وسواس
-
zahra_yp
من وقتی میبینم بعضی مطالبی که آقای موقاری میگن رو من داخل کتاب خودم نمیبینم یا بلعکس یه مقدار واسه ادامه ی ویدیو ها سست میشم@Mr-Fantastic بیشتر مشکل من اینجاس که ترس اینو دارم که یه نکته جامونده و من داخل جزوه ننوشتم و اینا...:expressionless_face:
منم میشینم دوباره از اول جزوه رو مینویسم:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: -
zahra_yp
من وقتی میبینم بعضی مطالبی که آقای موقاری میگن رو من داخل کتاب خودم نمیبینم یا بلعکس یه مقدار واسه ادامه ی ویدیو ها سست میشم@Mr-Fantastic اتفاقا تمام مطالب اقای موقاری توی تستا به کار میرن حتی یک ذره برای نوشتن تردید نکن
-
به نظرم شما جزوه ای ک کامل تره و انتخاب کنین و توی دوره هایی ک میکنین نکاتی ک جا گذاشتینو اضافه کنید (مثلا زیست تورق ها رو که بیبنید میفهمین ک چه چیزهایی و جا گذاشتین) یا اگه وقت و حوصله ندارین جزوه های uu رو دانلود کنین و با جزوه های خودتون تطابق بدین
-
ی چیزی میگم
از رو جزوه هیچ کس نخونید زیست رو
چون برداشت ها میتونه متفاوت باشه
نیازها متفاوت
ی سری مطالب هستن ک کسی ک جزوه نوشته امکان داره قبلا خونده باشه و نیاز ب نوشتن نباشه
درحالی ک شما واقعا نیازدارید ب اون مطالب
اقای موقاری عالین
واقعا عالی این وسواس رو کاملا بذارید کنار
منم همینجور بودم -
شما الان شروع کنید ب نوشتن
هرچیزی نیاز بود بنویسید
سعی کنید مطالب ک از قبل بلد بودید بنویسیدتوجزوه جدید
اما اگه مثلا ی مطلب تو فصل یکنوشته شده و الان توفصل چهار هم تکرار شده دیگه واقعا نیازی ب نوشتن نیست
ی دفتر دیگه یا کتاب کمن ترجیح میدم ی دفتر دیگه یاهمون دفتر خودتون رو
بردارید ب عنوان نکات تست
تمامی نکات ک از تست برداشت میکنید و توجزوه نیست رو تواون دفتر بنویسید
(باتوجه ب ی سری شرایط من مجبورم فعلا تست کارنکنم ب همین دلیل ی دفتر دیگه برداشتم شما ک دهم هستید و تست میزنید خیلی راحت میتونید ادامه جزوه مثلا اقای موقاری اینکار انجام بدید) -
توجه کنید
هیچ جزوه ای نمیتونه کامل باشه
کم کم و با تست زنی جزوه رو تکمیل کنید
موفق باشید -
توجه کنید
موفق باشید@MaryaM-_-sh مرسی از توضیحات کاملتون:hibiscus:
-
توجه کنید