گزارش ساعت مطالعه ✺ ویژه ی هر سال ✺
-
سلام من امروز نه بیدار شدم ان شا الله ده شروع میکنم
-
سلام دوستان امروز متوجه شدم مهم ساعت مطالعه بالا نیست و مهم اینه که من بتونم تمام برنامه و مباحث رو انجام بدم و توی ی ساعت کم با تمرکز بالا هم میتونم
دیروز:7hو35minخوندم و 29Tزدم
خوب پیشرفت داشتم ولی بیشتر از اون خوشحالم که تونستم برناممو تموم کنم
با این حال امیدوارم امروز بیشتر بخونم -
سلام صباتون بخیر
بیداری9
شروع9:30 -
سلام دوستان امروز متوجه شدم مهم ساعت مطالعه بالا نیست و مهم اینه که من بتونم تمام برنامه و مباحث رو انجام بدم و توی ی ساعت کم با تمرکز بالا هم میتونم
دیروز:7hو35minخوندم و 29Tزدم
خوب پیشرفت داشتم ولی بیشتر از اون خوشحالم که تونستم برناممو تموم کنم
با این حال امیدوارم امروز بیشتر بخونمHoorieh sh علاوه بر کیفیت ، کمیت هم مهمه ، چرا که بعضی مواقع کمیت میتونه جبرانی عقب افتادگی ها باشه!
-
سلام
امروز11ساعت
امروز کمترین زمان پرت رو داشتم
از این به بعد جمعه ها میام و گزارش میدم چون فضای انجمن سوییچ شده رو کنکوریای1400و من به شدت استرس میگیرم..کمتر بیام بهتره:)"داریم وارد مرحله انقد بخون تا کبود شیه کنکور میشیم....این جاهم دووم بیارید تمومه:)"
شبتون بخیر -
با سلام امروز
10h,........63t -
Hoorieh sh علاوه بر کیفیت ، کمیت هم مهمه ، چرا که بعضی مواقع کمیت میتونه جبرانی عقب افتادگی ها باشه!
Quiz بله اونم درسته
-
سلام دیروز:8hو25minو 48Tخوبه که دارم پیشرفت میکنم و دوباره به روتینم نزدیک میشم
-
منم7ساعت خوندم
-
بچه ها بیاید درس ها و تعداد تست و سوالات تشریحی رو هم همراه ساعت مطالعه بگیم اینکه چه درسی خوندیم و چقد تست زدیم
-
سلام سلام
امروز10ساعت خوندم....کم کم دارم خسته میشم از تکرار مکررات...
zahra alaei سعی کن اسراحت کنی که زده نشی خیلی خوب می خونی
-
سلام بچه ها
خیلی وقته گزارش ندادم
اما الان دیگه امتحان نهایی مون تمام شده و انشالا از فردا پر قدرتشروع میکنم
بریم برای رقابت درسی جانانه با دوستان
MahdiNOVE
پایه هستید مجدد شروع کنیم؟ -
بله چرا که نه ولی کلی گزارش بدیم
-
سلام
زیست2/15
عربی 3
فیزیک1/40
لغت زبان 30
ب امید فردای بهتر -
سلام ببخشید خیلی گفتنش سخته من دیروز و امروز -0- ساعت درس خوندم دیروز که حال نداتم امروزم با دوستان بعد اخرین امتحان رفتیم گردش و تفریح و من الله توفیق .
-
من 11 ساعت خوندم از صبح ساعت 7 بیدار شدم ساعت 8 شروع به مطالعه کردم تا ساعت 12ونیم عمومی خوندم فارسی و دینی و عربی هر کدوم 20 تست البته سطح پایین و زیست4ساعت40 تست شیمی 2ساعت20تست وریاضی بقیش خوندم و تشریحی کار کردم بیشتر
-
این گزارش امروزم بود