راهنمایی برای کنکور 1400
-
سلام خسته نباشید من کنکور 1400 تا حالا نتونستم بخونم اگه حالا برم صفر تاصد کنکور بخونم کافیه نتیجه میده لطفا راهنمایی کنید
-
-
سلام به جز زیست اختصاصیاتو شروع کن زیست اقای موقاری از دهم بشین جزوه بنویس به نظرمن البته عمومیام نظری ندارم ولی اختصاصیا خیلی خوبن
-
سلام خسته نباشید من کنکور 1400 تا حالا نتونستم بخونم اگه حالا برم صفر تاصد کنکور بخونم کافیه نتیجه میده لطفا راهنمایی کنید
سلام عزیزم چرا که نتیجه نده اگه با پشتکار و جدیت کامل شروع کنی و خوب اینو همه می دونن که فیلم های الا از هر لحاظ کاملا بخون و بعد تست بزن حتما موفق میشید به امید خدا:slightly_smiling_face:
-
و سعی کن اون چیزی که بیشتر تو کنکور تکرار شده بخونی زیاد و عمومی ها یادتون نره که خیلی مهم هستند
-
helia hatefi درگیر حاشیه ها و فیلم ها نشید و تو انجمن هم ترجیحا تاپیک های هرچی تو دلته بریز بیرون و تفلد تفلد تفلدت مبارک و ... نرید. استمرار و پیوستگی داشته باشید و منظم باشید. هر روز درس بخونید حتی اگه شده 5 دقیقه. هر چی که دبیر بخواد بگه تو کتابای کمک درسی هست بنابراین اگر پول لازم برای رفتن به کلاس های خیلی خوب رو ندارید بدونید که هیچ چیز اضافه تری از کتاب های کمک درسی در اون کلاس ها گفته نخواهند شد. صرفا نکاتی گفته میشود که شما بعد از چند ماه کلنجار با کتاب درسی به آنها خواهید رسید. البته چون شما این نکات را خودآموز و از طریق کتاب یادگرفتید احتمال فراموشی آنها نیز به مراتب کمتر است.
همچنین همیشه به یاد داشته باشید که هیچ وقت دیر نیست و همیشه دیر است. یعنی هیچ وقت برای دنبال کردن هدفتان دیر نیست ولی هر ثانیه که وقتتون رو تلف میکنید (تلف میکنید نه اینکه تفریح میکنید) دارید از رقبا عقب میفتید. -
به نظرمن برای درس هایی اختصاصی
که اساتید در صفر تا صد ترکوندن هر مبحثه ولی برای عمومی به جز عربی که استاد ناصح زاده تدریس میکنند واس بقیه درسا کفایت نمیکنه