مآجرآهآی من و نهآیی
-
Alireza Taheri سلام
AMH اسم کاملتو رو میگید؟؟
-
81Sobhan چطوری با این مشتق حل میکردی:rolling_on_the_floor_laughing: :thinking_face:
reyhanehbayat نمیدونم خودم هم تو کف بودم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتمون -
AMH اسم کاملتو رو میگید؟؟
Alireza Taheri دلیل
-
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتمون -
reyhanehbayat نمیدونم خودم هم تو کف بودم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
81Sobhan :rolling_on_the_floor_laughing: در این وضعیت فقط دوص دارم کتابا رو جر بدم و ب همه بگم بزنن ب چاک:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: و حرکات موزون:grimacing_face:
-
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتمون81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتموننترس عزیزم
شجریانه -
متخصص دمت گرم خوشم اومد اما از دل درد دارم میمیرم
-
81Sobhan :rolling_on_the_floor_laughing: در این وضعیت فقط دوص دارم کتابا رو جر بدم و ب همه بگم بزنن ب چاک:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: و حرکات موزون:grimacing_face:
reyhanehbayat
خوبه دیگه جو نگیرت من دو روز پیش یکی از دوستان اجرا این آهنگو با پیانو فرستاد اون موقع من خیلی جو گرفتم -
-
@Kosar-Kelyabi
AMH
81Sobhan
@nazi-salehi
reyhanehbayat
RAMIN1380
بترسید رفقا از روزی که خانوم مدیر وارد اینجا بشه
و اینها نشانه هاییست برای شما ؛ اگر اندیشه کنید...@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
AMH
81Sobhan
@nazi-salehi
reyhanehbayat
و اینها نشانه هاییست برای شما ؛ اگر اندیشه کنید...منک الفرار
همین الان داشتم میگفتم لعنت به رفیق ناباب -
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Alireza Taheri سلام
داداش یکم رعایت کن با این عسم پروفایل یهو وارد شدی گفتم گشت ارشاد گرفتموننترس عزیزم
شجریانهAlireza Taheri داداش میشناسم یهو که وارد شدی کپ کردم
-
@Kosar-Kelyabi
AMH
81Sobhan
@nazi-salehi
reyhanehbayat
RAMIN1380
و اینها نشانه هاییست برای شما ؛ اگر اندیشه کنید...@Amin-th داداش افرین قشنگ داری میکوبی
-
reyhanehbayat
خوبه دیگه جو نگیرت من دو روز پیش یکی از دوستان اجرا این آهنگو با پیانو فرستاد اون موقع من خیلی جو گرفتم81Sobhan :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face: نه خووبم ولی مناسب مشتق حل کردن نی
-
@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
AMH
81Sobhan
@nazi-salehi
reyhanehbayat
و اینها نشانه هاییست برای شما ؛ اگر اندیشه کنید...منک الفرار
همین الان داشتم میگفتم لعنت به رفیق ناباب -
Alireza Taheri اعع