-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
negwinممنون ازشما
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان حتما به کانال تلگرام استاد سر بزنید تست های فوق العاده ای دارن میزارن حتما استفاده کنید
-
cr7 میبینیم بعد کنکور همه چیز رو که کی میره تهران و کی نمیره آقای مثلا شاخ!!!!! خخخخخخخ
ahmad.mola
big like -
ahmad.mola
big likeنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathena merciiiiiiiiiiiiiiii
-
سلام بچه ها چجوری میخوان این همه مبحث تمام ۶ ماه 6فصل چگونه 2ماه 6فصل ؟
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیدوارم استاد مبحث طیف نشری خطی رو هم تدریس کنن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بر کنکوری های عزیز . برادران و خواهران همایش 96 شیمی استاد آقاجانی شروع شد یا نه؟ قراره ضبط بشه؟
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام فصل اسید و باز و الکتروشیمی فراموش نشه ممنون
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شما دعا کن بیان این فصلای باقی مونده رو تدریس کنن اسید و باز پیش کش
-
بچه ها مطمعنید استاد شیمی رو تموم میکنند؟
کسی میدونه بگه لطفا -
کسی میدونه بگه لطفانوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirfarajy
شماهم دارید با فیلمای امسال پیش ميريد؟؟ منم تو همون سوال موندم یکی بگه جریان چيه -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا من موندم مشکلتون با فیلمای پارسال چیه
اگه بعضی مباحث هم درس داده نشده پارسال میتونید از صفر تا صد شیمی 3 استفاده کنید ! -
واقعا من موندم مشکلتون با فیلمای پارسال چیه
اگه بعضی مباحث هم درس داده نشده پارسال میتونید از صفر تا صد شیمی 3 استفاده کنید ! -
کسی میدونه بگه لطفانوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط ARTHUR انجام شدهamirfarajy در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کسی میدونه بگه لطفااولاً که فیلم های پارسال کامله هم استاد آقاجانی هم استاد شکیباییان
دوماً ، اصلاً شما فرض کنید استاد وقت گذاشت و تمام شیمی کنکور رو ضبط کرد و آلاء هم منتشر کرد. شما صرفاً با دیدن فیلم ها میتونید تسلط پیدا کنید؟ اصلاً وقت می کنید تمام اون ویدئو ها رو تو این فرصت باقیمونده تا کنکور ببینید؟ کنکوری ها نهایتاً تا یه ماه دیگه باید شیمی رو تموم کنند! نه تنها شیمی بلکه همه ی درس ها.
منتظر نمونید... خودتون بخونید و تست بزنید.
مطمئن باشید آلا داره تمام تلاشش رو میکنه. -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی بگه اسید و باز چی کارش کنم؟
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/20/ -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab1999 از فیلم های پارسال استفاده کنید استاد فوق العاده عالی درس دادند...
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه بنظرتون موج ازمون فار بهتره یا الگو؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohandes.mohamad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
الگو