مغز یازدهم
-
بچه ها سلام
دوتا سوال از مغز داشتم لطفا هرکی میدونه جواب بده مرسی

۱)شیار مرکزی و سطحی و عمیق چه فرقی دارن؟یعنی اگه بخوایم رو شکل کتاب مشخص کنیم کدومان؟ مرکزی و عمیق یکین؟۲)اقای موقاری گفتند که فصای بین لایه عنکبوتیه و نرم شامه میشه مایع مغزی نخاعی ولی تو کتاب نوشته فضای بین پرده (ها) رو مایع مغزی نخاعی پر میکنه ینی بین سخت شامه و عنکبوتیه هم هس
الان دقیقا چی میشه کدوم درس میشه؟@راهنما تجربیا @راهنما دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء
-
بین لایه اول و سوم مایع مغزی نخاعی وجود داره
-
کلا7شیار عمیق داریم یکیشون شیار طولی که مخ رو به دو نیمکره تقسیم میکنه که بهش شیار بین دو نیمکره میگن6 شیار دیگه میمونن که به چهار لوب تقسیم میشه پیشانی و گیجگاهی و اهیانه.....کل شیارای مغز هم عمیق و کم عمق یعنی مرکزی و سطحی زیرمجموعش هستند این طور که من متوجه شدم
-
شیار مرکزی و سطحی مطمعن نیستم
-
کلا7شیار عمیق داریم یکیشون شیار طولی که مخ رو به دو نیمکره تقسیم میکنه که بهش شیار بین دو نیمکره میگن6 شیار دیگه میمونن که به چهار لوب تقسیم میشه پیشانی و گیجگاهی و اهیانه.....کل شیارای مغز هم عمیق و کم عمق یعنی مرکزی و سطحی زیرمجموعش هستند این طور که من متوجه شدم
@نگین-وهاب-مقدم دقیقن

-
سلام. منظور کتاب که گفته بین لایه ها همون عنکبوتیه و نرم شامه هست و چون تو کتاب نام لایه ها رو نگفته، گفته پرده ها.
شیار های سطحی مغز خیلی زیادن و تو شکل هم کاملا مشخصه. شیار مرکزی شیاریه که مخ رو به دو نیمکره وصل میکنه. شیارهای عمیق هم هر نیمکره رو به 4 لوب تقسیم میکنن. ناگفته نماند که شیار مرکزی هم یک شیار عمیقه. -
سلام. منظور کتاب که گفته بین لایه ها همون عنکبوتیه و نرم شامه هست و چون تو کتاب نام لایه ها رو نگفته، گفته پرده ها.
شیار های سطحی مغز خیلی زیادن و تو شکل هم کاملا مشخصه. شیار مرکزی شیاریه که مخ رو به دو نیمکره وصل میکنه. شیارهای عمیق هم هر نیمکره رو به 4 لوب تقسیم میکنن. ناگفته نماند که شیار مرکزی هم یک شیار عمیقه.night king

این رو ببینید شیار بین دو نیم کره رو گفته طولی و شیاز مرکزی رو همون ۶ تا در نظر گرفته
الان دقیقا چی میشه؟؟

-
night king

این رو ببینید شیار بین دو نیم کره رو گفته طولی و شیاز مرکزی رو همون ۶ تا در نظر گرفته
الان دقیقا چی میشه؟؟

@Sahar-tuo شکل مال کتاب نظام قدیمه؟
-
@Sahar-tuo شکل مال کتاب نظام قدیمه؟
night king نه اینترنت
-
night king نه اینترنت
-
بچه ها سلام
دوتا سوال از مغز داشتم لطفا هرکی میدونه جواب بده مرسی

۱)شیار مرکزی و سطحی و عمیق چه فرقی دارن؟یعنی اگه بخوایم رو شکل کتاب مشخص کنیم کدومان؟ مرکزی و عمیق یکین؟۲)اقای موقاری گفتند که فصای بین لایه عنکبوتیه و نرم شامه میشه مایع مغزی نخاعی ولی تو کتاب نوشته فضای بین پرده (ها) رو مایع مغزی نخاعی پر میکنه ینی بین سخت شامه و عنکبوتیه هم هس
الان دقیقا چی میشه کدوم درس میشه؟@راهنما تجربیا @راهنما دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء