سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
تغییر رشته , لطفا کمک کنید
-
درود بر شما دوستان گلم
نوروزتون خجسته . ایشالا سال خوبی داشته باشین.
دوستان من امسال سال سوم دبیرستان رشته انسانی امبا معدل خوب .
من بطور خیلی بد وارد این رشته شدم و اصلا علاقه ای ندارم.
میخوام برای پیش دانشگاهی به تجربی تغییر رشته بدم چون علاقه دارم و مطمعنم میتونم بخونم.
لطفا راهنمایی کنید امسال شهریور باید چه دروسی رو امتحان بدم.
تو برخی از سایتا که گشتم نوشته بود زیست 1 و 2 و شیمی 3 .
واقعا این درسارو باید پاس کنم برای تغییر رشته به پیش دانشگاهی؟! -
حصین
سلام !!! خود دانی ولی تجربی اینجوریا هم نیست!!
حالا هر چی
من فکر میکنم نیازی نیست تغییر رشته بدی .همون انسانی رو بخون سال پیش دانشگاهی ولی موقع ثبت نام کنکور بزن تجربی رو امتحان بدی!!به نظرم شدنیه!!بازم اساتید راهنمایی میفرمایند! -
-
@javadm328 نمیدونین چه دروسی رو باید امتحان بدم ؟!
-
حصین در تغییر رشته , لطفا کمک کنید گفته است:
@javadm328 نمیدونین چه دروسی رو باید امتحان بدم ؟!
نه متاسفانه
-
زیست و شیمی باید پاس بشه
اگه میخاید تجربی امتحان بديد قبولی تو سال اول يه ذره دور از انتظاره چون ما تجربیا خودمون تو زیستش موندیم شما يه درصد فکر نکن زیست مثه مثلن ادبیات شما باشه که حفظ کنی جواب بگیری مفهمومیه شما مفهموم یاد داشته باشی ميتوني به جواب برسی در کل ميگم تجربی اومدنت ضرر به خودته چون تجربی آسون نیست تلفیقی از مفهموم و حفظیات یعنی یکی که از ریاضی متنفره بیاد تجربی ضرر کرده چون اينجا ریاضی هم برا خودش قدریه
دوست من رشته ریاضی بود يه هفته تصمیم گرفت تجربی بخونه و کنکور تجربی بده برا سال بعد يه فصل از زیستو خوند چون نمیتونست تست جواب بده کشید کنار و همون ریاضیو ادامه داد الانم داره مهندسی پزشکی مشهد ميخونه در کل ميگم تجربی بیای پشيمون نشي زیستو از الان بخون
و برای شما که واقعا میخاید بخونيد از همین الان از همین الان فردا ديره ميگم فاگوزیست چون بهت یاد ميده چجوری بخوني یادت نره از همین الان حجمش زیاده اما خب سه ماه روش وقت بذاری حله باید اول زیست خوندن یاد بگیری -
Vampire_Hunter
نه نميشه من پارسال پیش بودم میخاستم کنکور ریاضی هم بدم گفتن نميشه بايد فارق التحصيل باشی که بتونی کنکور ریاضی رو بدی -
حصین سلام
به نظر من پیشتو تغیر رشته بده چون اینجوری حجم درسایی که بلد نیستی کمتر میشه و میتونی نتیجه بهتری بگیری شما باید دروس زیست 1و 2 .شیمی 3 و فیزیک 2و 3رو امتحان بدید .یه روش بهتر هم هست که مدارس خودشون ازتون امتحانایی میگیرن و شما فقط دروس که نهایی هست رو باید تو یه تاریخ خاص که از اموزش پرورش مشخص میشه امتحان بدید این روش برا بچه هایی هست که تغییر رشته میدن اینجوری حتی یک سال از هم سنات جلو تر هستی البته تلاش میخواد چون درسا فشرده میشه
این چیزی بود که من میدونستم باز هم بهترین جواب رو مدرسه بهت میده -
Šàřà درود دوست عزیز . من باید شهریور امتحان بدم . من اونجوری که شنیدم یکی از دوستان گفت 3 تا درس رو باید امتحان بدم . من حدودا دو ماه فرصت دارم برای پاس کردن این دروس . با فیلمهای سایت و تلاش خودم بنظرم بتونم پاس کنم .
