درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است....

-
mehranmirzaei دوازدهمی فک کنم غلطه مستقل از هم نداشتیم ک
mahsa26 اره موافقم
-
9-بعضی رشته های عصبی اعصاب خودمختار ،اطلاعات حسی را به سوی مغز منتقل میکنند.
10-با افزایش فعالیت بخش هم حس دستگاه عصبی خودمختار میزان همه ی ترشحات غدد ضمیمه گوارشی افزایش میابد.
11-با رسیدن اختلاف پتانسیل غشای نورون به +30 همه ی کانال های دریچه دار بسته می شوند.
12-در هر جانوری که مغز ،گره های عصبی مستقل از هم دارد،تولید هر مولکول NADH در آن به حضور O2 وابسته است.
تجربیاmehranmirzaei
تجربیا
9-نادرست:دستگاه عصبی خودمختار جزیی از دستگاه عصبی حرکتی هست و اطلاعات حسی حمل نمیکنه.
10-نادرست :همه ترشحات غلطه چونکه مثلا کبد اریتروپوتین رو ترشح میکنه اما ربطی به عملکرد خومختار نداره .
11-نادرست:دریچه دار سدیمی بسته میشوند و دریچه دار پتاسیمی بسته است (نه بسته میشود)
12-نادرست:همه ی سلول های زنده گلیکولیز دارند و میدانیم طی فرایند گلیکولیز NADH تولید میشه و میدانیم این فرایند به اکسیژن نیازی نداره و بی هوازیه . -
mehranmirzaei
تجربیا
9-نادرست:دستگاه عصبی خودمختار جزیی از دستگاه عصبی حرکتی هست و اطلاعات حسی حمل نمیکنه.
10-نادرست :همه ترشحات غلطه چونکه مثلا کبد اریتروپوتین رو ترشح میکنه اما ربطی به عملکرد خومختار نداره .
11-نادرست:دریچه دار سدیمی بسته میشوند و دریچه دار پتاسیمی بسته است (نه بسته میشود)
12-نادرست:همه ی سلول های زنده گلیکولیز دارند و میدانیم طی فرایند گلیکولیز NADH تولید میشه و میدانیم این فرایند به اکسیژن نیازی نداره و بی هوازیه .mehranmirzaei
چقدر نکته نمیدونستم -
10-با افزایش فعالیت بخش هم حس دستگاه عصبی خودمختار میزان همه ی ترشحات غدد ضمیمه گوارشی افزایش میابد.
11-با رسیدن اختلاف پتانسیل غشای نورون به +30 همه ی کانال های دریچه دار بسته می شوند.
12-در هر جانوری که مغز ،گره های عصبی مستقل از هم دارد،تولید هر مولکول NADH در آن به حضور O2 وابسته است.
تجربیاmehranmirzaei نهمی غلطه
کلا میگفتیم نورون های حرکتی مال اعصاب خودمختارن فک کنم -
mehranmirzaei
تجربیا
12-نادرست:همه ی سلول های زنده گلیکولیز دارند و میدانیم طی فرایند گلیکولیز NADH تولید میشه و میدانیم این فرایند به اکسیژن نیازی نداره و بی هوازیه .mehranmirzaei مگه گره عصبی مستقل از هم داریم؟توی چی؟
-
mehranmirzaei مگه گره عصبی مستقل از هم داریم؟توی چی؟
-
mehranmirzaei مگه گره عصبی مستقل از هم داریم؟توی چی؟
mahsa26 در پلاناریا
مغزشو نگاه کنین -
کجاش مستقله از بالا که متصل ان؟؟
-
کجاش مستقله از بالا که متصل ان؟؟
-
تجربیاmehranmirzaei در درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است....
گفته است:
تجربیاببخشید اقا اون نکته ۱۱ رو من یه جایی خوندم نوشته بود فقط دریچه دار های سدیمی بسته میشوند و کانال های دریچه دار پتاسیمی بسته هستند
-
mehranmirzaei در درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است....
گفته است:
تجربیاببخشید اقا اون نکته ۱۱ رو من یه جایی خوندم نوشته بود فقط دریچه دار های سدیمی بسته میشوند و کانال های دریچه دار پتاسیمی بسته هستند
به سان خورشید
بله پاسخ رو منتشر کردن -
اهان معذرت میخوام فکر کردم نکته اس فرستادن
️
من شرمنده mehranmirzaei عزیز شدم.
داداش حلال کن.
ممنون از اینکه وقت میذارید برای بچه ها -
️
داداش حلال کن.
ممنون از اینکه وقت میذارید برای بچه هابه سان خورشید
دشمنتون شرمنده .. پیش میاد -
@Kosar-Kelyabi غددی که به لوله گوارش ترشح دارن
مثل بزاقی -پانکراس-کبد-کیسه صفراmehranmirzaei در درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است....
گفته است:
مثل بزاقی -پانکراس-کبد-کیسه صفرایه سوالی داشتم.
تنظیم ترشحات غدد بزاقی و اشک که توسط نورون های حرکتی سیستم عصبی خود مختار انجام میشه.
برای غدد درون ریز و سلول های درون ریز سیستم عصبی ایا فاقد نقشه یا اینکه این مورد توسط عواملی غیر عصبی کنترل میشه؟
مثلا توی کتاب ما ساز کار تنظیم منفی و مثبت اومده که اصلا معلوم نیست چی هست مربوط به سیستم عصبی محیطیه مرکزیه چیه؟ -
mehranmirzaei در درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است....
گفته است:
مثل بزاقی -پانکراس-کبد-کیسه صفرایه سوالی داشتم.
تنظیم ترشحات غدد بزاقی و اشک که توسط نورون های حرکتی سیستم عصبی خود مختار انجام میشه.
برای غدد درون ریز و سلول های درون ریز سیستم عصبی ایا فاقد نقشه یا اینکه این مورد توسط عواملی غیر عصبی کنترل میشه؟
مثلا توی کتاب ما ساز کار تنظیم منفی و مثبت اومده که اصلا معلوم نیست چی هست مربوط به سیستم عصبی محیطیه مرکزیه چیه؟به سان خورشید
نه دیگه برای دستگاه درون ریز هم نقش داره مثلاً در مواقع هیجان دستگاه سمپاتیک باعث ترشح هورمون اپی نفرین و نور اپی نفرین از بخش مرکزی فوق کلیه میشه.
سیستم عصبی محیطی و مرکزی باهم ارتباط دارن. -
️
داداش حلال کن.
ممنون از اینکه وقت میذارید برای بچه هابه سان خورشید
خواهش میکنم -
تجربیا -
نکته ۱۲ رو من ندیدم تا بحال اصلا مولکول چی هست به سان خورشید mahsa26 Hossein Zakeri mehranmirzaei تجربیا
اون قبلی ها هم فککنم غلط بود -
نکته ۱۲ رو من ندیدم تا بحال اصلا مولکول چی هست به سان خورشید mahsa26 Hossein Zakeri mehranmirzaei تجربیا
اون قبلی ها هم فککنم غلط بودM Tg در درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است....
گفته است:
اون قبلی ها هم فککنم غلط بوداون اخدی مال سال دوازدهمه
-
به سان خورشید
نه دیگه برای دستگاه درون ریز هم نقش داره مثلاً در مواقع هیجان دستگاه سمپاتیک باعث ترشح هورمون اپی نفرین و نور اپی نفرین از بخش مرکزی فوق کلیه میشه.
سیستم عصبی محیطی و مرکزی باهم ارتباط دارن.mehranmirzaei در درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است....
گفته است:
به سان خورشید
سیستم عصبی محیطی و مرکزی باهم ارتباط دارن.