حضوری یا غیر حضوری
-
اگه منظورتون مال گزینه دو و کانون و اینا هست غیر حضورین
mj323 -
AMH
اره دیگه
تا اونجایی که من اطلاع دارم به هیچ موسسه ای اجازه ی برگزاری امتحانات حضوری رو نمیدن -
AMH
آره ولی ما از شنبه میریم اگر کل مدارس تعطیل بشن، مدیر ما مارو میکشونه مدرسه تازه میگه اگر مردین باید جنازه هاتونو بیارین مدرسه😃mj323 :face_without_mouth: :face_without_mouth: واقعا که
بجای که بفکر سلامتی مردم باشن سلامتی شونو بع خطر میندازن ای خدا حالا ما کع تموم کردیم اما وای بع حاله شما:face_with_symbols_on_mouth: :face_with_tears_of_joy: -
AMH
اره دیگه
تا اونجایی که من اطلاع دارم به هیچ موسسه ای اجازه ی برگزاری امتحانات حضوری رو نمیدن@Mr-Fantastic :thumbs_up: :thumbs_up:
-
mj323 :face_without_mouth: :face_without_mouth: واقعا که
بجای که بفکر سلامتی مردم باشن سلامتی شونو بع خطر میندازن ای خدا حالا ما کع تموم کردیم اما وای بع حاله شما:face_with_symbols_on_mouth: :face_with_tears_of_joy: -
AMH دقیقن
پارسال کشوندنمون مدرسه، نصف تایم رو معلما غیبت میکردن بعد به ما میگفتن اگه سه جلسه نیاین، درسو حذف میکنیم براتون😅
لااقل یخورده وقت ندادن که پایه رو کار کنیم. سلامتی که هیچی پایین ترین اولویت داره براشون -
AMH خب پارسال که رفتیم ولی برای امسال بحث سلامتی به کنار، احساس میکنم باید پایه رو خیلی کار کنم و ترجیحمم اینه که نرم ولی از طرفی خیلی از بچه ها دارن کلاس میرن و دوازده رو شروع کردن استرس دوازده رو ندارم چون میشه نصف دوم تابستون روش کار کنم ولی بقیه بچه ها میرسن عقب بمونن و اکثر بچه ها موافقن. مدیرمون هم پارتیشن کلفته تو آموزش پرورش باز میکنه مدرسه رو حتما
-
AMH خب پارسال که رفتیم ولی برای امسال بحث سلامتی به کنار، احساس میکنم باید پایه رو خیلی کار کنم و ترجیحمم اینه که نرم ولی از طرفی خیلی از بچه ها دارن کلاس میرن و دوازده رو شروع کردن استرس دوازده رو ندارم چون میشه نصف دوم تابستون روش کار کنم ولی بقیه بچه ها میرسن عقب بمونن و اکثر بچه ها موافقن. مدیرمون هم پارتیشن کلفته تو آموزش پرورش باز میکنه مدرسه رو حتما
-
mj323
سلام
غیر حضورین -
غیر حضوری