سلام
خسته نباشید
راجب کارگاه تست زیست یازدهم آقای موقاری دو تا سوال داشتم
سوال ۱ گزینه سوم چرا مثبت ۳۰ رو حداکثر پتانسیل عمل در نظر گرفتین ؟ در صورتی که حداکثر نیست
سوال ۹ گزینه اخرش؟ مگه نگفتین پروتئین های کانالی اختصاصی ان ، پس چرا تو این گزینه که شامل همه ی پروتئین های غشایی از جمله سراسری ها و سطحی ها و کانال ها و ناقل ها هست ، این مورد رو درست در نظر گرفتین ؟
9-بعضی رشته های عصبی اعصاب خودمختار ،اطلاعات حسی را به سوی مغز منتقل میکنند.
10-با افزایش فعالیت بخش هم حس دستگاه عصبی خودمختار میزان همه ی ترشحات غدد ضمیمه گوارشی افزایش میابد.
11-با رسیدن اختلاف پتانسیل غشای نورون به +30 همه ی کانال های دریچه دار بسته می شوند.
12-در هر جانوری که مغز ،گره های عصبی مستقل از هم دارد،تولید هر مولکول NADH در آن به حضور O2 وابسته است.
@تجربیا
درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است....
-
mehranmirzaei مگه گره عصبی مستقل از هم داریم؟توی چی؟
-
-
کجاش مستقله از بالا که متصل ان؟؟
-
-
mehranmirzaei در درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است.... گفته است:
9-بعضی رشته های عصبی اعصاب خودمختار ،اطلاعات حسی را به سوی مغز منتقل میکنند.
10-با افزایش فعالیت بخش هم حس دستگاه عصبی خودمختار میزان همه ی ترشحات غدد ضمیمه گوارشی افزایش میابد.
11-با رسیدن اختلاف پتانسیل غشای نورون به +30 همه ی کانال های دریچه دار بسته می شوند.
12-در هر جانوری که مغز ،گره های عصبی مستقل از هم دارد،تولید هر مولکول NADH در آن به حضور O2 وابسته است.
@تجربیاببخشید اقا اون نکته ۱۱ رو من یه جایی خوندم نوشته بود فقط دریچه دار های سدیمی بسته میشوند و کانال های دریچه دار پتاسیمی بسته هستند
-
به سان خورشید
بله پاسخ رو منتشر کردن -
اهان معذرت میخوام فکر کردم نکته اس فرستادن️
من شرمنده mehranmirzaei عزیز شدم.
داداش حلال کن.
ممنون از اینکه وقت میذارید برای بچه ها -
به سان خورشید
دشمنتون شرمنده .. پیش میاد -
@Kosar-Kelyabi غددی که به لوله گوارش ترشح دارن
مثل بزاقی -پانکراس-کبد-کیسه صفرایه سوالی داشتم.
تنظیم ترشحات غدد بزاقی و اشک که توسط نورون های حرکتی سیستم عصبی خود مختار انجام میشه.
برای غدد درون ریز و سلول های درون ریز سیستم عصبی ایا فاقد نقشه یا اینکه این مورد توسط عواملی غیر عصبی کنترل میشه؟
مثلا توی کتاب ما ساز کار تنظیم منفی و مثبت اومده که اصلا معلوم نیست چی هست مربوط به سیستم عصبی محیطیه مرکزیه چیه؟ -
به سان خورشید
نه دیگه برای دستگاه درون ریز هم نقش داره مثلاً در مواقع هیجان دستگاه سمپاتیک باعث ترشح هورمون اپی نفرین و نور اپی نفرین از بخش مرکزی فوق کلیه میشه.
سیستم عصبی محیطی و مرکزی باهم ارتباط دارن. -
به سان خورشید
خواهش میکنم -
این پست پاک شده!
-
نکته ۱۲ رو من ندیدم تا بحال اصلا مولکول چی هست به سان خورشید mahsa26 Hossein Zakeri mehranmirzaei @تجربیا
اون قبلی ها هم فککنم غلط بود -
M Tg در درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است.... گفته است:
نکته ۱۲ رو من ندیدم تا بحال اصلا مولکول چی هست به سان خورشید mahsa26 Hossein Zakeri mehranmirzaei @تجربیا
اون قبلی ها هم فککنم غلط بوداون اخدی مال سال دوازدهمه
-
به سان خورشید
نه دیگه برای دستگاه درون ریز هم نقش داره مثلاً در مواقع هیجان دستگاه سمپاتیک باعث ترشح هورمون اپی نفرین و نور اپی نفرین از بخش مرکزی فوق کلیه میشه.
سیستم عصبی محیطی و مرکزی باهم ارتباط دارن. -
mehranmirzaei
@تجربیا
9-نادرست:دستگاه عصبی خودمختار جزیی از دستگاه عصبی حرکتی هست و اطلاعات حسی حمل نمیکنه.
10-نادرست :همه ترشحات غلطه چونکه مثلا کبد اریتروپوتین رو ترشح میکنه اما ربطی به عملکرد خومختار نداره .
11-نادرست:دریچه دار سدیمی بسته میشوند و دریچه دار پتاسیمی بسته است (نه بسته میشود)
12-نادرست:همه ی سلول های زنده گلیکولیز دارند و میدانیم طی فرایند گلیکولیز NADH تولید میشه و میدانیم این فرایند به اکسیژن نیازی نداره و بی هوازیه .این توضیحاته