-
حصین من خودم تغییر رشته ایم.تا کنکور ریاضی هم پیش رفتم اما تغییرش دادم اومدم تجربی. ببین دوست عزیز اگه سال آینده هم مثه امسال تاثیر معدل + باشه ( که احتمالا هم اینطوره چون شما سال دوم امتحانات تون داخلی برگزار شد و نه نهایی) کافیه سال بعد را پیش تجربی بخونی و هیچ گونه امتحانی لازم ندارید اما اگه قراره این نگرانی پیوسته با شما باشه که اگه تاثیر مستقیم شد چی میشه و این حرفا و یا اطمینان دارید نمرات ۱۹-۲۰ می گیرید با معاون مدرستون حرف بزنید که شهریور میخوایید دیپلم تجربی بگیرید و همه دروس تجربی را شهریور امتحان بدید تاکید کنم همه دروس... پیش هم تجربی بخونید ... انشاالله موفق شوید
اگه سوالی داشتید بنده در خدمتم. -
سمیرا۹۶۹۶ دوست گرامی من امسال سال سوم انسانی رو دیگه دارم تموم میکنم . من میخوام دیگه تغییر رشته بدم که دیگه پیش دانشگاهی رو دیگه برم سراغ تجربی . مطمعنم میتونم بخونم . چون واقعا علاقه شدیدی دارم و ... . اگه خدا بخواد میخوام بیام تجربی که به تنها هدف زندگیم تو کل عمرم ، دندونپزشکی برسم . من بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم رفتم انسانی . ولی الان حاضرم که 5،6 سالم عقب بمونم ولی برم تجربی . میدونم واقعا سخته ولی همشو بجون میخرم.در ضمن من تا روزی 6_8 ساعت درس میخونم بخاطر همین میگم میتونم شهریور دروس رو پاس کنم . حالا شما لطفا منو راهنمایی کنید .
-
حصین ۱. خوشحالم به خاطر هدف تون حاضرید زحمت بکشید کشور ما به جوانانی نیاز داره که بتونن سختی را تحمل کنند نه اینکه حتما استعداد خارق العاده ای داشته باشند۲.و خوشحال ترم که اشتباه تون را ادامه ندادید۳.براتون آرزوی موفقیت دارم.۴.باید یه۲ ساعتی بزارید روی ساعت مطالعتون ۸ ساعت کمه.۵. به حرف بقیه گوش نکنید که نمی شه و سخته و فلان و بهمان.۶.به خدا توکل کنید.ایمان دارم به اینکه هرکسی به آن چیزی که برایش عرق ریخته خواهد رسید دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نه.
-
حصین همون طور که قبلا هم عرض کردم اگه مایل به کسب تاثیر سوابق تحصیلی باشید که پیشنهادم اینکه دنبال سوابق حتما باشید باید همه دروس تجربی را امتحان بدید چه عمومی و چه اختصاصی چه دروس مشترک و چه دروس غیر مشترک... ممکنه معاونتون بگه نیازی نیست همه را امتحان بدید اما شما گوش نکنید چون اگه فقط دروس غیر مشترک را آزمون بدهید به شما فقط مدرک دیپلم تجربی میدن و در کنکور درس هایی که دوباره امتحان ندادید را نمره اش را درنظر نمیگیرن! و میگن تراز مثلا ادبیات صرفا به کنکورتون بستگی داره...اگه دراین زمینه سوال داشتید بپرسید
-
حصین حالا میریم سروقت چطور شروع کنید باید از زیست دوم دبیرستان شروع کنید....دوم نه دهم...اگه کتاب فروشی های شهرتون نداشت یه سایتی هست مربوط به آموزش و پرورش از اونجا بگیرید ...البته همه کتاب های درسی دوم و سوم را باید بخرید برا بعد میخاهید..
مهم ترین درس شما زیسته زیست دوم را دست تون بگیرید بخونید تا تموم شه ۳۰٪ مطالب هم یاد بگیرید کافیه بعد برید سراغ زیست سوم اون هم همین طوری تا آخر کتاب یه بار بخونید تا خرداد این کار را تموم کنید.