IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
xaniar در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چرخ ریسک
http://dl2.photowox.com/wp-group/uploads/20170311/2526.jpg
فک کنم ملخه داره مسخره بازی در میاره
پرندست ! -
توی خود کتاب صفحه ۱۳۶ شکل 6-5 مورد د نوشته چرخ ریسک تو پرانتز نوعی پرنده ! من خودم الگو دارم نوشته پرنده توی سال دومش البته ! شاید چاپتون قدیمیه !
-
@دکتر-محبوبه مرسی خانوم دکتر....اخرش ینی 4 تا عامله در دو جا (معده و دوازدهه) درسته یا کلا باید در نظر بگیریم؟؟؟
در مورد سوال چین خوردگی های معده:خانوم دکتر کلمه بهتره بگیم ینی چی؟ینی درسته یا نه؟؟؟؟من خودم نظرم اینه درست نیست.چون خلاف متن کتابه
-
واقعا راست میگن اگه لطف کنین تدریس زیست گیاهی رو حداقل اونایشو که تا حالا فیلماشو نزاشتین مثل دوم رو توریس کنین خیلی ممنون میشم کتاب خیلی گنگ و پرت و پرلا توضیح داده یه جمع بندیش خیلی میتونه کم کنه
بازم از آلا و آقای رحیمی برای زحماتتون متشکرم -
برای چندمین بار میگم اگه میشه گیاهی رو تدریس کنید
-
سلام بچه ها بیاین اینجا درباره ضبط همایش ها بحث کنیم...
http://forum.alaatv.com/topic/3272/کمک-برای-ضبط-همایش-ها -
سلام . میشه لطفا لطفا لطفا کمکم کنید. من رشتم ریاضی بوده و دارم دوباره کنکور میدم. من سال چهارم رو با اقای رحیمی پیش رفتم و دوم رو تا گوارش با اقای امینی راد. بنظرتون ادامه ی دوم رو با اقای رحیمی ادامه بدم چطوره؟ تدریس هر دو عالیه. ولی خب اقای رحیمی فشرده تره زمانش. نظرتون چیه. با ایشون ک زمانش کمتره آیا متوجه میشم من که ریاضی بوده ام؟؟؟؟ ممنون میشم پاسخگو باشید دوستان.
-
fatima.k28 سلام دوست عزیز. مونده به خودت ببین به توضیح کامل با نکته هاش نیاز داری اقای امینی راد به نظر من بهتره ولی اگ خودت میتونی بخونی فقط نکته های اصلی رو یاد بگیری هم به کارت میاد اقای رحیمی . در حالت کلی هر دو دبیر عالییین مونده به روش خوندن خودت.
-
آقای رحیمی توی یکی از فیلمای گوارش گفتن جزوه گوارش رو حتما تو سایت قرار میدن، پس کوش؟!
-
سلام خسته نباشید پیوی تلگرام اقای رحیمی رو میشه بزارید؟ خیلی کار واجب دارم باهاشون
-
mohammad_shah78 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خسته نباشید پیوی تلگرام اقای رحیمی رو میشه بزارید؟ خیلی کار واجب دارم باهاشون
سلام
@pourya_r -
یه نکته زیستی
میدونیم مقدار اولیه ترشح بسیاری از هورمونها رو غده ی هیپوفیز و هیپوتالاموس کنترل میکنه
اما تنظیم مقدار این هورمونها داخل خون به عهده ی مکانیسم خود تنظیمی
هم چنین در مورد هورمونهایی که داخل خون هستن اما مقدار اولیه اشون رو هورمون هیپوفیز کنترل نمی کنه میدونیم فاتور های داخل خون میزان ترشحشون رو کنترل میکنه منظورم در مورد پانکراس و پاراتیروئیدی
اما در بعضی موارد هورمونها میتونن میزان هورمونهای دیگه رو در خون تنظیم کنن لطفا با خود تنظیمی اشتباه نکنین
مثال جملم
هورمون استرورن در چرخه ی جنسی که روی هورمونLH اثر داره و میزان اون رو تو خون تنظیم میکنه + دو اثر عکس هم روی اون داره
در ابتدا افزایش اندک استرورن مانع از ترشح بیشتر هورمون lhمیشه
ینی میزان اون رو کم میکنه
اما نزدیک به روز 14
این اثر منفی استرورن برداشته میشه و هورمون lHزیاد میشه
ینی رو به افزایش
پس مورمونها میتونن مقدار هم دیگه رو تو خون کنترل کنن و 1 هورمون میتونه روی هورمون دیگه دو اثر عکس هم داشته باشه -
پس این فیلم های جمع بندی 96 رو کی میزارن تو سایت؟
-
جمع بندی 96کجا بود ؟؟؟؟! پولیه.