مآجرآهآی من و نهآیی
- 
_Sun_ اها 
 کدوم لطف؟
- 
@nafas-m      
 پس اعتراضم نکنیمasma kiani بستگی داره مثلا یکی اعراض زد 3 نمره اضافه شد 
- 
@Kosar-Kelyabi افتضاح به زور 20بگیرم 
- 
_Sun_ خواهش 
- 
خیلی خستم 
- 
_Sun_ اها 
 کدوم لطف؟
- 
asma kiani بستگی داره مثلا یکی اعراض زد 3 نمره اضافه شد @nafas-m من از اونام که نباید اعتراض کنن    
- 
دریا دریایی نه باو تستی بود مال قسمت Tag Question بود 81Sobhan یا خدا تستیش کجا بود  
- 
@nafas-m من از اونام که نباید اعتراض کنن    asma kiani نمیدونم والا 
- 
_Sun_ فهمیدم 
 اول نوشته بودی لطفایی که کردی برا اون پرسیدم
 بعدش دیدم ادیت زدی
- 
خیلی خستم @جهاد در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: خیلی خستم این که میری امتحان میدی میبینی اخرشم خوب نمیشی بدتره ... همه خستگیت به بدنت میمونه  
- 
_Sun_ فهمیدم 
 اول نوشته بودی لطفایی که کردی برا اون پرسیدم
 بعدش دیدم ادیت زدی
- 
@Kosar-Kelyabi  عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رف عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رف
- 
@جهاد در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: خیلی خستم این که میری امتحان میدی میبینی اخرشم خوب نمیشی بدتره ... همه خستگیت به بدنت میمونه  @Kosar-Kelyabi دقیقا 
- 
81Sobhan یا خدا تستیش کجا بود  
- 
@Kosar-Kelyabi  عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رف عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رفreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi  عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رف عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رف      
- 
@Kosar-Kelyabi  عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رف عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رفreyhanehbayat وای خوش به حالت 
- 
@Kosar-Kelyabi  عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رف عاره اصن معلم تاریخا عشقن من یه بار مونده بودم اومد واستاد بالاسرم گف میگم بنویس همرو گف نوشتم رفreyhanehbayat مدرسه ما و کلا تو شهر ما 50 در صد دانش اموزای یه دبیر تاریخ تجدید شدن 
 نزدیک 100 و خورده ای نفرررررررررررررررررررررررر
- 
@Kosar-Kelyabi جان من مگه تو تستی ها بود این ؟  

️
️