 
- 
خیلی خستم 
- 
_Sun_ اها 
 کدوم لطف؟
- 
asma kiani بستگی داره مثلا یکی اعراض زد 3 نمره اضافه شد @nafas-m من از اونام که نباید اعتراض کنن    
- 
دریا دریایی نه باو تستی بود مال قسمت Tag Question بود 81Sobhan یا خدا تستیش کجا بود  
- 
@nafas-m من از اونام که نباید اعتراض کنن    asma kiani نمیدونم والا 
- 
_Sun_ فهمیدم 
 اول نوشته بودی لطفایی که کردی برا اون پرسیدم
 بعدش دیدم ادیت زدی
- 
خیلی خستم @جهاد در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: خیلی خستم این که میری امتحان میدی میبینی اخرشم خوب نمیشی بدتره ... همه خستگیت به بدنت میمونه  

️
️

پاس با نمره بد
پاس با نمره بد