ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
این پست پاک شده!
-
از کسی که طرفدار رونالدو باشه همچین حرفایی هم بعید نیست
خودتو اقای نسبتا محترم cr7 تا حالا شده کمک کرده باشی حتی ۱ ریال؟
مطمینم نه
همیشه هر جایی چندتا مفت خور پیدا میشه -
باسلام. عزیزانی که مشکل دانلود فیلم ها با کیفیت پایین از شرکت صبانت را دارند خواهشا به ترتیب همگی این مراحل را طی کنند:
:one: ورود به سایت SABANET.IR
:two: ورود به قسمت بالای سایت بخش پشتیبانی
:three: بخش صدای مشتری
:four: بخش ثبت شکایات
:five: بخش شکایت
سپس با تکمیل فرم مربوطه, در قسمت متن شکایت نارضایتی خود را به طورکامل اعلام فرمایید.
:red_circle: همگی دوستان صبانتی این کار را انجام دهند ان شاالله مشکل درست شود:red_circle: -
عجب واکنشی.من که میخکوب شدم😂😂
-
عجب واکنشی.من که میخکوب شدم😂😂
-
Cr7دوست عزیزم از کسی که به بهترین بازیکن جهان توهین میکنه چه انتظاری داری؟بیخیال به بزرگی خودت ببخش
-
سلام لطفا یکی بهم بگه آیا ادامه کلاسهای ریاضی آقای امینی راد برگزار میشه یا خیر؟اگ برگزار میشه،کی برگزار میشه؟
-
سلام لطفا یکی بهم بگه آیا ادامه کلاسهای ریاضی آقای امینی راد برگزار میشه یا خیر؟اگ برگزار میشه،کی برگزار میشه؟
-
سلام دوستان از بین شماها که جزوه های اقای امینی راد رو نوشته کسی میتونه عکس بگیره برا بچه های دیگه هم بفرسته؟؟
-
m-h2013قطعا کامل میشه قول میدم
-
هر کی آلاء رو قبول داشته باشه میدونه که آلاء خودشو بی اعتبار نمیکنه و چون قول داده که تموم میکنه قطعا به قولش عمل میکنه
-
شخصیتم اروزست………!
-
یه سیب گندیده کل جعبه سیب رو به گند میکشه ..........!دوستان الایی نزارید لطفا!
-
بچه ها دیگه جواب این cr7 احمق رو ندید...
-
من به کسی اشاره نکردم..راست میگن که فحشو بندازی زمین صاحبش خودش میاد برمیداره...…!
-
من به کسی اشاره نکردم..راست میگن که فحشو بندازی زمین صاحبش خودش میاد برمیداره...…!
ghadremotlagh در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لایک داری ...