مآجرآهآی من و نهآیی
-
سلام
Alireza Taheri سلام
-
سلام
-
سلام
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتمون -
reyhanehbayat یعنی خدایی تا الان این آهنگ رو نشینده بودی ؟
81Sobhan چطوری با این مشتق حل میکردی:rolling_on_the_floor_laughing: :thinking_face:
-
سلام
Alireza Taheri
سلامن علیکم -
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتمون81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتمونمنمممم
برگاااااام -
Alireza Taheri سلام
AMH اسم کاملتو رو میگید؟؟
-
81Sobhan چطوری با این مشتق حل میکردی:rolling_on_the_floor_laughing: :thinking_face:
reyhanehbayat نمیدونم خودم هم تو کف بودم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Alireza Taheri سلام
AMH اسم کاملتو رو میگید؟؟
Alireza Taheri دلیل
-
Alireza Taheri سلام
reyhanehbayat نمیدونم خودم هم تو کف بودم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
81Sobhan :rolling_on_the_floor_laughing: در این وضعیت فقط دوص دارم کتابا رو جر بدم و ب همه بگم بزنن ب چاک:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: و حرکات موزون:grimacing_face:
-
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتمون81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتموننترس عزیزم
شجریانه -
متخصص دمت گرم خوشم اومد اما از دل درد دارم میمیرم
-
81Sobhan :rolling_on_the_floor_laughing: در این وضعیت فقط دوص دارم کتابا رو جر بدم و ب همه بگم بزنن ب چاک:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: و حرکات موزون:grimacing_face:
reyhanehbayat
خوبه دیگه جو نگیرت من دو روز پیش یکی از دوستان اجرا این آهنگو با پیانو فرستاد اون موقع من خیلی جو گرفتم -